lukaspecrh92 Napisano 20 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Gratulacje Spec to spec. Trzeba na nim sie przejechać aby móc się wypowiadać. Konfiguracja osprzętowa to nie wszystko, wbrew temu co wielu myśli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gooral2k Napisano 21 Lutego 2013 Autor Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Co do fotek, to takie badziewne wrzucam (5 minut po tym jak przyjechały): Lepsze będą później, robione nie budką telefoniczną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 21 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Chyba nikt poważny nie mógł Ci proponować rozmiaru 19". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gooral2k Napisano 21 Lutego 2013 Autor Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Chyba nikt poważny nie mógł Ci proponować rozmiaru 19". Przy 29er nie proponował Ale przeglądając internet zauważyłem, że wiele osób mniej-więcej mojego wzrostu ma/chce kupić ramy 19" przy dużych kółkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 21 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 prezentują się ładnie..szczególnie ten czarny....nieco gorzej z pokojem hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gooral2k Napisano 21 Lutego 2013 Autor Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 prezentują się ładnie..szczególnie ten czarny....nieco gorzej z pokojem hehe W teren jutro lub w weekend jadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lago Napisano 21 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 rowery świetne, zwłaszcza czarny jaki kolor jeszcze miałeś do wyboru ?? PS. Co to za "maria" na oknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gooral2k Napisano 21 Lutego 2013 Autor Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 W sklepie skręcone były jeszcze szaro-czerwone. Mi osobiście od początku bardzo przypadł do gustu czarny. Na stronie widzę, że mają wszystkie trzy malowania. ps. To w oknie to nie maria, to jakiś badyl parapetowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi