Putek Napisano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Zakupiłem wczoraj avida bb5 na tyl i przod i zastanawiam się jaką klamke do tego wziąć, czy dual control lx pod v'ki bedzie dobry?? Ja osobiście nie brał bym dc ale to nie do mojego roweru, bo tacie składam i on na tym będzie jeździł. Czy myślicie ze avid bb5 + Klamkomanetki dc LX to dobry wybór?? Pozdrowerek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Ja bym wybrał Avid 7 speed dial + manetki LX'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Putek Napisano 19 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Czy będzie duża różnica w działaniu?? Moj ojciec uparł sie na dual controle i raczej nie zmieni zdania... :/ Ja u siebie mam manetki xt rf i klamke hayes nine ^^ a na dc bym nie chcial zmienic bo wole zostać przy rf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ogór Napisano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 do avida najlepszy avid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 20 Kwietnia 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 Ja bym brał Avidy FR5/SD7 i manetki Deore/LX zależnie od funduszy. A jak ojciec się uprze na DC to niech ma, najwyżej jak mu się nie spodoba to będzie wymieniał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.