zibi1006 Napisano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Witam, jestem tu nowy, ale kończą mi sie warianty więc pomyślałem że i tu skieruje swoje kroki. Poszukuje osi piasty tył do kół tzw. "odlewów aluminiowych" sześcioszprychowych. Oś mniej więcej wygląda jak oś zwykła jedyna róznica polega na tym że posiada "stopery" na którym utrzymuje sie łożysko maszynowe i zapobiega wciągnięcia łożyska do środka piasty. Poszukuje jej juz spory czas i póki co nie słyszałem żeby ktoś je miał w sprzedaży, mam nadzieje że może ktoś z was wie gdzie można taką oś zdobyć. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Zdobyć to będzie ciężko, ale dobry ślusarz dorobi ci taką za niewielkie pieniądze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lenoxs Napisano 29 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 też radze snaleść jakiegoś ślusarza bo raczej nie znajdziesz takiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibi1006 Napisano 11 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2006 też radze snaleść jakiegoś ślusarza bo raczej nie znajdziesz takiej To w takim razie ma ktoś może namiary na ślusarza w białymstoku który ma możliwość wytoczenia takiej osi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.