Foxi Napisano 30 Stycznia 2013 Napisano 30 Stycznia 2013 Hej mam taki problem że moja środkowa tarcza w korbie jest krzywa od góry wygląda to jak zwykła centa na kole. Moja pytanie dotyczy czy może to być przyczyną tego że źle skręciłem korbę (bo wszystkie tarcze były odkręcone) czy może tarcza się wykrzywiła ma już trochę przejechane.
Patryke Napisano 30 Stycznia 2013 Napisano 30 Stycznia 2013 Jasne że jakoś mogła się skrzywic, chociaż na pewno nie tak łatwo. chyba że masz tyle pary w nogach Sprawdź najpierw czy jest dobrze skręcona-może coś tam się stało. A jak to nie pomoże to młot do ręki i do roboty Ja tak prostowałem koronki w kasecie. Wysłane za pomocą Tapatalk.
Foxi Napisano 30 Stycznia 2013 Autor Napisano 30 Stycznia 2013 Okazało się ze śruby z jednej strony były za mocno skręcone, jak coś to korba SLX.
redbull1 Napisano 30 Stycznia 2013 Napisano 30 Stycznia 2013 aha ,ja miałem to samo ,tam masz takie ząbki trzeba dobrze tarcze ustawić by było ok
Mod Team Puklus Napisano 30 Stycznia 2013 Mod Team Napisano 30 Stycznia 2013 Nie boj żaby kiedyś moja jedna zębatka wyglądała jak by dodał wszystkie orbity naszego układu słonecznego ale młotek i imadło zrobiły ładny okrąg
Mod Team mrmorty Napisano 31 Stycznia 2013 Mod Team Napisano 31 Stycznia 2013 tia... zwłaszcza aluminiowa po dwóch sezonach którą przedwczoraj chciałem trochę powyginac rękami i złamałem Jeśli prostowac to delikatnie jak z kobietą - stopniowo i powoli
Patryke Napisano 31 Stycznia 2013 Napisano 31 Stycznia 2013 Dokładnie, trzeba robić to z wyczuciem, ale siła też się przydaje:) W SLX może być ten problem że środkowa jest stalowo-kompozytowa. Ale po części zawsze to stal więc o tyle lepiej. Wysłane za pomocą Tapatalk.
Mod Team mrmorty Napisano 31 Stycznia 2013 Mod Team Napisano 31 Stycznia 2013 zmieniłem nazwę tematu na bardziej przejrzystą
Mod Team Puklus Napisano 31 Stycznia 2013 Mod Team Napisano 31 Stycznia 2013 Ty to magik musisz być jak chcesz giąć alumunium i to na zimno
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.