13kisiel13 Napisano 30 Stycznia 2013 Napisano 30 Stycznia 2013 Witam. Poszukuję śrub do mocowania dampera do Speca Epica Experta (2010). Mają one nietypowy skok gwintu więc raczej w zwykłym metalurgicznym pasujących nie dostane. Może ktoś z was będzie wiedział gdzie można takie kupić lub dorobić? Proszę nie piszcie mi o Proshox ponieważ już 2 razy przejechałem się na nich i nie chcę więcej z nimi współpracować.
marcin_ostrów Napisano 30 Stycznia 2013 Napisano 30 Stycznia 2013 http://www.nusiu.pl/sklep/ , tam możesz zapytać M
Rulez Napisano 30 Stycznia 2013 Napisano 30 Stycznia 2013 Tu masz dealera w Lublinie, jeśli się ceni powinien sprowadzić : 29er | Profesjonalny Sklep Rowerowy | METROBIKES.PL Ja śruby do wahacza Stumpjumpera dorabiałem w zaprzyjaźnionym warsztacie, co prawda zamiast alu zrobili z brązu, ale poza różnicą wagi są idealne...
13kisiel13 Napisano 30 Stycznia 2013 Autor Napisano 30 Stycznia 2013 Przejdę się do nich (na maile nie odpowiadają). To fajne chłopaki jednak jest to raczej sklep z rowerami Spec niż sklep z częściami zamiennymi. Nawet nie wiedziałem, że to lubelski dealer, poza tym znałem ich pod zupełnie inną nazwą . Zadzwoniłem też do Twomarku. Mają zacisk z dobrej cenie oraz obiecali poszukać dla mnie śrub w głównym magazynie. Jak oni nie będą mieli to już chyba zostaje mi tokarz i 3 browary.
Rulez Napisano 30 Stycznia 2013 Napisano 30 Stycznia 2013 Każdy poważny ! sprzedawca rowerów powinien sprowadzić do nich części, tym bardziej, że Spec daje takie możliwości. Zrobienie takich śrub dla średnio rozgarniętego tokarza to żaden problem, tylko od razu najlepiej jak zrobi ze stali nierdzewnej.
13kisiel13 Napisano 30 Stycznia 2013 Autor Napisano 30 Stycznia 2013 Myślę, że masz rację; jak dealerzy wymiękną to poszukam zręcznego tokarza. Jak ktoś znajdzie takie śrubki do kupienia to proszę dać znać. Wszystkim serdeczne dzięki.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.