Wilson91 Napisano 29 Stycznia 2013 Napisano 29 Stycznia 2013 Witam wszystkich bardzo serdecznie. Ostatnio po głowie błąkają mi się myśli o zakupie jakiegoś dwukołowca Mam około 178 cm wzrostu, jakieś 75 kg wagi (nie wiem czy ma to jakiekolwiek znaczenie:)) Trafiłem na taką oto ofertę na allegro : ROWER GÓRSKI DELTA VIP 5 M - super cena !! (2977276201) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. , nie ukrywam, że cena mnie zainteresowała chciałbym się dowiedzieć czy ten rower jest coś wart ? I na ile mogę traktować poważnie opis, że wcześniej rower kosztował 999 zł ? Jest jakieś uzasadnienie takiej ceny w osprzęcie, czy jakość roweru ? Zastanawiałem się też nad czymś takim Kross Hexagon X3(Oki) 19 srebrny mat | Rowery \ Kross \ 2012 Rowery \ MTB | Centrum sportowe. Największy wybór rowerów Kross w najniższych cenach. , cena w tej promocji jest dla mnie moim górnym pułapem, który jestem w stanie osiągnąć jeśli chodzi o pieniądze wydane na rower. Rower miałby służyć do codziennego dojazdu na uczelnię, czasami jakiś teren. Czy jest jakaś duża różnica pomiędzy tymi dwoma modelami, warta dodatkowych pieniędzy ? Z góry dzięki za jakiekolwiek informacje
nemo2009 Napisano 29 Stycznia 2013 Napisano 29 Stycznia 2013 Za Krosem,przemawia tylko jego widelec.Reszta,z grubsza to to samo. Wysłane z mojego Alcatela za pomocą Tapatalk
ziolek111 Napisano 16 Lutego 2013 Napisano 16 Lutego 2013 Za Krosem,przemawia tylko jego widelec.Reszta,z grubsza to to samo. Wysłane z mojego Alcatela za pomocą Tapatalk Jak najbardziej się zgadzam i zastanawiam czy ten (także) raczej słabej jakości suntour z przodu w Kross'ie jest wart dopłaty ok 200 zł. Może lepiej zakupić Deltę i za sezon, dwa (jak już ten oryginalny widelec przestanie się uginać) zainstalować w nim coś pokroju suntour'a XCR, lub Rock Shoxa Darta, XC (cena takich widelców ok 250- 400 zł).@Wilson91 i zdecydowałeś się już na coś? Sam jestem ciekaw tej Delty gdyż mój ojciec rozważa jej zakup :-)
Bartosz111 Napisano 17 Lutego 2013 Napisano 17 Lutego 2013 Ale co z tą ramą delty mnie jakoś ona nie przekonuje.. Kiedyś miałem styczność z rowerem Delta i nie polecam, amortyzator to tani zoom z przosu plastikowy hamulec tarczowy, z ramy schodził lakier..dziwne, że jakoś to jeździło..
Wilson91 Napisano 17 Lutego 2013 Autor Napisano 17 Lutego 2013 Zdecydowałem się jednak na Krossa. Stwierdziłem, że wolę dołożyć kilka złotych, i mieć jakąś pewność co do jakości sprzętu Jak na razie wszystko jest w porządku. Mam nadzieję, że to był dobry wybór
Bartosz111 Napisano 17 Lutego 2013 Napisano 17 Lutego 2013 No i dobrze przynajmniej jakaś firma lepsza niż delta. Na forum sporo osób ma krossy także sporo o nich opinii
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.