radar Napisano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Witam! Brakuje mi sortowania Użytkowników wg miasta. Byłaby to przydatna funkcja, pomagająca w zawiązywaniu znajomości z własnego miasta i okolic. A tak to pojawiają się co jakiś czas tematy w stylu: "Poszukuję rowerzystek/ów z XXX". Dałoby radę coś z tym zrobić? Pozdrawiam. radar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta Napisano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 no niestety, na starym forum była taka opcja - Mieciu, co z tym fantem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 19 Kwietnia 2006 Root Admin Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 czasy starego forum minely... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radar Napisano 25 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 naprawdę nie da się tego "usprawnić"? ..a słyszałem, że Mieciu może wszystko (próba wjechania na ambicję ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta Napisano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Mieciu, nie przesadzaj już z tym czasy starego forum minely... - parę starych opcji już nie ma , ale nie sądzę, że ich się nie uda ustawić. Dasz se rade :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radar Napisano 28 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Dasz se rade :wink: Wierzymy w Ciebie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 29 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 Dodam wręcz: Jesteśmy stobą!!! ech... No chyba że jest to niemożliwe ze strony technicznej.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinN Napisano 4 Maja 2006 Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Słyszycie ten szum? ... Tak! To echo stadionu wołające Mieciu! Mieciu! Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radar Napisano 30 Maja 2006 Autor Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 To jak ruszyło się coś? Chcieć, znaczy Móc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 30 Maja 2006 Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Słyszycie ten szum?... Tak! To echo stadionu wołające Mieciu! Mieciu! biggrin.gif Pozdrawiam. nieeee to fala wściekłych userów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 31 Maja 2006 Root Admin Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 takie skomplikowane rzeczy, to do DUD'a. On ma pojęcie o programowaniu . Ja jestem tylko adminem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.