-
Podobna zawartość
-
- 5 odpowiedzi
- 353 wyświetleń
-
- 3 odpowiedzi
- 477 wyświetleń
-
[Hamulce] Połączenie klamki Magura mt sport z zaciskiem Mt5
Przez Patryk15678,
- magura
- magura; mt
- (i 3 więcej)
- 1 odpowiedź
- 745 wyświetleń
-
- 6 odpowiedzi
- 950 wyświetleń
-
- 14 odpowiedzi
- 895 wyświetleń
-
Pytanie
Gość Paweł
Witam wszystkich bardzo serdecznie. Ostatnio po głowie błąkają mi się myśli o zakupie jakiegoś dwukołowca Mam około 178 cm wzrostu, jakieś 75 kg wagi (nie wiem czy ma to jakiekolwiek znaczenie:))
Trafiłem na taką oto ofertę na allegro : ROWER GÓRSKI DELTA VIP 5 M - super cena !! (2977276201) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. , nie ukrywam, że cena mnie zainteresowała chciałbym się dowiedzieć czy ten rower jest coś wart ? I na ile mogę traktować poważnie opis, że wcześniej rower kosztował 999 zł ? Jest jakieś uzasadnienie takiej ceny w osprzęcie, czy jakość roweru ?
Zastanawiałem się też nad czymś takim : Kross Hexagon X3(Oki) 19 srebrny mat | Rowery \ Kross \ 2012 Rowery \ MTB | Centrum sportowe. Największy wybór rowerów Kross w najniższych cenach. , cena w tej promocji jest dla mnie moim górnym pułapem, który jestem w stanie osiągnąć jeśli chodzi o pieniądze wydane na rower. Rower miałby służyć do codziennego dojazdu na uczelnię, czasami jakiś teren. Czy jest jakaś duża różnica pomiędzy tymi dwoma modelami ? Warta dodatkowych pieniędzy ? Z góry dzięki za jakiekolwiek informacje
0 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.