Skocz do zawartości
  • 0

Pomoc w wyborze.

Gość Paweł

Pytanie

Napisano

Witam wszystkich bardzo serdecznie. Ostatnio po głowie błąkają mi się myśli o zakupie jakiegoś dwukołowca :) Mam około 178 cm wzrostu, jakieś 75 kg wagi (nie wiem czy ma to jakiekolwiek znaczenie:))

Trafiłem na taką oto ofertę na allegro : ROWER GÓRSKI DELTA VIP 5 M - super cena !! (2977276201) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. , nie ukrywam, że cena mnie zainteresowała chciałbym się dowiedzieć czy ten rower jest coś wart ? I na ile mogę traktować poważnie opis, że wcześniej rower kosztował 999 zł ? Jest jakieś uzasadnienie takiej ceny w osprzęcie, czy jakość roweru ?

Zastanawiałem się też nad czymś takim : Kross Hexagon X3(Oki) 19 srebrny mat | Rowery \ Kross \ 2012 Rowery \ MTB | Centrum sportowe. Największy wybór rowerów Kross w najniższych cenach. , cena w tej promocji jest dla mnie moim górnym pułapem, który jestem w stanie osiągnąć jeśli chodzi o pieniądze wydane na rower. Rower miałby służyć do codziennego dojazdu na uczelnię, czasami jakiś teren. Czy jest jakaś duża różnica pomiędzy tymi dwoma modelami ? Warta dodatkowych pieniędzy ? Z góry dzięki za jakiekolwiek informacje :)

0 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Nie udzielono jeszcze odpowiedzi na to pytanie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...