Skocz do zawartości

[okulary] Arctica S-50 czy Uvex Sgl203

roman350

Rekomendowane odpowiedzi

Witam jestem przed zakupem okularów i mam dylemat miedzy tymi modelami który bardziej się nada.

Okulary mają służyć głównie do jazdy na rowerze, autem w słoneczne dni oraz biegania i właśnie z tym bieganiem się zastanawiam które z nich by tu dobrać żeby były dobre. Pytanie do użytkowników które bardziej polecacie??

Autoryzowany sklep e-GOGLE.pl - okulary i gogle sportowe ARCTICA, okulary przeciwsłoneczne i polaryzacyjne

http://www.asport.pl/p/22030,53/okulary-sportowe--przeciwsloneczne-sgl-203---uchwyt-gratis-uvex/

Posiadam ten sam model okularów Arctica i jestem z nich bardzo zadowolony. Okulary bardzo dobrze sprawuja sie na rowerze wogóle nie czuje że mam je na głowie i co najważniejsze dobrze sie trzymają , nie testowalem ich podczas biegania, ale na rower sa wyśmienite.

To będzie najlepsze rozwiązanie, ze względu na to że słyszalem że okulary moga gorzej sie trzymac u osób, które maja węższą głowe. Wiec najlepiej przymierz i sprawdź czy będą Ci odpowiadały, zwłaszcza jesli masz taką możliwość. :D

• 2 miesiące temu...

Miałem napisać jakiś czas temu ale zapomniałem. Wybrałem Uvexa i nie żałuje oprócz stylowego

wyglądu, są bardzo dobrze spasowane do mojej głowy obawiałem się czy dadzą radę na bieganiu

ale się sprawdziły świetnie się trzymają. Jak ktoś się nad nimi zastanawia to polecam mimo swojej

ceny są tego warte.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...