Gavron Napisano 19 Kwietnia 2006 Napisano 19 Kwietnia 2006 Mam pytanko (być może głupie) : otóż w starym skrypcie forum było tak, że nie dostawałem informacji (kolejnych maili) o odpowiedziach w danym temacie do momentu wejścia przezemnie na ten temat. Teraz ("Nowe" forum) jest tak, że o kazdej nowej odpowiedzi jestem informowany (mimo, że nie wchodze na stronę tematu) : co za tym idzie ? przez święta przyszło mi około 200 maili (z czego np 50 z tematu : "co dzisiaj zrobiłeś"). Da się coś z tym zrobić ? pozdrawiam
fryta Napisano 19 Kwietnia 2006 Napisano 19 Kwietnia 2006 Oczyszczenie tematu - "co dzisiaj zrobiłeś" było więc dla ciebie zbawienne , a tak serio włączaj tą opcję w mądrzejszych tematach to następnym razem nie zasypiemy ciebie mailami - co do konkretów, to czekaj na wejście Miecia lub Duda
Gavron Napisano 19 Kwietnia 2006 Autor Napisano 19 Kwietnia 2006 Nie chodzi o to. że mam pretensje do Was, że zasypujecie mnie mailami, bo bardzo cenię to forum Tak chciałem wiedzieć co w trawie piszczy Pozdrawiam
Root Admin Mieciu Napisano 21 Kwietnia 2006 Root Admin Napisano 21 Kwietnia 2006 taki skrypt. Prędzej Dud tutaj coś wymodzi, niż ja. Jeżeli nie chcesz byc powiadamiany, możesz wyłączyćtą opcję w panelu kontrolnym / subskrypcja
Gavron Napisano 21 Kwietnia 2006 Autor Napisano 21 Kwietnia 2006 Wiem, wiem już to zrobiłem - chciałem wedzieć czy po prostu jest opcja : "informuj mnie o wiadomości (i jezeli jej nie otworze to nie przysyła mi więcej)", bo myślałem że ją przeoczyłem
Kolumb Napisano 23 Kwietnia 2006 Napisano 23 Kwietnia 2006 opcja "opóźnione powiadomienie" działa właśnie w ten sposób, że nie otrzymujesz więcej powiadomień dopuki nie odwiedzisz tematu.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.