Skocz do zawartości

[powiadomienia] o odpowiedziach

Gavron

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mam pytanko (być może głupie) : otóż w starym skrypcie forum było tak, że nie dostawałem informacji (kolejnych maili) o odpowiedziach w danym temacie do momentu wejścia przezemnie na ten temat.

Teraz ("Nowe" forum) jest tak, że o kazdej nowej odpowiedzi jestem informowany (mimo, że nie wchodze na stronę tematu) : co za tym idzie ? przez święta przyszło mi około 200 maili (z czego np 50 z tematu : "co dzisiaj zrobiłeś"). Da się coś z tym zrobić ?

pozdrawiam

Napisano

Oczyszczenie tematu - "co dzisiaj zrobiłeś" było więc dla ciebie zbawienne :033: , a tak serio włączaj tą opcję w mądrzejszych tematach to następnym razem nie zasypiemy ciebie mailami - co do konkretów, to czekaj na wejście Miecia lub Duda

Napisano

Nie chodzi o to. że mam pretensje do Was, że zasypujecie mnie mailami, bo bardzo cenię to forum :D

Tak chciałem wiedzieć co w trawie piszczy :P

Pozdrawiam

• Root Admin
Napisano

taki skrypt. Prędzej Dud tutaj coś wymodzi, niż ja. Jeżeli nie chcesz byc powiadamiany, możesz wyłączyćtą opcję w panelu kontrolnym / subskrypcja

Napisano

Wiem, wiem :) już to zrobiłem - chciałem wedzieć czy po prostu jest opcja : "informuj mnie o wiadomości (i jezeli jej nie otworze to nie przysyła mi więcej)", bo myślałem że ją przeoczyłem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...