Skocz do zawartości

[treningi] Twój dzisiejszy trening

Marix

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ale hardkorujecie :D Mam kompleksy, jak patrzę na Wasze traski :P Ja zrobiłem dziś 30km szosa/teren w krótkich spodenkach przy ~11 stopniach :D Głupie to, ale długich nie mam.. I wróciłem do ciepełka :P

Napisano

Dzisiaj: Kraków - Piekary - Rączna - Czernichów - Kamień - Brodła - Poręba Żegoty - i powrót.

TRP 80.57

STP 3:16:57

MAX 52.5

AVS 24.54

W tym jakieś 10 km w lekkim deszczu. Niezła jazda!

• 2 tygodnie później...
Napisano

Ja dziś postanowiłem się przejechać jedną z tras pana Banana frog.

Zabierzów-Kraków błonia-Tyniec-Skawina-jakieś wsie-Skawina-domek

Całkowity dystans to 85 km. Średnia prędkość to wg. mnie ok. 22 km/h(nie mam licznika z tą cudowną funkcją, a godziny przyjazdu nie zapisałem), w tym dwie przerwy, na błoniach i osiedlu widok(kebab)

Napisano

Kraków - Skała - Wolbrom - Miechów - Kazimierza Wielka - Proszowice - Kraków

Dystans 150,43 km

Czas: 6h15 min

Bylo by dobrze gdyby nie wiatr z boku. Ale narzekać niewolno ;)

• Mod Team
Napisano

Planowałem na dziś setkę ale wyszło raptem 30km, zasrana pogoda. kiedy człowiek w pracy to świeci słoneczko, kiedy wolne - pada deszcz. Jakoś ostatnio w ogóle brak mi weny do jazdy :/

Napisano

Dzisiaj nie za długi przejazd przed pracą ok 46km w terenie. jak najwiecej podjazdów, szybkie zjazdy , ogien na prostych. Tak żeby poczóć bół i palenie w nogach. Staram sie wrócić do starej formy.

Napisano

Oświęcim - Wilamowice- Kozy- Bielsko Lipnik - Przełęcz u Panienki (741 mnpm) - Hrobacza Łąka (828 mnpm) - Porąbka - Wielka Puszcza - przełęcz Beskid Targanicki (562 mnpm) - Targanice - Andrychów - Wieprz- Głębowice - Polanka Wielka - Oświęcim

trip: 95 km

W terenie dosyć ślisko i mokro było. Zjazd z Hrobaczej ostrożny bo popadało deszczem.

Napisano

Wreszcie jakiś ruch po bezruchu :confused:. Wypadłem z Krakowa przed południem, a traska wyglądała tak:

Kraków - Skawina - Radziszów - Wola Radziszowska - Podchybie - Izdebnik - Lanckorona - Leśnica - Stronie - Zakrzów - Stryszów - Zakrzów - Bugaj - Kalwaria Zebrzydowska - Brody - Leńcze - Podolany - Wola Radziszowska - Radziszów - Skawina - Tyniec - Skotniki - domek na Ruczaju. Chociaż to nie domek :blink:.

TRP 92.45

STP 4:23:57

AVS 21

Kilka zdjątek, bo zrobiłem straszne ilości i muszę się pochwalić:

9c94e4745ab38437m.jpg 57cbc21f10b5f1e1m.jpg 75a446ef0b059146m.jpg 9dde1ab1118f40dbm.jpg

Więcej można przeczytać i zobaczyć na bikestats: u2120v1.gif

W drodze powrotnej spotkałem bikera z Kalwarii i trochę pogadaliśmy. Jechaliśmy razem parę kilometrów. Jeżeli tu zagląda, to pozdrawiam!

Napisano

Przedwczoraj śmignąłem wieczorkiem na krakowską alejkę wzdłuż Wisły:

TRP 43.38

STP 1:35:59

AVS 27.11

Aż się musiałem wpisać, bo to mój życiowy wynik :rolleyes:. Na bikestats widuję średnie sporo powyżej 30 na dystansie typu 100 km - szacunek! :) Moje średnie generalnie nie są powalające, więc dla mnie te 27 to dużo :).

Oczywiście 100% asfalt, koła 28 (cross)... Zimno (7*C), częściowo po zmroku...

Czy kiedyś będzie lepiej? Hmm...

Napisano

Dzisiaj z grubsza: Kraków - Wieliczka - Bilczyce - Łężkowice - Zakrzów - Kraków

TRP 78.31

STP 3:42:39

AVS 21.1

Początkowo za Wieliczką jechałem główną trasą na Gdów i to był błąd - spory ruch, a droga nie-taka-znowu-szeroka :P. W Bilczycach zjechałem na wiochy i od tego momentu było cudownie!

• 2 tygodnie później...
Napisano

moj pierwszy wpis w tym temacie bo rekord padl w sredniej:

trp: 63,4km

tme: 2h10m

avs: 29,2km

asc: 300m

na fulu :D

Napisano

Dzisiaj było tak: Zielonki - Bibice - Wola Zachariaszowska - Garlica - Januszowice - Korzkiew - Prądnik Korzkiewski - Ojców - Murownia - Biały Kościół - Zelków - Bolechowice - Karniowice - Kobylany - Brzezinka - Rudawa - Nielepice - Brzoskwinia - Aleksandrowice - Morawica - Cholerzyn - Liszki - Piekary - Kraków.

TRP 103.61

STP 4:44:02

MAX 60.3

I parę fotek:

d479c6d96a395a3cm.jpg cdad2d7e67c153b7m.jpg 5966b4d7afaa8efcm.jpg 22296aef4e3adfcdm.jpg

Więcej fotek na moim blogu na bikestats pod dzisiejszą datą.

Było po prostu super!

Napisano

Jaki masz adres do bikestats? Bo jeździsz po moim teren to w sumie czemu by nie popatrzyć.

Gdzie jest ta wieża na 3? Ten kościół na 4 to nie ten w Ojcowie? Kurcze, mieszkam w gminie ale ty chyba lepiej ją ode mnie znasz ;)

Pozdrawiam

Napisano

Witam. Wczoraj tez zrobilem sobie wypad do Ojcowa. Z tym ze nieco krotszy dystans. Cala trase przelecialem czerwonym szlakiem ktory startuje na ul. Łokietka w Krakowie. Musze przyznac ze pierwszy raz byłem w Ojcowie i starsznie mi sie tam spodobalo. na pewno jeszcze nie raz sie tam wybiore.

Napisano

Jeździcie gdzieś po Ojcowie? Bo ja zawsze albo zjeżdżam z serpentyn(tych brukowanych od strony wylotówki na Olkusz) lub czerwonym szlakiem pod bramę krakowską. W samym Ojcowie kupuję batona i wracam do domu bo nie mam pomysłu gdzie dalej jechać. Może jakieś pomysły?

P.S.Można asfaltówką do Pieskowej Skały ale to żadna atrakcja :o

Napisano

Ja wczoraj pojechalem kawalek asfaltowka w strone Pieskowej Skały a potem po jakis 3,4 km odbilem w czerwony szlak. Calkiem ciekawy podjazd i sciezka przez las. i ladujesz pod zamkiem:) potem zjazd do asfaltowki. To na razie tyle z moich tras bo bylem tam pierwszy raz:). mozliwe ze jutro sie wybiore kto wie:)

Napisano

dane z treningu

dst: 61.660km 99.9% szosa

mx: 71?? (jakieś zakłócenia musiały być)

avs: 31.2km/h

tm: 1:58:37

mx puls 189

śr puls 143

lap 3 75minut śr puls 141

lap 2 23min śr puls 145

lap 1 25min śr puls 149

Dzisiaj trening szybkościowy długie tempówki za samochodem ogólnie to jak zwykle dużo śmiechu i "dziwnych" sytuacji

ładna pogoda i brak dużego wiatru zachęcał do jazdy :unsure:

• 3 tygodnie później...
Napisano

No to ja odświeżę temat.

Moja dzisiejsza trasa wynosi 103,68km.

Średnia nie jest mi znana, ale koło 24-25km/h.

Cała droga asfaltem, a mianowicie:

Olkusz-Wolbrom-Miechów-Charsznica-Złożeniec-Klucze-Olkusz

Jeżdżę na MTB.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...