Skocz do zawartości

[treningi] Twój dzisiejszy trening

Marix

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Koluszki - Rokiciny - Koluszki (przez las, czyli na skróty)

dystans: 22,07 km

czas: 1:07:00 h

średnia: 19,77 km/h

Wreszcie pogoda na rower B)

Napisano

DST : 81,39 km

AVS : 27,0 km/h

TM : 3:00:47

MAX : 62,0 km/h

Trasa:

Muszyna - Zegiestów - Piwniczna - Młodów - Rytro - Barcice - Rytro - Młodów - Piwniczna - Zegiestów - Muszyna

Upał jak .... to nie jest dobra pogoda do jeżdżenia na rowerze :D

Napisano

Epafras zastosuj moją taktyke:)

rano 25km

popołudniu 15km

wieczorem 20km

Total 60 km

time 2h 40 min

avs 22,5 km/h

NAjprzyjemniej jechało sie wieczorem. Rano nogi jeszcze takie jakieś zastane a popołudniu skwar jak skurczybyk.

Napisano

Dzisiejszy wypad:

trasa: Legnica -Złotoryja - Grodziec (zamek, 389 m npm.)- Złotoryja -Legnica

DST:100,31 km

AVS: 23,8 km/h

TM: 4h 12' 37"

Miało być z Grodźca do Chojnowa, a potem Legnicy, bo nie lubię wracać tą samą drogą, ale zaraz po zjeździe z Grodźca złapał mnie deszcz. Kluczyłem chwile po wioskach i postanowiłem się jak najszybciej ewakuować do domu. Blisko 50 km w deszczu, momentami ulewie. Ale było warto :D

Napisano

Dzisiaj długa trasa w upale. A ja nawet lubie jeździc czasem w taki skwar.

Trip: 167 km

Avs: 22,1 km/h

Time: 7:33 h

Max: 63 km/h

Trasa: Oświęcim - Bobrek - Libiąż - Chrzanów - Trzebinia - Myślachowice - Olkusz - Rabsztyn - Wolbrom - Olkusz - Witeradów - Krzeszowice - Tenczynek - Rudno - Alwernia - Rozkochów - Babice - Zator - Las - Dwory - Oświęcim

Nie pamiętam kiedy ostatnio tyle wyżłopałem różnych napojów i wód w ciągu jednego dnia :excl:

Pare dłuższych przerw na opalanie a potem na ucieczke do cienia. :D

Ostatnie 7 km to 1 km biegu i 6 marszu z bikiem za rogi.. pineska w oponie i momentalnie flak :wallbash:

Napisano

Po wyprawie w góry przyszła pora na trase płaską i w znacznej mierze asfaltową .Lubie nawet taka pogode , dzis w Rzeszowie bylo 36 stopni , dobrze ze sporo jechalem przez zalesione tereny ...

Dst : 95 km

Time: 4h 04'

Napisano

Ja dziś doszedłem już do siebie po wtorkowym wypadzie do Boszkowa nad jezioro.. z racji ze bym to wg prognoz ostatni dzień takiego upału:)

Wyjazd o siódmej, temperatura przyjemna, trasa również - z Poznania do Kościana przez Starołękę, Wiórek, Mosinę, Drużynę, Czempiń i Stare Oborzyska :) Niestety od Kosciana (po 9:00) już upal i mniej przyjemnie.. 10 km do Śmigla główną szosą (w dół)+ następne 20 już wioskami ale też gorąco. W jedna stronę 80 km, do plaży moze 80,5 :) Cały dzień się smażylem na słońcu :]

Powrót przed 18:00, wymysliliśmy sobie inną trasę do Smigla i bładziliśmy po lesie w takim piachu, ze nieraz trzeba było prowadzić rower :] ale jakos trafilismy - na szosie za smiglem zostawiłem kolegę na jednym podjeździe, poczekałem przy wjeździe do kościana, dojechał blady i przemęczony... a identyczna trasę robiliśmy jakiś miesiąc temu,choć nie było takiego upału. Doczołgaliśmy się do Czempnia, tam zostawiłem go na dworcu kolejowym a sam pojechałem dalej na rowerze.. jechało się calkiem ok, ale kryzys przyszedł w okolicy Mosiny-Rogalinka, prędkośc drastycznie spadała, starszne napady kaszlu a tyłek to już masakra.. (wciąz czekam na nowe siodło:/).

W każdym razie się udało, 166 km znów zrobione no i cały się usmażylem :)

Średnia w jedna stronę koło 26 - ciu.

W niedziele wybieramy się do Wrocławia, niesty dwóch kolegów ma problemy z nogami i nie wiem co to będzie... w kazdym razie zamierzam dojechać :)

Napisano

Dziś troszkę więcej pośmigałem niż wczoraj :

DST : 73,7 km (21km w terenie)

TM : 3:01h

AVS : 24,4 km/h

MAX : 44,5km/h

Napisano

Ja lubie sprinciki w lekkim terenie,z racij że jestem z miasta zapewniam to sobie jazdą po chodnikach/70%/ np.odległość 13km,ze średnią 30km/h,max42km/h.Sporo sie traci na światłach,poza tym mam spore opony szer. 2.125 ze względu na krawężniki i schodki.Najdalsza wycieczka 120km ale wtedy nie miałe jeszcze licznika.w sezonie robie ok.4000tyś.

Napisano

Dzisiaj trasa Łódź - Bedoń-Brzeziny-Sierżnia,-Stare Skoszewy -Nowosolna -dom

dystans: 56,02 km

czas: 2:49:17 km

avs: 19,8 km/h

Warunki pogodowe dobre, chociaż w drodze powrotnej wiatr dawał się we znaki.

Napisano

Wczoraj :

DST : 146,2km (40km teren)

TM : 6:36h

AVS : 22,2 km/h

Dziś :

DST : 40,4 km/h (20km teren)

TM : 1:49h

AVS : 22,24km/h

Napisano

Dzisiaj raczej testowo niż treningowo

Dystans: 31,28 km

Czas: 1:31:13 h

Średnia: 20,54 km/h

Max: 33,26 km/h

A testowałem nowe siodło Selle Italia C2 ;)

Napisano

DST 47,67km

TM 2:09:23h

AVG 22,11km/h

MAX 40,13km/h

Taki trening-wycieczka po piaszczystych górkach, pod koniec gonił mnie deszcz (i złapał) więc wkręciłem trochę na obroty ;)

Napisano

Dzisiaj:

trip: 102 km

Złoty Potok - Żarki - Myszków - Zawiercie - Ogrodzieniec - Klucze - Olkusz - Trzebinia - Chrzanów - Libiąż - Bobrek - Oświęcim

Wtorek:

trip: 46 km

Złoty Potok - Zrębice - Olsztyn - Zrębice - Suliszowice - Ostrężnik - Złoty Potok

Poniedziałek:

trip: 120 km

Złoty Potok - Gorzków - Niegowa - Mirów - Bobolice - Zdów - Podlesice - Morsko - Żerkowice - Karlin - Podzamcze - Żłożeniec - Smoleń - Ryczów - Ogrodzieniec - Parkoszowice - Włodowice - Kotowice - Mirów - Niegowa - Moczydło - Trzebniów - Ostrężnik - Złoty Potok

Niedziela:

trip: 130 km

Oświęcim - Bobrek - Libiąż - Chrzanów - Trzebinia - Myślachowice - Olkusz - Klucze - Pustynia Błędowska - Chechło - Zawiercie - Poręba - Myszków - Żarki - Osrężnik - Złoty Potok

Jeżdżenie głównie po szlakach rowerowych :rolleyes: i pieszych, czyli żwirówki, wąskie ścieżki przez las, pola :), korzenie i kamienie. Dużo piachu jak to na jurze co utrudnia jazde czasem.

Szlaków rowerowych jest full. Mapa compassu i można łapać klimat jazdy w terenie w różnych zadupiach. :yes:

Napisano

Witkowo-Powidz-Wilczyn-Przyjezierze-Orchowo-trzemeszno-Witkowo

MAXs:37

DST: 93

TM: 3:40:00

AVS: 25

Napisano

Jak ci tam wyszło 93 km to ja nie wiem :D bo często robie te trasy :P

Johnny ostatnio byłem na p. Błedowskiej - gdzie tam jest piach, bo go nie widziałem .... :)

i co by było na temat:

wczoraj - 42 km

dziś - 38 km

Napisano

Dzisiaj 20 km z avs 30,5 km/h

Evo jak sama nazwa wskazuje jest to pustynia :blush: .....Zarasta to prawda, ale piasku tam jest jeszcze dużo zwłaszcza od strony Chechła.

Mam Ci pokazac fotke :whistling: ???

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...