Skocz do zawartości

[treningi] Twój dzisiejszy trening

Marix

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wrocław->Trzebnica->Zawonia->Węgrów->Szczodre->Kiełczów->Wrocław

DST : 84,82 km

TM : 4:14 h

AVS : 20 km/h

Teren 35 km :wub:

Napisano

Trasa: Bielsko - Kozy - Pisarzowice - Wilamowice - Rajsko - Oświęcim

Trip: 36,2 km --- Time: 1:12 h ---Avs: 30,0 km/h --- Max 48,5 km/h

Powrót z serwisu. Wymiana calego napedu. Chodzi elegancko nareszcie. :wink:

Napisano

Pogoda dzisiaj nie zachęca do jazdy rowerem, ale cykloza jest silniejsza :D

DST : 47 km

AVS : 32,5 km/h

TM : 1:27

Wiatr, zimno i deszczyk pomogły mi podjąć decyzję .... skróciłem nieco traskę....

pozdro horny

Napisano

Mój dzisiejszy trening to trochę jazdy pomieście i przejechanie trasy niedzielnego Bike Maratonu we Wrocławiu :) , a właściwie to start i meta tylko jest we Wrocławiu, a trasa do Trzebnicy i z powrotem. :twisted:

DST : 91,93 KM

TM : 4:58 h

AVS : 18,5 km

Oj jak nie wyschnie trasa maratonu to zawodnicy będą musieli w laskach po błocie jeździć :!!:

Napisano

A ja dziś śmigałem rekreacyjnie z kumplem, czego nie można nazwać treningiem, ale się wpisze :)

DST : 23,6 km

AVS : 22,8 km/h

TM : 1:02

Napisano

Wczoraj brałem udział w maratonie szosowym

DST : 200 km

AVS : 35,68 km/h

TM : 5:36:20

dzisiaj luzik :rolleyes:

pozdro horny

Napisano

Horny, zaczales w tym roku 2 miesiace pozniej niz ja, a niedlugo mnie dogonisz z przebiegiem :(. Stawiam ze jakos w wakacje to sie zdarzy, zostalo ci jeszcze jakies poltora tysiaca :(.

Ok, do rzeczy:

Wczoraj Maraton w Murowanej Goslinie na dystansie mega + dojazd w obie strony rowerkiem:

Dst: 119,72 km

Avs: 22,20 km/h

Time: 5:23:34.

Dzis tylko 10,77km po drodze do pracy ze srednia o 4km/h mniejsza niz zwykle :(. Jednak zmeczenie jest, choc na szczescie zakwasow nie ma wcale.

Napisano

Faktycznie, w tym roku jeżdżę więcej. Gdyby przeanalizować czas spędzony na rowerze, aż tak dużej różnicy w stosunku do ubieglego roku nie ma. Od jesieni jeżdże na szosie. W godzinę pokonuję taki odcinek, jaki na góralu w półtorej, dlatego szczerze mówiąc, sam dystans niewiele znaczy, ale ... :)

dzisiaj 83km w 2 godziny 25min; Vśr=34,3km/h

pozdro horny

Napisano

wczoraj z rana przed zajęciami krótka wycieczka do Zabierzowa ;)

DST : 29,75 km

AVS : 29,4 km/h

TM : 1:00:42

MAX : 51,3 km/h

Napisano

Nareszcie czuje, ze odpoczalem po maratonie. Dzis jechalo mi sie milo, latwo i przyjemnie. 100% szoska:

Dst 66,23 km

Avs 26,7 km/h

time 2:28:50.

Znow mam power w nogach, co za wspaniale uczucie ;D

Napisano

Trasa to: Wrocław->Strzelin->Henryków->Witostowice->Dobroszów-> Biały Kościół->Strzelin->Wrocław

DST : 153,77 km

AVS : 21,7 km/h

TM : 7:06 h

MAX : 50,3 km/h

Napisano

W sumie juz wczorajsza jazda. Mysle, ze jakies 35km bylo po asfalcie, reszta teren:

Dst 109,11km

Avs 21,6 km/h

time 5:03:05

Mialem male otb, gdy przy 30 km/h wjechalem w rozlegla kaluze blota, gleboka na 10cm :blink:. Na szczescie bloto miekkie bylo, ale niezle potem wygladalem. Dobrze ze niedaleko strumyk byl...

Napisano

dst 81,22 km

avs 18,40 km/h

time 4:24:51

65km w terenie, w wiekszosci dziewiczym dla mnie, spore gorki jak na Wielkopolske. 500m wiatrolomow z drzewem co 1-2m :) Nie oplacalo sie wsiadac na rower. Jedna pana, na szkle, na lesnym singletracku z dala od cywilizacji :rolleyes::); dziura zaklejona w 5 min ze wzgledu na chmary komarow :).

Za malo wczoraj zjadlem po ponad 100km jazdy, dzis wzialem tylko jednego batona, wiec ostatnie 20km trasy byly zupelna mordega. Dojechalem do domu jak zombie :).

Napisano

Dzisiaj jak zazwyczaj szoska, górki dosyc mocno wjeżdżane ale nie w trupa (poza jedną)

58 km

średnia 30 km/h (wmordewind spory)

srednie HR 151

Bardzo ciężki teren
28.00 km teren

23.55 km/h

Ostatnio dużo takich wpisów widze :lol: , wszystko zależy co kto rozumie przez ciężki teren ale patrzcie na to

http://www.domtel-sport.pl/insidethecode/files/872-pl.pdf 21.1 km/h czołowy junior Europy miał. Radziłbym paru osobom się zastanowić zanim napiszą że jeździli w ciężkim terenie, albo liczniki ustawić dobrze :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...