Skocz do zawartości

[treningi] Twój dzisiejszy trening

Marix

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dziś szybka traska, nawet bardzo ;)

DST 28,3km (6km w terenie, bardzo wąskie dróżki oraz dużo stromych podjazdów)

AVS : 27km/h

TM : 1:03 h

MAX : 47km/h

Napisano

dziś wycieczka z Blue

Kraków - Balice - Zabierzów - Karniowice - Zabierzów - Balice -Kraków

tępo bardzo relaksacyjne :)

DST : 52,73 km

AVS : 22,0 km/h

TM : 2:23:18

MAX : 42 km/h

Napisano

Najpierw pojechałem na działkę-wykosić trawniki, a później na traskę właściwą:

Rzeszów/Załęże-Trzebownisko-Łąka-Palikówka-Czarna-Podbórz-Węgliska-Rąbany Gościniec-Wydrze-Julin-Brzóza Górna/Stadnicka/Dolna-Rąbany Gościniec-Rakszawa-Dąbrówki-Wola Mała-Czarna-Palikówka-Strażów-Krasne-Malawa-Słocina-Zalesie/Rzeszów/Zalew-Zwięczyca-Lisia Góra/Rzeszów.

DST 106.94 km

TM 04:53 h

AVS 21.90 km/h

Napisano

Pogoda dalej sprzyja bikerom, i dzisiaj lekkie zaskoczenie,.... żonka moja nie mogła doczekać się weekendu i zaproponowała kolejną wycieczkę rowerową. Zrobiliśmy po pracy traskę 41km w 2,5 godzinki. Całkiem dobrze sobie radzi i mam nadzieję, że towarzystwo do jazdy rekreacyjnej na lato mam zapewnione. :)

pozdro horny

Napisano

horny --> pozazdroscic zony :D. Chuchaj i dmuchaj, bo nawet nie wiesz, na jaki skarb trafiles :D

Dzisiaj robie sobie wolne, poza 12km do pracy. Od czterech dni robie po 70-90km, z czego duza czesc w terenie, pora sie zregenerowac.

Napisano
horny--> pozazdroscic zony ... nie wiesz, na jaki skarb trafiles :D
... wiem, wiem :P

Dzisiaj 66km z grupą cyklistów. Tempówki i kilka podjazdów (tętno chwilami osiągało maxa). Pogoda cały czas straszyła,... pod koniec jazdy spadło na nas kilka kulek gradu.

pozdro horny

Napisano

Trening w terenie przed niedzielnym wyścigiem :rolleyes:

DST : 35,5 km (20km w ciężkim terenie, z spora ilością podjazdów)

AVS : 24,1 km/h

TM : 1:21 h

MAX : 45km/h

Napisano

dziś po zajęciach na małą wycieczkę :(

Kraków - Zabierzów - Ujazd - Zelkow - Karniowice - Wieckowice - Zabierzów - Kryspinów - Kraków

DST : 57,89 km

AVS : 28,3 km/h

TM : 2:02:29

MAX : 60,7 km/h

Napisano

Znowu 2,5 godzinki spędzone na obracaniu pedałami, z moją życiową towarzyszką.

Pokonaliśmy dystans 37km, po drodze gawędząc na temat planów urlopowych na ten rok. Fajnie było, a zapowiada się jeszcze lepiej :wink:

pozdro horny

Napisano

Dziś porządny trening w terenie B)

DST : 39,57km (36km w terenie)

AVS : 25 km/h

TM : 1: 35h

MAX 52km/h (w terenie, było troszkę niebezpiecznie) :)

Napisano

94km na szosie w grupie 4 bikerów. Pod wiatr ciężko, ale za to z wiatrem,... jeden z odcinków (około 10km) jechaliśmy z prędkością 45-55km/h ;)

pozdro horny

Napisano

Witam. Dzis znowu bylem w Nowej Dębie u seth_Io. dojazd 23km, tam zrobilismy troche interwału xc w terenie, troche wytrzymalosci, ja zaliczylem na jednym zjezdzie ładne OTB, efekt przedstawie nizej :twisted: Potem powrot szoską do domu. Udany trening, rower chodzi jak nigdy, wreszcie skubaniec spostrzegł i docenił ile kasy w niego ładuje i serca, a wiec odwdziecza sie nienaganną pracą :) Foty nizej:

Moja nowa kaseta Shimano LX CS-M580 + łańcuch shimano deore CN-HG53:

treningny9.th.jpg

Biria RS tomka z nowymi hamplami i kołami:

trening2zl5.th.jpg

Shimano Hone + tarcza deore 160mm:

trening3hq2.th.jpg

j.w:

trening4bn1.th.jpg

seth_Io:

trening5av2.th.jpg

Ja:

trening6gw7.th.jpg

i znów tomek:

trening7vh7.th.jpg

i znów ja :twisted: :

trening8hw5.th.jpg

Biria&Author:

trening9pw4.th.jpg

efekt OTB:

obraznq3.th.jpg

dane:

trip dist: 63.35km

trip time: 2:59:00

avg. speed: 21.23km/h [niski, bo ja słaby dziś bylem po piatkowym i sobotnim treningu, noi w mordewind tez mi obcy nie był :) ]

Napisano

Dzisiaj 136km i przymusowy zjazd do bazy. :)

Tylne koło do wymiany. Dobrze, że rower jest na gwarancji, więc mam nadzieję, że zostanie mi uwzględniona,... chociaż jeżeli jakiś mądrala powie, że dziury trzeba omijać...?

Szczerze powiedziawszy na prostej i równej drodze usłyszałem znajomy dźwięk pękniętej szprychy i obcieranie o hamulec koła. Usterka okazała się bardziej poważna - pęknięta piasta w w miejscu mocowania szprychy.

...

Dobrze jest kupować w pewnym miejscu. Mimo, że niedziela, nie powstrzymałem się od telefonu,... będzie dobrze, na pewno coś poradzimy - usłyszałem w słuchawce. :)

pozdro horny

Napisano

Korzystajac z tego, ze wiatr sie skonczyl, przejechalem sie 100% szosa na szosowym goralu :D

Trp 59,28 km

Avs 29,3

Time 2:01:08

Bez wiatru w twarz szedlem jak przecinak :)

Napisano

Mój dzisiejszy trening to przejazd Wrocław -> Sobótka, oraz wjazd na górę Ślężę i z pwrotem

DST : 138.5 km

TM : 8:23 h

AVS: 16,5 km

:rolleyes:

Napisano

po zajęciach krótka wycieczka na rozjeżdżenie po weekendzie w domu :)

DST : 36,64 km

AVS : 30,3 km/h

TM : 1:12:19

MAX : 55,1 km/h

Napisano

Ech, a ja dzis znalazlem czas dopiero o 21, w zwiazku z tym godzinka biegania srednim tempem. Hmm... zauwazylem ze atrakcyjnych biegaczek spotyka sie wiecej niz bikerek ;) .

Napisano

po zajęciach mały trening :)

trasa:

Kraków (miasteczko studenckie) - Balice - Kryspinów - Bolechowice - Zelkow - Biały Kościół - Ojców - Wola Kalinowska - Jerzmanowice - Czajowice - Biały Kościół - Zelkow - Bolechowice - Kryspinów - Balice - Kraków (miasteczko studenckie)

DST : 75,22 km

AVS : 27,0 km/h

TM : 2:46:39

MAX : 74,1 km/h

Napisano

Wczorajsza wycieczka:

Brzeszcze-Wilamowice-Kęty-Porąbka-Międzybrodzie-Przegibek(633m)-BielskoBiała

Czechowice-Kaniów-Brzeszcze

Avs:23,7

Time;3h 10 min

dst; 75km

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...