black rider Napisano 2 Grudnia 2006 Napisano 2 Grudnia 2006 moja trzecia jazda w spd (2. raz 0 gleb) dst- 20km avs- uwłaczająca aż czuć ze daleko mi do letniej formy ;/ ale pogoda przynajmniej ładna mimo przymrozku
ralf Napisano 2 Grudnia 2006 Napisano 2 Grudnia 2006 dzis przejechałem po przejechaniu ok.30km po szosie i postanowiłem zrobic okrężna droige do domu i jechałem przez las, jakbym wiedział ze bedzie takie błoto to bym sie tam nie pchał, tak ubłocony jeszcze nie byłem a w sumie nie jechałem zbytnio szybko przez ten las, a rower szkoda gadac, ale juz jest czysciutki i pachnący zielonym jabłuszkiem Jankowice - Międzyrzecze - Bojszowy - Świerczyniec - Cielmice - Tychy (paprocany) - Kobiór - Studzienice - Międzyrzecze - Jankowice. DST: 43.72km. TM: 1:51:14. AVG: 23.5km/h. MAX: 37.8km/h.
Robert Napisano 3 Grudnia 2006 Napisano 3 Grudnia 2006 W piątek traska gdzie było wszystkiego po trochu. Błotko, asfalt, śliskie kamienie, jeszcze bardziej śliska trawa i liście, i kilka dłuższych i krótszych podjazdów oraz zjazdów po nawierzchniach jakie są podane wcześniej Tereny w okolicach Zarzeczewa jesienią są piękne, tylko błotko na drewnianym mostku, który pozwala przekroczyć strumyk potrafi trochę popsuć plany, np 30cm przejechanych z zablokowanym przednim kołem most pontonowy kiedy jest mokry też jest piekielnie śliski DST: 25,99km TM: 1:17:12 AVG: 20,19km\h MAX: 48,27km\h Chciałem zaatakować rekord prędkości i te 48km\h było w bardzo wczesnej części zjazdu i zostało mi go jeszcze trochę, ale złapał mnie skurcz w łydce i nici z rekordu...
KuLa2030 Napisano 3 Grudnia 2006 Napisano 3 Grudnia 2006 Witam Dzisiaj kółeczko trasą Szczecin -> Wołczkowo -> Dobra -> Buk -> Dobieszczyn -> Stolec -> Tanowo -> Pilchowo -> Szczecin 10% terenu i 90% Szosy DST: 59km TM: 2,30 AVS: 20km/h Max: 51,8 Wyjeżdzajac z Tanowa jechaliśmy pod wiatr i nie było za przyjemnie i tak aż do Szczecina. joł
ŁYSY Napisano 3 Grudnia 2006 Napisano 3 Grudnia 2006 JA TEŻ dzisiaj pogodą nie pogardziłem i zrobiłem trening wytrzymałościowy-bazy,,,u mnie też trochę wiało ,,,,,,założenia przejachać trasę ,,,utrzymac kadencję na 95,,,,tętno nie większe niż 140/min-------wyniki-- długość trasy 130km,,kadencja 93/min,,,śr.tętno 143/min,,,,a więc się udało planowo...---czas 4h 3min. śr,około31km/h,,,,,,,,POZDR,,ŁYSY..
ŁYSY Napisano 5 Grudnia 2006 Napisano 5 Grudnia 2006 DZISJAJ byłem na treningu -POZIOMKIEM -którego niedawno ukończyłem a kiedyś ,kiedyś zacząłem,,,zrobiłem 70-km-myślałem ,że cztery litery mi odpadną ,,jazda fajna ale myślałem ,że tym wynalazkiem będzie można szybciej jeżdzić ,,śr.wyszła około 30km/h,,dobry trening na siłe -na nogi --jednak siedzenie muszę doprowadzić do stanu używalności ,,POZDR,,ŁYSY..
siwyex Napisano 5 Grudnia 2006 Napisano 5 Grudnia 2006 Dziś jazda po lasku DST : 9.4km TM : 0:28 MAX : 39km/h AVS : 20.14 km/h
ralf Napisano 6 Grudnia 2006 Napisano 6 Grudnia 2006 ale dzisiaj sie piekna pogoda zrobiła, tak ciepło chyba jescze nie było, u mnie 14*C i śłonce od rana, jakby tak chciało byc jeszcze jakis czas tylko szkoda ze strasznie mocny wiatr i sie dzis sporo pomeczyłem pierwsza część trasy, nie dosc ze co chwile jakas górka to jeszcze taki wiatr: Jankowice - Bodzów - Miedźna - Góra - Brzeszcze - Jawiszowice - Dankowice - Bestwina - Czechowice - Zabrzeg - Goczałkowice (zapora) - Łąka - Poręba (zapora) - Pszczyna - Piasek - Studzienice - Jankowice. DST: 61.76km. TM: 2:26:28. AVG: 25.3km/h. MAX: 42.9km/h.
siwyex Napisano 6 Grudnia 2006 Napisano 6 Grudnia 2006 Mój dzisiejszy trening to traska do Rydułtów i z powrotem DST : 11,07 km TM : 00:27 AVS : 24.41km/h MAX : 40,5km/h
ŁYSY Napisano 7 Grudnia 2006 Napisano 7 Grudnia 2006 DZISJAJ byłem na treningu interwałowym ,,trzy interwały po 6min--z przytrzymaniem tętna 175/min,--mały kilometrowy podjazd +4 km-szybkiej jazdy zakończonej finiszem-- dystans 60km,,czas 2h,,,średnia 30km/h,,,,,MAX-60,7km/h,,,,,POZDR,,ŁYSY..
darec2 Napisano 7 Grudnia 2006 Napisano 7 Grudnia 2006 Witam. A mój wczorajszy trening to rozpoczęcie przygody z trenażerem ROLKI. Rany całe szczęście, że zakupiłem z uchwytem na kierownice ( a myślałem, że dobrze jeżdżę ). Może ktoś wie gdzie znaleźć jakieś palny treningowe na trenażer, byłbym wdzięczny. Oczywiście od jazdy w terenie nie stronie bo nic tego nie zastąpi ale pomyślałem, że trenażer pomoże mi utrzymać formę i lepiej przygotować się do przyszłego sezonu (maratony). I pod tym kątem poszukuje jakiś porad. Z góry dzięki i pozdrawiam wszystkich. Nowy członek forum-darec2
roswell Napisano 12 Lutego 2007 Napisano 12 Lutego 2007 u mnie wygląda to tak: Dst: 30,07km Max: 52,6 km/h Av: 17,0 Tm: 1:45:45 Trasa była ciezka, duzo błota i kałuż. Wiele razy musiałem prowadzić rower, dlatego taka niska średnia. Nie robiłem zadnych przerw na trasie.
KuLa2030 Napisano 4 Kwietnia 2007 Napisano 4 Kwietnia 2007 DST : 40.89 AVS : 16.14km/h TM : 2:32:09 Max: 52km/h Teren pierwsza klasa mnóstwo podjazdów i o wiele mniej zjazdów... Momentami było bardzo cieżko i dość często w połowie ostrych podjazdów (krótkie i strome) stawałem i prowadziłem rower... Teraz w domu czuje nóżki i dupe Był też super zjazd gdzie na środku była duża dziura z korzeniami i jakimiś badylami , na poczatku nie widziałem ale w ostatniej chwili udało się jakoś wyratować i zakończyło się bez gleby i zadnych szkód
karolyfer Napisano 4 Kwietnia 2007 Napisano 4 Kwietnia 2007 Dzisiaj mocny trening, pościgaliśmy się trochę i wyszło 93,4 km, średnie HR 153. Trasa Dąbrowa>Sosnowiec>Niegowonice>Łazy i pobliskie wioski(3 pętle po ~13 km)>Dąbrowa.
Przeor Napisano 4 Kwietnia 2007 Napisano 4 Kwietnia 2007 Dystans 51km Max speed 52.6 km/h Średnia prędkość 25,62 km/h Asfalt 75%, teren reszta, momentami ostry wmordewind
marcin1212 Napisano 5 Kwietnia 2007 Napisano 5 Kwietnia 2007 Witam!! Dzisiaj 23km po szosie w czasie 57 min co daje średnią 24km/h Pomału trace nadzieje że wmordewind przestanie wiać
Johnny Napisano 5 Kwietnia 2007 Napisano 5 Kwietnia 2007 Do Marcia : no cały czas u nas wieje na razie. Też mnie to zniechęca Dzisiaj pod wiatr trip: 25 km --- avs: 25,3 km/h Pózniej bez wiatru albo z wiatrem trip: 15 km --- avs: 28 km/h
marcin1212 Napisano 5 Kwietnia 2007 Napisano 5 Kwietnia 2007 Do Marcia : no cały czas u nas wieje na razie. Też mnie to zniechęca Dziwne żeby nie wiało skoro mieszkamy 10 km od siebie:) zeby nie było żę post nie na temat. Wieczorkiem zrobiłem jeszcze 10 km w 17 min. Pozdrawiam
horny Napisano 6 Kwietnia 2007 Napisano 6 Kwietnia 2007 ...cały czas u nas wieje na razie. Też mnie to zniechęca ... ... ależ wiatr ma też zalety. Wczoraj 40km pod wiatr w czasie 1h 28min z Vśr=27,2km/h Powrót z wiatrem 43km w czasie 1h 9min z Vśr=37km/h ... czyż nie wspaniale mknąć na rowerze wyprzedzajac skutery i to bez specjalnego wysiłku pozdro horny
marcin1212 Napisano 6 Kwietnia 2007 Napisano 6 Kwietnia 2007 Własnie wóciłem. trasa krótka ale z dobrą(jak dla mnie średnia) Dst: 20km T:45min Avs: 26,5km/h i nie dający spokoju wmordewind
Sixer Napisano 7 Kwietnia 2007 Napisano 7 Kwietnia 2007 Dziś wypad z dwoma bikerami z L-c fajowo siię śmigało tylo szkoda, że był ten wmordewind 58.00 km 34.00 km teren 02:36 h 22.31 km/h
horny Napisano 7 Kwietnia 2007 Napisano 7 Kwietnia 2007 Dzisiaj trasa 105km, z czego połowa "wmordewind" z Vśr=26,5km/h. Myślałem ,że poszaleję w drodze powrotnej, ale niestety :029: ,... wybrałem trasę bardziej na mtb, albo przełaje. Wróciłem zziębnięty i znużony po 3 godzinach i 32min (Vśr=29,7km/h). W E S O Ł Y C H .. Ś W I Ą T ! pozdro horny
Toomp Napisano 9 Kwietnia 2007 Napisano 9 Kwietnia 2007 Właśnie wróciłem z małego treningu, trzeba było zrzucić perę kalorii przed świątecznym obiadkiem. DST : 28,35 km AVS : 18 km/h TM : 1:35h 50% teren - 50% szosa. Prawie przez cały czas wmordewind, ale przy najmniej więcej kalorii zostało zrzucone.
Wilku89 Napisano 9 Kwietnia 2007 Napisano 9 Kwietnia 2007 Wstaje rano, patrze przez okno: F**k! deszcz pada, no to sobie dzis pojezdzilem mysle... Mijaja 2 godziny, zagladam znowu przez okno - suchutko :twisted: Chwytam komorke i dzwonie do seth_Io, czy by dzisiaj nie pojezdzil. Umowilismy sie, ze ja dzis wbije do niego [Nowa Dęba] i tam zrobimy sobie porzadny trening. Jak mowią, tak robią Ubieram sie, pakuje w plecak aparat i jazda szosą 23km do tomka. 6km przed miejscem spotkania, zadzwonilem do niego, aby po mnie wyjechal, wmordewind byl taki okrutny, ze mi rower znosilo na bok i musialem kontrowac, aby mnie samochod nie rozciapał Gdy juz spotkalismy sie i dojechalismy do niego na baze, zjedlismy po kawalku ciasta, ja uzupelnilem bidon, popstrykalem kilka fot i jazda w trase! Tego ja sie nie spodziewalem. Tereny w Nowej Dębie są niezłe, zrobilismy sakramencko meczacy interwał XC w terenie. Zjazdow mnostwo, podjazdow jeszcze wiecej, ciasne zakrety miedzy dzrewami, kamienie porozrzucane na trasie, wystajace korzenie, troche hopek, piach, szuter, powiem szczerze, ze dalo sie tam zmęczyc porzadnie Po jakze udanym siłowo/technicznym treningu udalem sie do domu. Bylem masakrycznie zmachany i na dobor zlego wmordewind mnie taki dopadł, ze na jednym odcinku szosy omal bym sie nie przewrocil, gdy rower mi zwialo na bok i wjechalem w rów Na szczescie wszystko sie skoczylo cycuś glancuś :surprised: ja zrobilem chwile odpoczynku, bo ledwo zywy bylem i do domu zostalo mi okolo 11km w tym 3 podjazdy na asfalcie, uff. To chyba najlepszy trening w tym sezonie, najpierw dojazd szosa, potem ostre XC w terenie i powrot ledwo zyjacego Wilka do domu ponizej kilka fot z jakze udanego wypadu: Tuż przed Nową Dębą: Stefan mnie dzisiaj nie zawiódł: Napęd Tomka [seth_Io] Mój napęd: Rock Shox Psylo XC 2001r. po tuningu - wsadzona sprezyna Dual Air: Nowe hamulce Tomka: Biria RS Tomka: Rodzeństwo :wink: : Do domu już niedaleko :025: : Troche danych: Trip dist: 56.47km Trip time: 2:30:12h Avg. speed: 22.56km/h
RafalB Napisano 9 Kwietnia 2007 Napisano 9 Kwietnia 2007 Cos tam sobie napisze Sobota teren ok 70km, czas ok 3h Niedziela szosa troche ponad 100km srednia 34km(powrot byl ciezki pod wiatr, urwali mnie i za nic nie moglem rozkrecic wiecej niz 30-33km) oprocz tego efektowna gleba przy 30km Poniedzialek teren 100km czas ok 4.5h sredniej nie sprawdzalem.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.