Skocz do zawartości

[treningi] Twój dzisiejszy trening

Marix

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

dzisiaj lajtowa pogoda to się jeszcze troche pojeździło ale czuć, że sezon dobiega powoli końca :blush:

Ośw - Babice - Brzezinka - Harmęże - Wola - Międzyrzecze - Studzienice - Wola - Brzeszcze - Zasole - Bielany

Pokręciłem się w kółko po lasach pszczyńskich i kobiórskich i troche tam pobłądziłem

trip: 56,5 km --- avs 25,2 kmh --- time: 2:14 --- max 40,5 kmh

Napisano

a ja dzis po górach, pogoda idealna na rower, na szlakach rowerzystów pełno, szkoda tylko ze liscie opadły i nie dość ze starsznie slisko to jeszcze nie widac co sie kryje pod tymi lisciami:

Jankowice - Pszczyna - Goczałkowice - Czechowice - Bielsko - Szyndzielnia (1026m.n.p.m) - Klimczok (1117m.n.p.m) - Przełęcz Karkoszczonka (729m.n.p.m) - Hyrca (929m.n.p.m) - Kotarz (985m.n.p.m) - Grabowa (907m.n.p.m) - Przełęcz Salmopolska (934m.n.p.m) - Malinów (1117m.n.p.m) - Malinowska Skała (1152m.n.p.m) - Kopa Skrzyczeńska (1189m.n.p.m) - Małe Skrzyczne (1211m.n.p.m) - Skrzyczne (1257m.n.p.m) - Lanckorona (831m.n.p.m) - Przełęcz Siodło (742m.n.p.m) - Buczkowice - Meszna - Bystra - Bielsko Biała - Czechowice - Goczałkowice - Pszczyna - Jankowice.

DST: 101.60km.

TM: 7:00:14.

AVG: 14.5km/h.

MAX: 59.3km/h.

w sumie ok. 35km po szlakach i nawet jakos zbyt duzego zmeczenia nie odczułem, na Szyndzielnie i Klimczok wyjeżdżałem z jakąs bikerką, Ola chyba miała na imie, i nawet dobrze sobie radziła, pozdrowienia dla niej :P

Napisano

Witam,

ja jak zwykle tradycyjny trening:

Lublin > Jabłonna > Piotrków > Chmiel > Czerniejów > Prawiedniki > Zalew Zemborzycki + runda ulicami Lublina.

DST: 61.80km

TM: 2.42.15

AVS: 22.8km/h

MAX: 47km/h

Pozdrawiam,

Piotrek.

Napisano

km:60.7

km teren:25

czas:02:53

km/h:21.05

Rzeszów,Niewiele- 50 cm- brakło, a w mieście zostałbym potrącony przez kierownika Poldolota kombi.-Dworzysko-Rudna Wielka-Mrowla-Bratkowice-Sitkówka-Rezerwat Zabłocie, pośmigałem po lesie -Mikośka-Zacinki-Budy Głogowskie-Piaski-Głogów Młp.-za Glimarem skręciłem do Rezerwatu Bór-i znowu lasss-Jasionka-Zaczernie-Miłocin-Rzeszów. Wszystko było fajnie, ale powrót z wiatrem prosto w twarz i 10 km w deszczu-naszczęście niewielkim.

Napisano

dzis niby było ciepło, ale jak słońce zaszło to zimno jak cholera:

Jankowice - Studzienice - Piasek - Pszczyna - Goczałkowice (zapora) - Zabrzeg - Czechowice - Goczałkowice - Rudołtowice - Ćwiklice- Jankowice.

DST: 40.06km.

TM: 1:27:03.

AVG: 27.6km/h.

MAX: 41.9km/h.

Napisano

dzisiaj była super pogoda :)

trasa:rzeszów-biała-budziwój-siedliska-lubenia-babica-wyżne-Maternówka-lubenia-przylasek-tyczyn-kielnarowa-chmielnik-słocina-rzeszów

dystans:96,35km

avg:19,32

Napisano

Witam,

standardowa trasa, ładna pogoda, ale tylko przez okno. Na dworze było dość zimno, a do tego wiał zimny wiatr z północnego-zachodu, więc troche w rece zmarzłem.

Statystyki treningu:

DST: 62.15km

TM: 2:44:30

AVS: 23.0km/h

MAX: 42.5km/h

Pozdrawiam wszystkich bikerów,

Piotrek.

Napisano

po raz pierwszy na rowerze po prawie tygodniowej przerwie ;)

Jankowice - Pszczyna - Goczałkowice - Czechowice - Bielsko Biała - Kozia Góra (686m.n.p.m) - Przełęcz Sipa (608m.n.p.m) - Kołowrót (798m.n.p.m) - Przełęcz Kołowrót (770m.n.p.m) - Szyndzielnia (1026m.n.p.m) - Bielsko Biała - Czechowice - Goczałkowice - Pszczyna - Jankowice.

DST: 83.39km.

TM: 4:26:56.

AVG:18.8km/h.

MAX: 49.7km/h.

Napisano

Dzis trafilem na doysc niezla pogoda +12 stopni i wyskoczylem na szosowke.Trasa nowy sacz-stary sacz-podegrodzie-nowy sacz.

D-38 km

Avs-30km/h

max-48km

t-1.20

Niestety jest coraz chlodniej nie wiem jak to ebdzie w zimie chociaz mam plany jezdzic

Napisano

Wczoraj 50 km ;] miasto las przy ladnej pogodzie a dzisiaj 25 km w Mazowieckim Parku krajobrazowym dużo podjazdów i zjadzdów ogulnie dużo piachu bardziej męczacy trening niż wczorajszy chociaż o połowe krótszy.

Napisano

Mój dzisiejszy trening:20.00-21.30coczwartkowe kopanie piłki na sali,wygraliśy tak ze 3 tuziny do dwóch tuzinów.Strzeliłem pare bramek i ledwo się ruszam.

Niestety moje treningi w najbliższym czasie nie będą miały wiele wspólnego z rowerem,ale cóż pogoda:(.

Napisano

Dzisiaj trip: 40,5 km

avs: 26,5 km/h

time: 1:28

max: 47 km/h

Przyjemna pogoda, opócz jazdy na otwartych przestrzeniach bo wtedy Zimowy WmordeWind wali chłodem po pysku

Napisano

Bielany-Rajsko-Harmęże-Wola-Międzyrzecze-Jankowice-Pszczyna-Wola-Brzeszcze-Zasole-Bielany

trip: 67,4 km

avs: 25,3 km/h

time: 02:39

Napisano

No i dziś pojeździłem (Podziękowania dla kolegi Marcina [nie z forum], ejpoka, baksika ) Szczególne podziękowania dla ejpoka (Pawła), który odprowadził mnie pod sam dom ;)

Jeździło się świetnie :)

Traska :

Dom - > Rybnik - > Marklowice - > Baszta - > Wodzisław - > Radlin - > Rybnik - Dom

TRIP : 71.29 km

AVS : 20.8

TIME : 3:33

Napisano

dzis tak troche tylko bo trzeba było wyciąć kilka drzew w ogródku :P

Jankowice - Pszczyna - Goczałkowice - Pszczyna - Jankowice.

DST: 19.34km.

TM: 0:42:03.

AVG: 27.5km/h.

MAX: 37.4km/h.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...