Skocz do zawartości

[treningi] Twój dzisiejszy trening

Marix

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

dzis 36.75 km zmagajac sie z dętką która puzczala powietrze. Nie mielismy w klubowej ekipie (działajacej) pompki. sru do komrpesora 3 bary i do bb żeby jakos dojechac:) pod domem mialem prawie zero

Napisano

dzis znowu w ciemnościach smigałem:

Jankowice - Bodzów - Miedźna - Rudawki - Rudołtowice - Goczałkowice - Pszczyna - Piasek - Studzienice - Jankowice- Ćwiklice - Goczałkowice - Pszczyna - Jankowice.

DST: 54.29km.

TM: 1:59:29.

AVG: 27.2km/h.

MAX: 40.5km/h.

Napisano

dzisiaj chciałem sam machnąc sie asfaltem, tak jak dawniej :P

Przegibek-Porąbka-Kęty-Hałcnów-bb, potem bonusik z bikerką 10 km, a potem jeszcze musialem skoczyc do centrum :)

łącznie

68,9 km 2 h 52 min avs 24

Napisano

a ja dzis krótka traska na nowych oponkach Continental Escape 2.0, ciemno juz było, zmęczony byłem bo kopałem dzis przed garażem i taka sobie krótsza traska:

Jankowice - Ćwiklice - Rudołtowice - Pszczyna - Jankowice.

DST: 18.54km.

TM: 0:40:05.

AVG: 27.7km/h.

MAX: 35.0km/h.

Napisano

Oto moja dzisiejsza traska :(

Dom - Zalew - Kuźnia Rybnicka (droga na Gliwice) - Zalew - Dom

DST : 33.91 km

TM : 1:17

AVS : 26.42 km/h

MAX : 53.5 km/h

Napisano

dzisiejsza trasa:

Rzeszów-Rudna-mrowla-bratkowice-zółtym szlakiem do wysokiej głogowskiej(przez Budy Głogowskie,Głogów Młp,rezerwt bór)zaczernie -rzeszów

dystans 55,26

avg 21,65

Napisano

2006-10-12

Centrum-Wilkowice-Buczkowice-Szczyrk-Orle Gniazdo-Buczkowice-BB

Dane 045 km (00 km w terenie); 01:44; avg:26 km/h

Napisano

Jako że to ostatnie dni -ciepłe dni.Udałem się na przejażdzke a właściwie na dwie górki :( Przegibek i Żar.Pierwszy raz na nie wjeżdżałem .Musze powiedzieć ,że ciężko mi się jechało ,zwłaszcza pod Żar.Poza tym Bielsko to paskudne miasto zgubiłem się tam :( Strasznie duża wiocha nie lubie takich miejscowości .Na szczęście okoliczni tubylcy wskazali mi właściwą droge.Przyjechałem totalnie zajechany .To była ostatnie w tym roku tak długa wycieczka 144km szosa

Napisano

A ja dziś zrobiłem kruciutką przejaźdzę z tatulkiem :D Ja nawet się nie rozgrzałęm a on przyjechał zajechany :P:D

DST : 30.81 km

TM : 1:31

AVS : 20.3 km/h

MAX : 57.5km/h (na samym końcu puściłem się za fordem Fusion, chcilibyście widzieć mine tego gościa i ruchy jego głowy do tyłu ...)

Napisano

a ja sie dzis wyjechałem z zamiarem zrobienia ok. 70km, wyjechałem było jeszcze w miare jasno, lampki załozyłem i w droge, po ok. 10km zrobiło sie szaro wiec załaczam tył i dziala, przód nie działa, hmmm, staje otwieram lampke a tam baterii nie ma, zostały w plecaku szkolnym w kalkulatorze :angry: musiałem sie wracac i potem juz mi sie nie chciało nigdzie daleko jechać:

Jankowice- Bodzów - Miedźna - Bodzów - Jankowice - Studzienice - Piasek - Pszczyna - Jankowice.

DST: 30.30km.

TM: 1:08:39.

AVG: 26.4km/h.

MAX: 34.6km/h.

Napisano

No dziś troszkę pośmigałem ;)

Dom - Zalew- Rudy Raciborskie - Kotlarnia - Goszyce - Kotlarnia - Rudy Raciborskie - Zalew Dom

DST : 74.46

TM : 3:09

AVS : 23.46

MAX : 52.5

Napisano

mój dzisiajszy trenning - 20 minut patrzenia w rower ;):);) i myslenie czy brac nowa kiere czy nie :) jeździc nei moge goraczke mam i co wsiade na rower przejade km to mnie bania tak boli ze mysle ze wybuchnie. ale na serio mozna tyle patrzec na rower mama pytala tylko co ja tak dlugo siedze w tym garazu a siedzialem i patrzylem caly czas w moja maszyne:D

Napisano

dzis od rana pogoda jakas kijowa, do 11 była mgła gesta, a cały dzien zimno, ale pojechałem:

Jankowice - Bodzów - Miedźna - Góra - Brzeszcze - Jawiszowice - Dankowice - Bestwina - Czechowice - Bielsko Biała - Wapienica - Międzyrzecze - Zabrzeg - Czechowice - Goczałkowice - Pszczyna - Jankowice.

DST: 84.99km.

TM: 3:15:46.

AVG: 26.0km/h.

MAX: 53.3km/h.

Napisano

Witajcie

Jestem nowy na forum

Mój dzisiejszy trening był krótki, Dom - Zalew Zimna Woda i z powrotem

DST: 12 km

Tm: Ok 35 min

AVG: 19 km/h

MAX: 38 km/h

Napisano

dzis nie dosc ze zimno, wiatr taki zimny chyba od ruskich, to jeszcze ciagle w morde:

Jankowice - Międzyrzecze - Gilowice - Góra - Miedźna - Bodzów - Jankowice.

DST: 28.97km.

TM: 1:06:23.

AVG: 26.2km/h.

MAX: 32.7km/h.

Napisano

No dziś było zimno, ale ojciec wieczorem ( 17 - 19 ) skusił mnie poraz kolejny na jazde (a może przejaźdzke) ...

DST : 38.29 km

TM : 2:01

AVS : 18.9

MAX : 43

Napisano

dzisiejsza trasa:

rzeszów-(zółty szlak)słocina-matysówka-tyczyn-hermanowa-przylasek-zaczernie-mogielnica-niechobrz-boguchwała-rzeszów

dst:75.58

avg17,16

było bardzo zimno , kilka razy musiałem zawracać bo szlak w niektórych miejscach był niedokładnie oznaczony.

Napisano

2006-10-15

bb-szyndzielnia-klimczok-szczyrk-przełęcz karkoszczonka-brenna-górki wlk-jaworze-bb

Dane 053 km (00 km w terenie); 02:59; avg:17 km/h

baaardzo zimno było i mam nadzieje ze nie bede chory... jechałem w kominiarce, bardzo sie przydąła:)

Napisano

Osw - Brzezinka - Harmęże - Brzeszcze - Dankowice - Jawiszowice - Zasole Bielańskie - Bielany - obiad u dziadków :001:

trip: 36,9 km --- avs: 26,6 km/h --- time: 1:23

Bielany - Osiek - Grojec - Zaborze - Osw

trip: 15 km --- avs 25,5 km/h - Non stop WmordeWind porazka

Napisano

Dzisiaj wyjechałem w samo południe( bo wolny dzień od pracy) na lekki rozruch.Słonecznie,ale wiało strasznie...

trip: 27.22

stp: 1:12:51

max: 48.1

Napisano

Mój dzisiejszy trening jest wręcz śmieszny, ale musiałem to napisać ... hehehe

DST : 1.32 km

TM : 0:05

MAX : 42km/h

AVS : 15.84 :)

Ps. Droga do najbliższego sklepu i z powrotem LOL

Napisano

dzis troche po górach, na górze zimno jak cholera, moze nie tyle zimno co straszny wiatr :D

Jankowice - Pszczyna - Goczałkowice - Czechowice - Bielsko - Szyndzielnia (1026m.n.p.m) - Klimczok (1117m.n.p.m) - Szczyrk - Buczkowice - Meszna - Bystra - Bielsko - Czechowice - Goczałkowice - Pszczyna - Jankowice.

DST: 82.02km.

TM: 4:10:14.

AVG: 19.6km/h.

MAX: 59.6km/h.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...