miciu22 Napisano 7 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 54.62 km (7 km teren) czas: 02:48 h avg:19.51 km/h Strasznie drętwo mi się dzisiaj jechało- ból głowy i jakiś taki rozdrażniony ,bez sił- do tego co chwile korygowałem ustawienie siodełka na nowej sztycy: Rzeszów-nad Zalewem do Zwięczycy-polami do Zarzecza-Siedliska-Lubenia-Sołonka-Straszydle-Zimny Dział-Hermanowa- w lewo pod górkę, po kamieniach- Przylasek-Budziwój-Rzeszów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goska Napisano 7 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Wszyscy ostro jeżdżą a ja egzaminami się przejmuje... Ale jutro na uczelnie jade rowerkiwm Marix,czekam na sprawozdanie z trasy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzybek Napisano 8 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2006 Johnny, że też chciało ci się do Janowic zawitać. A ja w niedzielę przejeżdżałem przez Oświęcim w drodze do Krakowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comrat Napisano 8 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2006 wczoraj: z ustronia wyjazd na Małą Czantorię od strony "Kępy u Jonka". trasa niby tylko 18 km ale czas z racji podjazdu to 1,30 h. Naprawdę fajna trasa i zajefajne widoczki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalB Napisano 8 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2006 Czwartokwy trening po szosie(powrot przez Strzeszynek lasem) Trasa: Poznan-Naramowice-Radojewo-Biedrusko-Zlotkowo-Sobota-Bytkowo-Rokietnica-Kiekrz-Strzeszynek-Dom Zalozeniem bylo trzymac sie w zakresie 150-170hr Oczywiscie nie jest to jedyny trening z tego tygodnia ale nie chce mi sie wypisywac wszystkiego, zreszta pewnie i tak malo kogo po za mna to interesuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diensdale Napisano 8 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2006 Ja dzis rano dojazd do poznanskiej Malty 5 km, potem 4 kolka po aswaltowej sciezce (cos ponad 20 km) plus powrot szerokim lukiem przez Swarzedz, Gruszczyn i Zieliniec. Total 46 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalB Napisano 8 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2006 Pelne okrazenie na Malcie ma 5KM, jest nawet "podzialka" dla biegaczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johnny Napisano 8 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2006 Johnny, że też chciało ci się do Janowic zawitać. A ja w niedzielę przejeżdżałem przez Oświęcim w drodze do Krakowa. W tym roku często się kręce po okolicach Janowic, Dankowic, Bestwinek fajnie się tam jeździ Ja zazwyczaj jak do Kraka jeżdże to przez Zator i Skawine, ale ta droga jest coraz bardziej rumuńska( czytaj dziura na dziurze ) lepiej przez Babice i Brodła ruch porównywalny asfalt w lepszym stanie. Jak ty jechałeś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diensdale Napisano 8 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2006 Pelne okrazenie na Malcie ma 5KM, jest nawet "podzialka" dla biegaczy. Kiedys mierzylem licznikiem i mi wyszlo 5,3 km, ale moze mialem po prostu nie tak jak trzeba ustawiony licznik, albo od upalow ziemia sie skurczyla hyhy W kazdym badz razie jazda na Malcie z rana jest swietna bo nie ma ludzi spacerujacych systemem robta co chceta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szase Napisano 8 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2006 62.30 Km avg.23.17km/h Trasa:Rzeszów-Słocina-Chmielnik-Zabratówka-Albigowa-Kraczkowa-Rzeszów Straszna lampa!!!Wypiłem chyba dwie cysterny:-))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quibo Napisano 8 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2006 Ja sie dzis na maksa wkurzylem... mialem ladna zaplanowana trase na okolo 80 km ale po 6 km zaczelo mi cos trzaskac w tylniej piascie i bylem zmuszony zawrocic. Po zabawie w mechanika nie doszlem do przyczyny odglosow i musze wybrac sie do serwisu :/ ehhh 3 dni jazdy z glowa Co do mojej ostatniej wyprawy to jechalem sobie trasa: Piekary-Kalety-Koszęcin (wiatr w twarz, masakra)-Piaski-Piekary Dst: 76,16 km Time: 2h42'04" Avg: 28,2 km/h Płyny: 1,3 l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witt2 Napisano 8 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2006 69 km avs 19,4 km/h max 48 km/h siewierz -zawiecie-ogrodzieniec -podzamcze- żelazko-góra chełm (super) -centuria-łazy-ciągowice- siewierz. cała trasa teren( głownie piasek ) asfaltu to może z 6 km było . i to tyle rozstaje sie na tydzień z rowerkiem i kompem . lece na urlop ,roweru nie biore bo potrzebuje juz przerwy.... ale miałem przygode miedzy zelazkiem a górą chełm jade dosyc szybko z góry i widze goscia z plecakiem ,pomyślałem minę go spokojnie ale on ucieka do lasu mysle sobie po co? i nagle olsnienie GOSCIU BYŁ ZUPEŁNIE GOŁY MIAŁ TYLKO PLECAK NA SOBIE DLATEGO ZWIAŁ W LAS a ja myslałem ze to ja mam korbe!!! GOŁY FACET W LESIE!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marix Napisano 8 Lipca 2006 Autor Udostępnij Napisano 8 Lipca 2006 Gośka coś rpzeoczyłaś, sprawozdanie z trasy do Chrzanowa (3 lipca) jest na poprzedniej stronie. Ja pozwolę sobie ułatwić wpisywanie dni od środy do dzisiaj i wrzucam screna z bikestats: http://img523.imageshack.us/img523/2727/bikestats4bs.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 8 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2006 Zabawiłem się w czasówke na moim foxie z niezbyt nadającymi się do tego oponami (Continental Survival pro), większość trasy mokra i połowa trasy pod wiatr (nie mogłem tam złapać dobrego rytmu i raz przyśpieszałem i zwalniałem) jestem nawet zadowolony bo na 21,03km wyszła średnia 26,12 najlepsza w moim życiu. Trasa Włocławek-Zarzeczewo-Włocławek. Była by wyższa ale na światłach i kiedy wyjeżdżałem z drogi podporządkowanej musiałem się zatrzymywać. P.S. Nie pisze tutaj regularnie więcej na http://katsumoto.bikestats.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzybek Napisano 8 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2006 W tym roku często się kręce po okolicach Janowic, Dankowic, Bestwinek fajnie się tam jeździ Ja zazwyczaj jak do Kraka jeżdże to przez Zator i Skawine, ale ta droga jest coraz bardziej rumuńska( czytaj dziura na dziurze ) lepiej przez Babice i Brodła ruch porównywalny asfalt w lepszym stanie. Jak ty jechałeś ? Jechałem przez Babice, czyli dobrze wybrałem . Ja do Kraka mogę jeszcze jechać drogą nr 52 przez Kęty, Wadowice, Kalwarię Zebrzydowską. W jakim stanie tam jest asfalt to nie wiem, bo jechałem tamtędy ponad rok temu, ale górek jest sporo. Najbardziej męcząca trasa z tych trzech. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Napisano 9 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 Półtorej godziny temu wróciłem z porannej traski po kościele . Budziwój>Przylasek>Węglarki>Przylasek>Budziwój Dst:20km Tm:1h 4min Avs:18,8km/h Vmax:39,5km/h Około 80% trasy to teren . Średnia wydaje się nie najlepsza, ale jakieś 6km z tego dystansu to podjazdy i to wcale nie takie łagodne. Jakoś tak lekko i szybko mi się dziś jechało. Może dlatego, że jeszcze nie było takiego gorąca z rana . Może wieczorem jeszcze gdzieś sobie brykne . Na tym upale to wątpliwa przyjemność z jazdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pioe Napisano 9 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 Trasa: Nowa Sól - Lubieszów - Nowa Sól - Przyborów - Lipiny - Przyborów - Nowa Sól DST: 38,44 AVS: 27,4 Opis: Masakra! Trasa prawie cały czas w słońcu. Po 30 km zabrakło mi wody. Asfalt lepił się opon. Pot zalewał okulary. A ja pod koniec trasy już miałem białe myszki przed oczyma :/ Jestem wykończony jakbym przejechał 100 km. 36* C w cieniu :034: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca1971 Napisano 9 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 Wczorajsza trasa : Wschowa - Sława - Konotop - Siedlisko - Sława - Wschowa DST - 108,3 AVS - 24,45 Dzisiaj luz strasznie grzeje . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 9 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 dzisiaj się przejechałem na Skrzyczne, i przy okazji zobaczyłem zawody DH, fajnie nawet śmigali, szkoda troche ze było tak ciepło i ok. 16.30 bardzo sie zachmurzyło i trzeba było uciekać Jankowice - Pszczyna - Goczałkwoice - Czechowice - Bielsko Biała - Bystra - Meszna - Buczkowice - Godziszka - Słotwina - Lipowa - Ostre - Skrzyczne (1257m.n.p.m) - Szczyrk - Buczkowice - Meszna - Bystra - Bielsko Biała - Czechowice - Goczałkowice - Pszczyna - Jankowice. DST: 99.27km. TM: 5:06:06. AVG: 19.4km/h. MAX: 55.7km/h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 10 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Wczorajsza trasa: Katowice - Tychy - Pszczyna - Tychy - katowice 101km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marix Napisano 10 Lipca 2006 Autor Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 rano 8 km do miasta, miedzy innymi po klocki hamulcowe tektro długie (wczesniej nie testowalem) potem bb-szczyrk-wjazd na salmopol-szczyrk-bb razem 60 km 2 h 10 min srednia 27.5 co do klocków to dziwne są, nie mają krótszej strony, albo mam problemy z geometrią. ponadto tak dziwnie hamują, lekkie hamowanie jest bardzo skuteczne przy leciutkim docisnieciu, a jak sie chce porzadnie zahamowac to trzeba deeepnac:) ale to w sumie wina oponek (slicki) na nich zawsz esie gorzej hamuje ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miciu22 Napisano 10 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 100.2 km (4 km teren) czas: 04:38 h avg:21.63 km/h Rzeszów-Załęże-Łąka-Łukawiec-Czarna-Podbórz-Zalesie-Węgliska-Rakszawa-Rąbany Gościniec-Bieleckówka-Podgórze-Wydrze-Julin-Podgórze-Rąbany Gościniec-Rakszawa-Dąbrówki-Zarzecze-Wola Mała-Chodaków-Palikówka-Strażów i tutaj spotkanie(niemiłe) z niedouczoną kierowniczką poldolota-Krasne-Rzeszów-Zalew rzeszowski. Wieczorkiem się już robi znośnie i nad zalewem tłumy ludzi, rowerzystów- tylko ja jechałem w kasku i rowerkowych ciuszkach, więc wzbudzałem niemałe zainteresowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marix Napisano 11 Lipca 2006 Autor Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Bielsko-Buczkowice-żywiec-ślemień-sucha beskidzka-kęty-bielsko-biery-bielsko Dane wycieczki: 157.7 km (0 km teren) czas: 05:53 h avg:26.80 km/h Tymsamym przegonilem Ralfa w przebiegu lipcowym :D a Ralf nieźle daje:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orlenplock Napisano 11 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Marix zajefajne tereny masz na jazdę. Zazdroszczę. Ja dziś po Gdyni 63,29km, ze średnią 22,07. Dobrze chociaż, że mam tu trochę ścieżek i mniej uczęszczanych asfaltów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miciu22 Napisano 11 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 67.57 km (23 km teren) czas: 03:33 h avg:19.03 km/h Rzeszów-Słocina-Malawa-Magdalenka-Wola Rafałowska-Dół-Handzlówka-Husów-Albigowa-Wola Rafałowska-Chmielnik-Słocina "Roch"-Rzeszów. To był straszny dzień-ledwo się wlokłem i nie mam pojęcia dlaczego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.