Robert Napisano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Dzisiaj 32,29km ze średnią 22,79km\h przez jakieś 30min maszerowałem z rowerem na plecach przez jakies 0,5m trawy. 100% zadowolenia z tego dnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Antichrist Napisano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Chello wszystkim.Jestem tu nowy a to dlatego że od wczoraj mam porządny rowerek a nie jakiegos makrokesza.Kelly's Scarpe Niestety nie mam jeszcze licznika ale moja dzisiejsza trasa wyglądała tak: Zielona Góra - Krępa - Krępa mała(okoliczne lasy) - Cigacice - Zawada - Zielona Góra łącznie około 32 km w 2 godziny.Wiem że wolno ale jestem początkującym bikerem i niedługo sie rozkręce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riqar Napisano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 U nas w Olsztynie są fajne drogi (na Mazurach), droga krotka, droga w strone Butryn, nastepnie w strone Łanska a pozniej przez okoliczne lasy i Bartąg prosto do domu , droga 41 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witt2 Napisano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 wczoraj skoczyłem na chwilke z kolegą na traske tak pokazać mu okolice zrobiło sie 68 km asv28 km nawet nie wiem kiedy. dobrze że w torebce podsiodłowej mam zawsze zapsową dyszke (10 PLN) bo sobie moglismy wode w sklepie kupić i snikersa zjeść .zrobiłem fajną fotke . Moze mi doradzicie który rower kupić co? podoba mi sie jeden z tych trzech, zgadnijcie który? [ pomoc] który wybrać?do 150 PLN dzisiaj pojechałem tylko kupić rekawiczki bo moje sie wczoraj już rozeszły po 2 latach używania i zrobiłem 72 km avs 24km/h znalazłem fajna miescówke w srodku lasu jakieś 20 km od gliwic : i jedno fajne zdjecie zrobiłem w salonie rowerowym pod kościolem w Ostropie w Gliwicach : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 [ pomoc] który wybrać?do 150 PLN hmm a to pytanie no moim zdaniem ten author i giant to takie wybrakowane jakies bez błotników i te siodełka jakies takie na twarde wygladają ja polecałbym tą "ukraine" solidna stalowa rama wytrzyma nie jeden dzwon reflektor dobrze oslepi nadjeżdżającego kierowce niech burak wie kto rządzi na szosie na solidnym bagażniku ze 20 kg jabłek od ksiedza proboszcza można podprowadzić no i te odblaskowe błotniki pozdrówko z poczuciem humoru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witt2 Napisano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miciu22 Napisano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 100.9 km (5 km teren) czas: 04:36 h avg:21.93 km/h Mały objazd Pogórza Dynowskiego Rzeszów-Budziwój-Tyczyn-Hermanowa-Lubenki( przez las)-Wola Błażowska-Błażowa-Piątkowa-Berlin -Harta-Lipnik-Bachórz-Przedmieście Dynowskie-Dynów, tutaj pojechałem na dworzec wąskotorówki. Miałem skoczyć do Pawłokomy, ale się mi zapomniało Pojechałem później drogą na Krosno, normalnie podjazd za podjazdem, a mnie nóżka nad kolanem bolała :025: -Ulanica-Zagrody-Wyręby-Ujazdy-droga przez Piekło -Folwark-Rezerwat "Mójka"-Błażowa-Borek Nowy-Borek Stary-Tyczyn-Budziwój-Rzeszów I mała galeryjka: W drodze do Błażowej Dworzec o którym wspominałem Ciuchcia też była Na północ od Dynowa Widok na miasto i pogórze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witt2 Napisano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 no miescówka niczego sobie !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 a dzisiaj sobie wymysliłem tak sobie traske, której w pewnym momencie miałem dość, same podjazdy i wogóle zjazdów, a jak juz był jakis zjazd to droge remontowali i pełno dziur :angry: Jankowice - Pszczyna - Poręba - Brzeźce - Mizerów - Studzionka -Pawłowice - Ustroń - Wisła - Przełęcz Kubalonka (761m.n.p.m) - Istebna - Koniaków - Ochodzita (864m.n.p.m) - Milówka - Cisiec - Wegierska Górka - Żywiec - Bielsko Biała - Czechowice - Goczałkowice - Pszczyna - Jankowice. DST: 154.33km. TM: 6:30:55. AVG: 23.6km/h. MAX: 63.1km/h. trasa była spoko gdyby nie te podjazdy bez zjazdów, i jak zwykle w Bielsku zmokłem, pomału najpierw jechałem chodnikiem w deszczu, ale jak mnie 3 tiry ochlapały jakby mnie ktos wiadrem zlał to juz mi to było obojetne, a tak sie fajnie szybko w tym deszczu jechało, ale ślisko jak cholera, gorzej niz na lodzie i kilka razy bokiem dojeżdżałem pod światła, a ludzie tylko patrzeli, ale lubie takie hamowania między autami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marix Napisano 29 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 ralf czyli slicki? mozemy sie umowic kiedys? tez mam chrapke na dluzsze trasy teraz, wlasciwie to mslaelm nad jutro rankiem ale nie wiem czy mi sie bedie chcialo o swicie wstac no i jeszcze ma padac:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
epafras Napisano 1 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2006 DST: 23.72 km TM: 00:46:41 AVG: 30.4 km/h a dziś taka piękna pogoda od rana (deszcz) a ponieważ uwielbiam w takich warunkaj jeździć postanowiłem sobie mąłą traske zrobić i tak pojechałem z Muszyny do Zegiestowa i z powrotem w sumie sie zastanawiałem czy dalej nie pojechać ale jak zobaczyłem ze droge remontują i sątakie dziury ze na XC można by było to przejechac to odpuściłem - szkoda roweru może jeszcze jutro jakaś trasa i w poneidziałek do Wawy do pracy niestety bede musiał zawiesić rowerek na jakiś czas :025: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilku89 Napisano 1 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2006 Dzis wypad z kumplem trialowcem na murki za himpermarketem. Fajne ujęcie w tle straży miejskiej: Pozdrowki dla trialowcow [ kurde, ten brak siodełka.. ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spider Napisano 1 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2006 Kilka dni się we mnie jakaś złość kumulowała ,wszystko mnie denerwowało...dzisiaj miałem spotkać się ze swoją dziewczyną ,nie wyszło. Wkurzony na maxa postanowiłem odreagować. Padło rower :028: ...trasa Grudziądz<->Brodnica. I tak oto pobiłem swoją życiówkę-max dst. Było bardzo fajnie ,ładne widoczki a do Brodnicy muszę wpaść koniecznie ,tylko o lepszej porze (byłem tam o 18) ,bardzo ładne miasteczo ,polecam odwiedzić. A do dziewczyny zadzwoniłem wieczorem rozładowany i szczęśliwy , już jest ok. :030: 126.3 km/czas: 04:25h/avg:28.60 km/h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marix Napisano 1 Lipca 2006 Autor Udostępnij Napisano 1 Lipca 2006 dzis po 2dniowej przerwie spowodowanej pogodą, wieczorem po rpzeschnieuc asfaltu 22 km po miescie i okolicach:) super sie gnalo avs 29,3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marix Napisano 2 Lipca 2006 Autor Udostępnij Napisano 2 Lipca 2006 Dzisiaj 77.8 km w czasi 2.54 avs 26.8 Bielsko-biala - szcyzrk - przelecz salmopolska - wisla - ustron - bb Był straszny wiatr zas******, przez co czuje sie jakbym wydusił 120 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilku89 Napisano 2 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2006 Dzisiaj jedynie na szybkiego 15.89km, czas 0:44:56h i avs 21.22. Skleilemszczeke tasma klejaca do widelca ramy i jakos jest prosto, dojechalem do domu i nic nie obcieralo :twisted: :twisted: Jutro mam nadzieje przyjdzie koszulka, kasa od listonosza i deorka lx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekW Napisano 2 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2006 Chyba ze 3 dni nie jezdzilem ...dlatego dzis krótka przejazdzka DST : 27km Time: 1h14' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miciu22 Napisano 2 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2006 51.16 km (30 km teren) czas: 03:00 h avg:17.05 km/h Rzeszów-Nad zalewem do Zwięczycy-Boguchwała-Mogielnice i tutaj jazda w ciężkim terenie: podjazdy i zjazdy w koleinach błotnych i po kamieniach. Tutaj na zjeździe zaliczyłem pierwszą małą glebę, gdy musiałem się ratować przed najechaniem na gościa, który wyłożył się przedemną-Grochowiczna-Przedmieście Czudeckie-Czudec, na miejscu postanowiłem zlokalizować dziwne dźwięki dochodzące z tylnego hamulca. Okazało się, że klocków brakło na tych zjazdach i darłem blachą po obręczach i tym sposobem zostałem z jednym hamulcem-przednim, a trasa zapowiadała się ciężka-Zawisłocze-Kamieniec-Wyżne-Przylasek-Podwiszówka-Maternówka i tu zjazd jakiego nie było, tzn. stromo w dół po korzeniach, koleinach, błocie, między drzewami, niestety tutaj zaliczyłem drugą glebe, dzięki moim fatalnym hamulcom. Około 10-15 metrów jechałem po błocie, ale na prawym boku razem z rowerkiem, na szczęście kompletnie nic mi się nie stało-Lubenia-Siedliska-Budziwój-Rzeszów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Topola Napisano 2 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2006 A ja dziś zrobiłam z 10 km z dzieciakiem w foteliku na lody. Jeżdżę na składaku typu wigry 3 ponieważ dopiero zbieram na rowerek i jestem kompletnie początkująca - z 10 lat nie jeździłam. No i przejechałam sobie te parę kilometrów z obciążającym z tyłu dzieciaczkiem. Wiał tak mocny wiatr, że żeby zjechać z górki musiałam pedałować. A pod górkę to już lepiej nie mówić :] Dzieciak + rower a la wigry 3 + wichura = totalny hardkor hi hi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 2 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2006 a ja sie dzisiaj pokręciłem po okolicznych wsiach i miastach, chciałem gdzies dalej ale silny wiatr mnie zniechęcł troche, juz nie pamietam kiedys tak mocno wiało, ale ma byc podobno znowu bardzo ciepło więc i chyba bez wiatru Jankowice - Bodzów - Miedźna - Rudawki - Rudołtowice - Goczałkowice - Łąka - Poręba (zapora, przez park wzdłuż Pszczynk) - Pszczyna - Jankowice. Jankowice - Pszczyna - Ćwiklice - Goczałkowice - Łąka - Poręba (zapora) - Pszczyna - Jankowice. DST: 71.27km. TM: 2:56:14. AVG: 24.2km/h. MAX: 47.3km/h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witt2 Napisano 2 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2006 a ja rano 27 km avs 26 km/h potem 250 km w samochodzie i jak sie wyrwałem popołudniu to zrobiłem 55 km avs 27km/h , do tego złapałem gume i w sumie fajnie pogadałem z gosciem co na parkingu leśnym sobie siedział z żoną. pomógł mi troche w zakłądaniu detki ( poklejonej) . Pytał o rower o ceny ,pod koniec rozmowy zaczął sie martwic że jego syn ma marokesza i powiedział że kupi mu coś lepszego potem znalazłem szybowiec w zbożu ale go nie wziąłem bo nie ma bagażnka w rowerze ogólnie udany dzień .... A ja dziś zrobiłam z 10 km z dzieciakiem w foteliku na lody. Jeżdżę na składaku typu wigry 3 ponieważ dopiero zbieram na rowerek i jestem kompletnie początkująca - z 10 lat nie jeździłam. No i przejechałam sobie te parę kilometrów z obciążającym z tyłu dzieciaczkiem. Wiał tak mocny wiatr, że żeby zjechać z górki musiałam pedałować. A pod górkę to już lepiej nie mówić :] Dzieciak + rower a la wigry 3 + wichura = totalny hardkor hi hi to jest piekne !!! bo tak sobie myłse że o to w sumie chodzi.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 2 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2006 Dziś pokręciłem trochę po ścieżkach w około Katowic i wyszło 85km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marru Napisano 2 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2006 Dzisiaj 98 km Z Ozorkowa do Lodzi przez Zgierz / potem do lagiewnik i tam 7 petli i na zad Wycieczka od 10.30 do 16.05 w tym 54 km trasa ,a reszta w lesie :twisted: 2 dni nie jezdzilem ^^ do bani Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marix Napisano 3 Lipca 2006 Autor Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 Bb-Oświecim-Chrzanów-Oświęcim-bb 115 km 4 h 11 min troche powiewało ale ogolnie fajnie:) niestety Gośki nie widziałem, w Chrzanowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pioe Napisano 3 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 Trasa: Nowa Sól - Popowo - jakieś inne miejscowości - Wzgórza dalkowskie - Bytom Odrzański - Nowa Sól DST: ~ 67 km Ekipa: Ja, Hammer, Arczi, Gregor, Exar, neo6, Duch, Lord Tom, GrizLLy i Łukasz (z poza forum ) Opis: Co tu dużo pisać... 10-cio osobowy peleton - po prostu MIODZIO! Zabawa wyśmienita. Planujemy powtórkę Fotki: - od lewej: GrizLLy, neo6, Duch, Gregor, Arczi, Hammer, Łukasz, Lord Tom, Pioe - zdjęcie robił Exar - punkt widokowy - w oczekiwaniu na Lord-a Tom-a - czereśnie! Ale żeśmy się objedli - jak małe dzieci Zdemolowaliśmy fontannę - to już jest koniec... zdjęcie rodzinne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.