Vader Napisano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 wczoraj: sosnowiec-będzin-pogoria III-pogoria IV-będzin-sosnowiec dst 46,39km avs 24,21km/h 30 stopni w cieniu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bikergonia Napisano 22 Czerwca 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Wreszcie jakaś bikerka zainteresowała się moją osobą no to teraz babskie pogaduchy! Tak ostro zaczełam trenować dopiero w tym roku,ale jeżdże już od roku(wcześniej rower miałam może do 4 razy do roku-i do dziś przeklinam mame,że mi nie kupiłła roweru jak byłam malutka ). Codziennie śmigam do pracy 10km,rozgrzewam się po 20km,a jak już planuje jakąś większą wyprawe to najbardziej fascynuje mnie cyferka 200km Ale mój przeciętny trening to 60km ze średnią 25km/h. Dłuższe trasy raczej zmniejszają średnią,ale to tylko wtedy gdy jade w góry,a te uwielbiam! Więc mamy dużo wspólnego ( jeżeli chodzi o rower ). Hym, tylko że jestem starsza od Ciebie. A w maratonach startujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrJ Napisano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Co prawda nie zdziś, ale z tego tygodnia: Cz-wa - Poraj - Zaborze - Suliszowice - Ostrężnik - Złoty Potok - Zrębice - Przymiłowice - Olsztyn - Cz-wa. Łącznie 85 km (ok. 30 w terenie), 4 godz i parę minut (sorka nie pamiętam dokładnie ) jazdy. PS To wtedy, jak było prawie 30 w cieniu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miciu22 Napisano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 26 km (3 km teren) czas: 01:15 h avg:20.80 km/h Jechało mi się dziś fatalnie, duchota, kierowcy mnie wkurzali co chwile, do tego jakiś słaby, ale traska była następująca: Rzeszów-Słocina-Roch-później w lewo wspinaczka na Magdalenkę-granatowe niebo i złowrogie pomruki nie wróżyły nic dobrego, ruszyłem zdecydowanie w drogę powrotna przez Malawę-Słocinę do Rzeszowa, 5 km od domu zaczęło kropić i tak niesamowicie wiać, że zamachałbym się na śmierć. Wróciłem, to lało się ze mnie i nie był to deszcz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Jankowice - Pszczyna (STS) - Jankowice. Jankowice - Pszczyna - Goczałkowice - Rudołtowice - Ćwiklice - Pszczyna - Jankowice. DST: 30.66km. TM: 1:13:19. AVG: 25.1km/h. MAX: 38km/h. dalej ciepło, ale jakos w poprzednich latach mi sie dużo gorzej jeździło w takich upałach, jutro trzeba jakąś traske ponad 100km obmyślec, bo cos mało ostatnio śmigam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mergoos Napisano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 18.06 niedziela : poranny trening : 26.60km 20.9km.h Nic specjalnego. traska jak zwykle. Ale 700km od początku roku pękło !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marix Napisano 22 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Ralf to mozemy jechac razem p.s wybierasz sie na wyscig xc w pszczynie w niedziele/ dzis jazda za rozpuszczlanikiem i pioaskiem dla kota, rnao 5 km i teraz po 22 11 km po nocy zajefajnie bylo alejak jechalem jakims 800metrowym odcinkiem przez las to troche adrenalina skoczyla:) odwwracam sie do tylu a tam czerrń idealna... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomash Napisano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Wczoraj 100km, z tego 78 po szosie z avs ~26,5km/h a reszta w terenie. Dzisiaj 77km po szosie i avs 25,5km/h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witt2 Napisano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 dzisiaj poranne 26 km , avs25km/h, od soboty przez 2 tygodnie bede sam bez rodziny to poszaleję na rowerku...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzema Napisano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Dzisiaj jeździłem po okolicznych wydmach Południowego Mazowsza dist/day: 64,19 avg: 20,02 100% teren Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekW Napisano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 DST : 77 km Time: 4h 09' Troche marna srednia , ale to był wyjazzd zorganizowany przez gazete " Nowiny" - Rozni ludzie , w roznym wieku Ogolnie fajnie . Poznalem osobiscie forumowicza Micia22 hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witt2 Napisano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 dziś rano niewiele 12 km, to przez ból gardła i temperatury troszke z wieczora.... ale jutro jak co tydzien wyjazd do siewerza z gliwic a to 55 km (szkoda że szosa) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johnny Napisano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 Dzisiaj z rana podskoczyłem sobie tak bardziej rekreacyjnie na Żar ( 761 m.n.p.m) potem się władowałem w jakiś szlak rowerowy wzdłuż soły po dziurach, haszczach i wertepach Jakoś mam ostatnio brak motywacji na dłuższe trasy. Mam nadzieje, że to przejściowe, może przez pogode... :035: trip: 70 km --- avs: 24 --- max: 74 km/h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
epafras Napisano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 DST: 42 km AVS: 28 km/h Jazda w upale niestety nie jest przyjemna :025: Troszke górek zaliczyłem dzis wiec jestem zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uel Napisano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 Dzisiaj sobie trochę pojeździłem w nocy, jak wracałem do Gdańska z imprezki w Redzie. TRP 49 km, średnia ~20 kmh :/ , trochę się na wstępie pogubiłem po ciemku na leśnych ścieżkach a poza tym parę godzin wcześniej jechałem w drugą stronę (wariantem A, czyli TRP 56 km, AVS ca 23-24 kmh). Ale jechało się świetnie, szosy prawie zupełnie puste, czasem była mgła i widoczność miejscami do 20 metrów ale nocka oczywiście była jasna, więc przednia lampka służyła bardziej do oświetlenia mnie, niż drogi. No, może poza lasem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 Dzisiaj wyszło 44,31km w 2:03:34 czyli średnia 21,51km\h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 Jankowice - Pszczyna - Poręba - Brzeźce - Mizerów - Studzionka - Pawłowice - Golasowice - Pielgrzymowice - Jarząbkowice - Pruchna - Kończyce Wielkie - Haźlach - Cieszyn - Bażanowice - Goleszów - Cisownica - Ustroń - Wisła - Przełęcz Kubalonka (761m.n.p.m) - Beskidek (795m.n.p.m) - Stecówka - Barania Góra (1220m.n.p.m) - Magurka Wiślańska (1129m.n.p.m) - Zielony Kopiec (1152m.n.p.m) - Malinowksa Skała (1152m.n.p.m) - Malinów (1117m.n.p.m) - Przełęcz Salmopolska (934m.n.p.m) - Szczyrk - Buczkowice - Meszna - Bystra - Bielsko Biała - Czechowice - Goczałkowice - Pszczyna - Jankowice. DST: 148.92km. TM: 7:43:26. AVG: 19.2km/h. MAX: 65.9km/h. Dość mocno mnie ta trasa wymęczyła bo musiałem najpierw dość dużo prowadzić rower na Baranią Góre bo dużo korzeni i kamieni, potem zaraz na poczatąku zjazdu zaliczłbym piekne OTB, juz nogi sciągałem z pedał, ale jakos sie udało , kawałek przejechałem a tu pełno zwalonych drzew, przez jakies 500m przechodziłem przez te drzewa, fajne traska gdyby nie to prowadzenie roweru i gdyby nie te zasrane wściekłe górskie muchy :angry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witt2 Napisano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 no traska super !!! zazdroszcze Ci tekiej zabawy !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 no traska jest pierwsza klasa, fakt ze w górach trzeba sie pomęczyć troche, ale widoki są fajne i wogóle to coś jedyne co mi sie nie podoba i co mnie bardzo zmęczyło to odcinek Cieszyn - Ustroń, strasznie głupia droga, do Cieszyna wjechałem to miałem śrdenia po 44km 31km/h, a w Ustroniu juz ok 26-27, wiec dość sporo spadła jeszcze kiedys ją powtórze, tylko chyba bede gdzies tam od Milówki czy Kamesznicy wyjeżdżał, bo gorzej niz ten dzisiejszy wyjazd na Barania Góre byc juz nie może dość duzo bikerów na trasie śmigało, moze troche mniej niz ludzi, bo tych było bardzo mało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miciu22 Napisano 25 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2006 83.09 km (15 km teren) czas: 04:44 h avg:17.55 km/h Jak już TomekW (kolejny forumowicz, którego poznałem )wspominał, był to wyjazd z Nowinami. Wcześniej jednak pojeździłem po mieście, a później do pracy Rzeszów-Zaczernie-Jasionka-Stobierna-Tajęcina-Turza- i powrót, a wszystko po rezerwacie Bór koło Głogowa Młp. Tak pechowego wyjazdu jeszcze nie było:5 przebita dętka (3x u tej samej osoby) i 2 gleby, a do tego jazda w upale. Było trochę błotka, głębokiego piachu, polnych dróg i asfaltu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marix Napisano 25 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2006 Przedwczoraj trasa do pszczyny wieczorem, 29 km z avs 31 kmh!! to jedna z moich najlepszych srednich, ale to bylo juz przed 20 jak sie zrobilo troche chlodniej:) wczoraj bylem caly dzien zajety bardzo dzis, teraz wrocilem z pszczyny 27 km56 min avs 28.7 teraz juz sie ciezko jechalo, strasnzie jest goraco wkrotce zmieniam oponki na bardziej terenowe i trzeba pocwiczyc górki przed wyjazdem w alpy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stefe Napisano 25 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2006 piątek: 100 km, średnia 25.8 km/h (kilka km lasem) trasa: żagań - zielona góra - żagań (nie główna droga, ale wioskami). dużo długich podjazdów, nierówny asfalt, który wybija z rytmu. sobota... mała rozgrzewka 20 km lajtowym tempem. niedziela: 80 km, średnia 25.7 km/h, całość asfalt. trasa: żagań - nowa sól - żagań (do celu trochę na około, więcej wiosek, z powrotem najkrótszą drogą). też trochę długich podjazdów, miejscami słaby asfalt, kocie łby, dużo pod wiatr. dwa obrazki u celu http://www.rowerki2006.za.pl/slides/rowerki_2006-127.html http://www.rowerki2006.za.pl/slides/rowerki_2006-129.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekW Napisano 25 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2006 DST : 31km Time: 1h10' Po wczorajszym dluzszym wypadzie , przyszedł czas na asfalcik Nie mialem wiele czasu , wiec mało km dzis . Przyjemnosc z jazdy za to ogromna Piekna pogoda;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 25 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2006 dzisiaj 30km w 1h 30min co jest przygotowaniem do czegoś co nazywane jest obozem treningowych teraz jest część przygotowawcza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
epafras Napisano 25 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2006 DST: 24 km TM: 00:57 min AVS: 25,3 km/h Dziś wypad na górki pogoda raczej nie bła odpowiednia ale taką miałem ochote pojeździć po górkach że nie mogłem sobie odmówić dzisiejszy max: 74,5 - kiepska kaseta :025: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.