konio Napisano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 Wyprawa na św. katarzyne dystans:55 km Prędkość maksymalna 53 km/h Większość po asfalcie ale były też szaleństwa w świętokrzyskim parku narodowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pioe Napisano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 Trasa: Nowa Sól - Zakęcie - Ługi - Zatonie - Zielona Góra - Auchan - Zatonie - Ługi - Zakęcie - Nowa Sól DST: 71 km AVS: 24 km/h Opis: Na zajęcia i do hipermarketu :-D Dosłownie uciekłem burzy :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rObO87 Napisano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 DST: 40,38 km AVS: 22,9 km/h (znowu wmordewind :angry: :angry: :angry: ) T: 1 h 45 min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miciu22 Napisano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 Wczorajsza przejażdżka Dystans:61.61 Czas:3:16 Teren:ok.10 Wczorajsza zbiórka o 9 i wyjazd na Maternówkę, przez Budziwój, Białą, Tyczyn, Hermanową, Straszydle, Lubenię i kosmiczny podjazd na samą Maternówkę. Tam chwilę posiedzieliśmy i nastapił objazd tamtejszych lasów. Bardzo strome zjazdy po błocie i koleinach, gleba za gleba, jeden kapeć- poratowałem biedaka dentką , hardkorowe podjazdy po błocie, pot lał się stumieniami, ale dawaliśmy rade. Wróciliśmy trochę zmęczeni, ale nie było, to przeszkodą, by rozkręcić imprezę. Jak się okazało, ekipa z którą się zjawiłem była najbardziej szalona Było mnóstwo żarcia, picia, muza grała, ludziska tanczyli, szaleństwo na maxa Fajnie się tanczy w spdekach Dawno się tak nie ubawiłem. Co bardziej znudzeni nawiewali już o 16, ale my nie Byłem jednym z ostatnich odjeżdżających ok. 18.40, ale reszta i tak hulała ile wlazło. Oczywiście powrót był z przygodami. Jako, że znajomi się wlekli, postanowiłem pojechać sam. W Budziwoju zjechałem w polną drogę i pocinałem jakieś 30, gdy nagle wpadłem w głupią koleinę i rozwaliłem porzadnie kolano na jakichś cegłówkach, test przeszedł również kask- ale bym sobie ryjek poobdzierał. Nic to, wstałem i pojechałem dalej. Kto nie był, niech żałuje- impreza była wyczepista. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 Dzisiaj trasa 25 km Włocławek -> Zarzeczewo (jak ktoś oglądał wczoraj Dzień Dobry TVN to widział kawałek tego przepięknego miejsca ) -> Włocławek, kilka miłych sytuacji na trasie avs: 22,72km\h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekW Napisano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 45 km , Rzeszów - Przylasek - Tyczyn - Rzeszów Czas : 2h 02' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 Jankowice - Pszczyna - Jankowice. Jankowice - Ćwiklice - Goczałkowice (rondo) - Pszczyna - Jankowice. DST: 23.98km. TM: 0:54:41. AVG: 26.3km/h. MAX: 34.5km/h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 Ja jednak dokręciłem do 31,10km taka mała rundka po lesie gratis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 19 Czerwca 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 Mała rundka z sakwami- 35km avs 31km/h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Napisano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 5ostatnich dni...552km asfalt. Trasy starałem się wybrać pagórkowate/góry. O dziwo dzisiaj na zakończenie jechałem w 4 osobowej grupce i czułem się świetnie, jakbym był w pełni wypoczęty wiecej nie pisze, bo to niezbyt normalne:P w moim życiu nadszedł ten moment,w którym musze zwolnić i zająć się wreszcie swoim zdrowiem.Jeszcze nigdy nie czułam się tak strasznie,a to mam nadzieje,że tylko przetrenowanie i po tygodniu regeneracji przejdzie i będe mogła wrócić do tego co kocham... Odpoczynek przede wszystkim, troche przerwy od bika więcej daje niż jazda na siłe /bo musze/. No a potem aż chce się wsiąść na rower i kręcić. Polecam basenik, krótkie przejażdżki i spacerki Trenujcie,ale dla regeneracji też znajdzcie chwile czasu... Święte słowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Napisano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 Budziwój>Tyczyn>Hermanowa>Węglarki>Straszydle>Lubenia>Budziwój Vmax:62km/h AVS:25,5km/h DST:30km TM:1h 10min Cały czas asfaltem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comrat Napisano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 Z Ustronia na Równicę (asfaltem),potem przejazd na Orłową. Z Orłowej wybrałem szlak w kierunku Ustronia Dobki... ale musze Wam powiedzieć, nie próbujcie nim jechać, żadnej frajdy z jazdy. Dużo kamieni, prędkość zjazdu w granicach 3 km/h. Palce non stop na hamulcach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johnny Napisano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 trip: 58 km --- time: 2:06 --- avs: 27,4 --- max: 53 km/h Większość po asfalcie, kilka zmarszczek a reszta raczej płasko. Fajnie się wypociłem od razu lepiej się czuje. :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Napisano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 Ja właśnie niedawno wróciłem z traski . Prawie cały czas szosą. Ciężka trasa, kilka morderczych podjazdów w strasznym upale, ale takie lubie . Budziwój>Siedliska > Lubenia>Babica > Wyżne>Zawisłocze > Czudec > Zaborów > Glinik Zaborowski>Żarnowa>Gwoździanka>Niebylec>Małówka>Baryczka>Połomia>Maternówka>Lubenia>Przylasek>Budziwój Vmax:60km/h (bez pedałowania) DST:61,5km TM:2h 57min AVS:20,8km/h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokolik Napisano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 Ja dziś zrobiłem 70 km ze średnią prędkości 18,2.Może to nie najlepszy wynik ale było 90%lasu, a wnim dużo piachu.Jeżdiliśmy w okolicach Bolimowa. Dzisiaj troche czuć to w nogach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witt2 Napisano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 jak codzień rano 28,7 km avs 26 km/h bardzo parno i wilgotno.. trasa 50/50 % szutr/asfalt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 Jankowice (koło szkoły) - Ćwiklice - Goczałkowice (koło FM - koło Kościoła) - Pszczyna - Łąka - Poręba (zapora) - Pszczyna (koło rolniczoka) - Jankowice. DST: 29.19km. TM: 1:00:06. AVG: 29.1km/h. MAX: 36km/h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miciu22 Napisano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Wczoraj Dystans:42.64 Czas:2:03 Średnia: coś ponad 20 Na działeczkę, później na Budziwój i do Przylasku, tam odpocząłem i wróciłem. Myslałem, że noga będzie bardziej boleć, ale dawałem rade. Później pojechałem do pracy i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marix Napisano 21 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Wczoraj 54 km:) srednia 27 dzis bedzie dluzsza trasa ale najpierw ide na basen:d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzema Napisano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 wczoraj 73km najpierw do rowerowego po smar, potem nad jeziorko ze znajomymi popływać, zjadłem obiad, umyłem rower, nasmarowałem i pojechałem na grilla... jak wróciłem to sam sie zdziwilem że tyle nakręciłem Przy okazji pozdro dla pana z wąsem, na żółtej kolarzówce HAWK-a (chyba), który jechał za mną z Grochowa do Miedzeszyna i siedział mi na kole jak już mnie dogonił.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekW Napisano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 DST : 37 km Time: 1h33' W sumie to jezdzilem po miescie w poszukiwaniu jakis sensownych rogow w miare korzystnej cenie Wyszlo troche tych km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marix Napisano 21 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 72.59 km avs 29.1 2:29 h bb-jasienica-strumień-pszczyna-bb nie zdązylem kupic rozpuszczalnika a trzeba jutro zmienic lancuch, co za tm idzie wyczyscić stary. wiec rundka jutrzejsza zacznie sie od jazdy po rozpuszczalnik ale odpuszcze rower jutro rano pojade wieczorem. trzeba troche odpocząc:) (czyt isc na ścianke) :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miciu22 Napisano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 62.41 km (12 km teren) czas: 02:52 h avg:21.77 km/h Rzeszów-Zwięczyca-Zabierzów-Zgłobień-Wola Zgłobieńska-po lesie i tutaj obok kamieniołomu ostry kamyczek rozcioł oponę i dentkę na odcinku ok.5-6 mm, dobrze, że wziąłem zapasową ze sobą -zjazd do Połomii, v max-62-Czudec, czas na lody-Babica-Wyżne-Lubenia-Siedliska-Budziwój-Rzeszów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Jankowice (grobla) - Ćwiklice (FM) - Goczałkowice (Kościół)- Łąka (Kościół) - Poręba (las) - Pszczyna (rolniczok) - Jankowice. DST: 27.77km. TM: 1:00:17. AVG: 27.6km/h. MAX: 37.1km/h. Upał jak cholera, mimo ze wyjechałem o 19, jak tak dalej bedzie to bede wyjeżdżał na wycieczki o 20 i smigał do 1, bo nie lubie za bardzo w takim upale jeździć, ale przez te upały średnie prędkości jakieś wyższe :glare: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johnny Napisano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Ralf to samo. Wyjechałem po 19 bo chciałem obrócić przed meczykiem Arg - Holandia,( który okazał się cieńki) bo myślałem, że będzie chłodniej a tu jajco duszno i gorąco dalej 40 km --- avs ---26,5 km/h ---max: 52km/h Traska po wsiach, dużo po polnych ścieżkach i żwirówkach w górę i w dół. Musze chyba zainwestowac w drugi bidon bo dużo wody trace na polewanie zgrzanej pały i karku przez te upały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.