Rezpekt Napisano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 No to Gośka pogratulować formy, nie jeden samiec przy tobie to mięczak . Dzisiaj 70km, szosa, tępo dość ostre, troche popadało, ale ogólnie było dobrze, jechaliśmy w 7 osób. Jutro odpoczynek a w niedziele Maraton w Wałbrzychu . Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzybek Napisano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 Piątek. Kolejny dzień większego treningu. Dzisiaj 153km,trasa do Katowic,z powrotem i po okolicy. Średnia prędkość to 24km/h Tak szczerze to już mnie męczą te setki w ciągu pięciu dni zrobiłam koo 600km... Gosia, ja dzisiaj podobnie pod względem dystansu i średniej 150,60 km i 24 km/h. Inna była tylko trasa. Dzisiaj zaliczyłem Dużą Pętlę Beskidzką. Janowice - Żywiec - Milówka - Rycerka Dolna - Laliki - Istebna - Wisła - Ustroń - Jaworze - Janowice. Jak ktoś się chce pomęczyć w górach ale po asfalcie, to bardzo polecam tę trasę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comrat Napisano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 Ho ho ho: grzybek... pogratulować trasy. Zaiste piekne okolice (szególnie Istebna) - fajne widoczki (mieszkam w Ustroniu to wiem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilku89 Napisano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 Dzis dom-sobow-dom-kamionka-dom. 50/50 szuter & szosa [czasem kamyczki i piasek, bez blota ] DST: 44.03km TRIP TIME: 2:06:09h AVG. SPEED: 20.94km/h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miciu22 Napisano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 Dustans:50.41 Czas:2:18 Srednia:21,92 V-max:67, ale brakło mi górki Rzeszów-nad zalewem do Zwięczycy-Racławówka-Zabierzów-Nosówka-Błędowa Zgłobieńska, tutaj zjeżdżałem po kamyczkach w dół i nagle usłyszałem głuche uderzenie kamylca w korbę -Nosówka-Kielanówka-Zwięczyca-Rzeszów i akurat zdążyłem przed deszczem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majkel Napisano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 Blachownia k. Cz-wy. - Ruda Śląska DST: 72 km TRIP TIME: 2:45h AVG. SPEED: 26.5km/h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witt2 Napisano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 ja dzis spokojnie z rodzinką 15 km dookoła zalewy przeczyckiego , (lecze pekiniete żebro) avs 12km/h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 17 Czerwca 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 dst 107km ( 35km z sakwami) avs 25 Warszwa-G.Kalwaria-Warszawa + troche po lasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzema Napisano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 wczoraj: dist/day: ok 100km (w połowie trasy zepsół mi się licznik) avs: 26 (40km wiatr w twarz) 100% szosa Otwock - Otwock Wielki - Nadbrzeż - Glinki - Góra Kalwaria - Konstancin Jeziorna - Most Siekierkowski - Wał Miedzeszyński Widze, że ta trasa do Góry Kalwarii jest bardzo lubiana przez Warszawiaków. Szczegolnie polecam wariant przez wsie nieopodal Góry Kalwarii, a w Górze Kalwarii odbić na Konstancin. Widoki są naprawde niesamowite... Dziś serwis amorka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marix Napisano 18 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 30 km avs 27 to absolutnie nie moj dzien:/ wczoraj nie rowerkowalem ale zmachalem sie na sciance potem dorzucilem basen a przedwczoraj bylem na rowerku na zarze i cos chyba zabraklo energii :/ zle mi sie teraz jechalo poza tym powiewa wiatr wiec bardzo kumuluje moja niewydolnosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comrat Napisano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 Marix: czasem tak bywa. Ja nie mam ochoty za bardzo dziś iśc na rower ale wiem że muszę wykorzystywać każdą chwilę bo moja żonka za 3 tygodnie ma termin porodu. Powinienem więc trzasnąc kilkanaście km ot chociazby żeby nie tracić zapału :-) Mam nadzieje, że będzie mi się dobrze jechało. Planuję zaliczyc Kubalonkę koło Wisły :-) plan jest ambitny i zobaczymy co z tego wyjdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pioe Napisano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 Trasa: Nowa Sól - Nowe Miasteczko - Szkło - Nowe Miasteczko - Kożuchów - Nowa Sól DST: 60 km AVS: 27 km/h Nawierzchnia: asfalt Ekipa: Ja i Hammer Opis: masakra! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 wczoraj pobiłem wszystkie rekordy dotychaczasowe, prędkość podniosłem z 73 na 73,2km/h, i dystans z 202 na 254.01km: Jankowice - Wola - Jedlina - Bierun Nowy - Chelmek - Libiąż - Żarki - CHRZANÓW - Trzebinia - Młoszowa - Dulowa - Wola Filipowska - Krzeszowice - Werbownia - Sowiarka - Kochanów - Zabierzów - Szczyglice - KRAKÓW [potworne slonce i upal 31*C w cieniu przed 11] (Bronowice - Stare Miasto - Lagiewniki) - Skawina (za Skawina ciągle górki / pagórki) - Rzozow - Grabie - Przytkowice - Stanislaw Dolny - Zebrzydowice - Kalwaria Zebrzydowska (najstromszy podjazd na trasie - pod klasztor ) - Bugaj - ~450 m.n.p.m. - Zakrzow - Stronie - ~550 m.n.p.m. - Zachełmna - Budzow -Zembrzyce - Tarnawa Dolna (burza i kolejny stracony czas) - Sleszowice - Tarnawa Gorna - 530-540 m.n.p.m. - Krzeszow - Las - Rozcieta - Lekawica - Kocierz Moszczanicki - przelecz Kocierska 718 m.n.p.m. - Targanice - przelecz Targanicka 705 m.n.p.m. - Porabka - Miedzybrodzie Bialskie - przelecz Przegibek 663 m.n.p.m. - Bielsko Biala (kontakt z policja - przez oswietlenie ) - Czechowice Dziedzice - Goczalkowice Zdroj (zaczelo padac :/ ) - Pszczyna - Jankowice (sie juz rozlalo na dobre + pieronska burza) DST: 254.01km. TM: 11:17:14. AVG: 22.5km/h. MAX: 73.2km/h. Na samym początyku kolega złapał gume, ledwie od niego przejechaliśmy 1km :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comrat Napisano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 Zaliczyłem właśnie Ustroń-Wisła-Kubalonka-Stecówka-Wisła-Ustroń. 45 km. Myślałem, że podjad na Kubalonke będzie cięzki ale spoko sie jechało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marix Napisano 18 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 Ralf gratuluje, jestem lepszy tylko w prędkości,w piatek podiosłem do 76:) comrat no ale teraz byłem na działce 18 km i sie jechało w miare:) a i jeden podjazd (ktory mam brdzo solidny i dosc dlugi) sforsowalem na mega powerze wiec ochota na jazde przyszła.. wiec dzis lacznie zamykamy przebieg na 48 km avs 26.7 // comrat np w środe moglibysmy sie kulnąc na kubalonke:) mam ochote na traske solidną jutro bym mogl ale mam komers :/ a w środe wiekszosc sie planuje urwać :lol: zakonczenie w czwartek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 a dzięki Marix, byłoby spokojnie predkość max. ponad 80km/h, gdyby nie to ze 1 raz ta trasa jechałem, bo było kilka niezłych zjazdów, dzisiaj krótka wycieczka na mecz z kolega i pod wiatr Jankowice - Międzyrzecze - Bojszowy Nowe (mecz) - Międzyrzecze - Wola - Gilowice - Miedźna - Jankowice. DST: 28.88km/h. TM: 1:20:48. AVG: 21.4km/h. MAX: 32.4km/h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witt2 Napisano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 ja dzisiaj szybciutko z rodzinka 20 km avs 16km/h http://img389.imageshack.us/img389/3036/row5dt.jpg a zaraz potem 29km w 1h i 6 min juz sam pekniete żebro doskwiera ale nowa ramka cieszy..... kupiłem dzis synowi authora energy na kołach 20 cali... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pati Napisano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 Dzisiaj szosowo - 29 km. 26 avs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzema Napisano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 interwały w lesie 22 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawciu Napisano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 dzisiaj niezly wynik: dst: 31.6km time: 1h10min avs: 27km/h max: 41,6km/h warto zwrocic uwage ze glownie po lesie z 4 podjazdami z czego jeden dlugosci 260m i roznicy poziomow ok 80m Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goska Napisano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 RALF był w Chrznanowie i nie dał znać Zazdroszcze wam determinacji! Wczoraj miałam dzień wolnego od roweru,a dzisiaj zaledwie 62km,ze średnią koło 23km/h Ciężko mi przyznać,ale kończe z rowerem... w moim życiu nadszedł ten moment,w którym musze zwolnić i zająć się wreszcie swoim zdrowiem.Jeszcze nigdy nie czułam się tak strasznie,a to mam nadzieje,że tylko przetrenowanie i po tygodniu regeneracji przejdzie i będe mogła wrócić do tego co kocham... Trenujcie,ale dla regeneracji też znajdzcie chwile czasu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 a bo nie wiedziałem któredy pojedziemy, wiedziałem tylko ze naszym celem bedzie Kraków a przez co pojedziemy to co chwile sie pytałem kolegi, ale jak wjechaliśmy do Chrzanowa to jakos odrazu pomyslałem ze Ty tu mieszkasz, ale dosc szybko chyba przejejchaliśmy, wogóle tam dość szybko a z powrotem meka przez te górki i niby asfalty, które łatane były juz chyba z 50 razy też sie w sumie nie za bardzo dobrze czuje po wczorajszym, ale do jutra powinno przejść, a jak nie to kilka dni odpoczynku lub krótkie trasy, gdyby lekarz sie o tym dowiedział ze ja tyle na rowerze to by mi chyba dał skierowanie do jakiegos szpitala psychiatrycznego :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
unforgiven Napisano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 Dziś i wczoraj jakieś 100km na nogach.....na parkiecie na weselu AVS= było szybkie granie Max Speed=w końcowej fazie Zorby hehe ...przepraszam za OT ale to był dla mnie niezły trening wytrzymałości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekW Napisano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 35 km wyłącznie asfaltem Taki maly trening po 2 dniach imprezowania.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comrat Napisano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 Marix: mozemy trzasnąc Kubalonkę ... tylko ze ja mam nienormowany czas pracy i moge wyjść z pracy np o 18 a w ustroniu bede dopiero kolo 19 więc to późno. Moje rowerowanie jest nieprzewidywalne po prostu. Jeżdzę kiedy mam chwilke. Chociaż z drugiej strony... jak się wścieknę to choćby się paliło i waliło wyjdę z pracy o 14.00 i o 15 jestem w domu więc... ewentualnie po południu można zwiedzić Kubalonkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.