Goska Napisano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Dzisiaj trening podzielont na 2 części. Rano Chrzanów - Katowice - Chrzanów . Trasa 101km,ze średnią 25km/h Po południu jazda po okolicy.Łącznie 62km,ze średnią 25km/h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bajuwookierun Napisano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 47 kilometrów ze średnią pieszego idącego tyłem:) Odpoczywam po wczorajszym...Goska zawstydzasz połowę facetów:) Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hexagon Napisano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Dzisiaj podobnie jak sąsiad z góry rekreacyjnie 20km... Brak czasu i sił po robocie przy domu. Ale na kilku podjazdach dawałem z siebie wszystko ;P Jutro atakuje coś dłuższego [o ile czas pozwoli]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolaq Napisano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Pierwszy mini-trening rowerowy po rekonwalescencji Słoneczny spacerek w około mojego miasteczka.Oczywiście jak to u mnie sama szosa. dst - 40km avg - 25,9km/h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witt2 Napisano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 a ja rano 28 km AVS 26,9 km/h max speed 41km/h przed praca . teraz praca może jutro coś zrobie fajnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comrat Napisano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Dziś bachnołem ledwo 20 km ale w ciężkim leśnym i górzystym terenie (okolice Ustronia). Czas ok. 1 godziny. Na czwartek planuje większy wypad w ciężkie górzyste tereny Wisły i Ustronia. Pewnie mnie z pół dnia nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goska Napisano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 He! Dzisiaj już jestem po jednej wyprawie,może będzie i druga. W końcu mam wolne,trzeba nadrobić stracony weekend! Wyjechałam o 7 rano,cel Hrobacza Łąka! Trasa biegła tak : Chrzanów - Zator - Wieprz - Andrychów - Targanice(pierwszy ostry podjazd,ale bez problemu sobie z nim poradziłam) - Wielka Puszcza - Porąbka - Hrobacza(828m.n.p.m.)! Co to była za próba wytrzymałości! Ale chłopaki,prawie wyjechałam!!! Tylko kilkaset metrów przed szczyem musiałam zejść z bika,bo droga była dziurawa jak ser! Zjazd - koszmar!Serpentynki jak mało gdzie! Ale ta góra nie ma sobie równej,najlepsza jaką do tej pory zaliczyłam Powrót podobną trasą,ale przez to wszystko zapomniałam o lokalnych zawodach znajomi uznają,że wymiękłam,porażka W sumie traska miała 125km,a średnia niewiele ponad 21km/h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pioe Napisano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Trasa: Nowa Sól - las obok starej odry - Stany - Lipiny - Przyborów - Nowa Sól DST: 27 km AVS: 29,4 km/h Nawierzchnia: asfalt (~80%), teren (~20) Opis: W tym upale trzeba po prostu jeździć. Bo nie ruszając się po prostu nie idzie dychać. Więc lajtowa muzyczka i heja! Nawet się tak bardzo nie spociłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Napisano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Niedziela: Budziwój>Siedliska>Lubenia>Zimny Dział>Lecka>Białka>Błażowa Górna>Błażowa>Błażowa Dolna>Nowy Borek>Borek Stary>Tyczyn>Budziwój DST:48km Vmax:66km/h TM:1h 52min AVS: 25,9km/h Trasa 100% asfalt, a to dlatego, że mam założone slicki (Kenda Kwest 1,5") kupione w sobote . Dziś: Budziwój>Tyczyn>Królka>Hermanowa>Węglarki>Straszydle>Siedliska>Budziwój DST:29km Vmax:60km/h TM:1h 10min AVS:25,3km/h 100% asfalt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Goska zawstydzasz połowę facetów:) Pozdrawiam! a taka reklama musztardy chyba była "ostra jak babicka z chrzanowa" ciekawe co na to babicka z Garwolina ? oj panowie musimy sie wziąc do pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iras Napisano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 diś przejechałem 29km z małym hakiem avs- niewiem bo nie zzerowałem licznika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 a widzisz Goska, Hrobacza daje w d*** jak żadna inna górka, ja sie jutro mam zamiar wybrac, ale nie na asfaltowe podjazdy, tylko nie wiem jak bedzie rano z pogoda, ale powinno byc ok. dzisiaj po lekku 11.99km ze średnia 15.7km/h, 1/3 dystansu z mamą wiec, ale juz sie szykuje na jutro, bo moze byc ciekawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johnny Napisano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Gośka Normalnie wielki RESPECT jak to mówią czarni murzyni Takie trasy !!! Jesteś moim wzorem. Jesteś naszą panią Armstrong. Hrobacza rządzi przy niej Żar, Kocierz i inne takie podjazdy się chowają w tej okolicy. Biorę się za siebie i za moją formę :twisted: Dzieki za motywacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 13 Czerwca 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Bedzie z 50km luźnym tempem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NaNo Napisano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 No cześć to mój pierwszy wpis w w tym temacie dziś zrobiłem 40 km średfnia wyszła 22km/h było pare podjazdów które szybklo pokonałem P.S Na wakacje szykuje się ostry trening, ale będzie zabawa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hexagon Napisano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Dzisiaj chciałem przetestować rower w terenie i było troszkę korzeni ;P 65% asfalt a reszta lasy. Gdybym mógł wyjechać wcześniej to byłoby więcej ale już się ciemno zaczęło robić a przedniego światła waść mość nie posiada. DST: 45km AVS: lepiej nie podawać bo wstyd... z kolegami jechałem - po pierwszym podjeździe wiedziałem że będzie wolno ;P Ale wycieczka bardzo fajna ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzybek Napisano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 He! Dzisiaj już jestem po jednej wyprawie,może będzie i druga. W końcu mam wolne,trzeba nadrobić stracony weekend! Wyjechałam o 7 rano,cel Hrobacza Łąka! Trasa biegła tak : Chrzanów - Zator - Wieprz - Andrychów - Targanice(pierwszy ostry podjazd,ale bez problemu sobie z nim poradziłam) - Wielka Puszcza - Porąbka - Hrobacza(828m.n.p.m.)! Co to była za próba wytrzymałości! Ale chłopaki,prawie wyjechałam!!! Tylko kilkaset metrów przed szczyem musiałam zejść z bika,bo droga była dziurawa jak ser! Zjazd - koszmar!Serpentynki jak mało gdzie! Ale ta góra nie ma sobie równej,najlepsza jaką do tej pory zaliczyłam Powrót podobną trasą,ale przez to wszystko zapomniałam o lokalnych zawodach znajomi uznają,że wymiękłam,porażka W sumie traska miała 125km,a średnia niewiele ponad 21km/h Gosia, jesteś najlepsza z najlepszych. Jestem pod ogromnym wrażeniem. Pozdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miciu22 Napisano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Dystans:66 Czas:2:54 Średnia:22 Rzeszów-Zalesie-Matysówka-Roch-Chmielnik-Błędowa Tyczyńska-Zabratówka-Dylągówka-Hyżne-Borek Stary-Tyczyn-Hermanowa-Przylasek-Budziwój-Rzeszów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławek Napisano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 164km, 4h54min, srednia 33.5, szosa, kilka dobrych pojazów w okolicach żarnowca, oczywisci sporo wiało w ryja.. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajonc Napisano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Goska respect tez sie wybieram na hrobacza z tychów nie mam tak daleko mysle zółtym szlakiem z Kóz wjezdzal juz tam ktos moze ?? na mapie wydaje sie byc lagodnie ale zobaczymy w praktyce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Ja cały czas w tygodniu nie mogę pokonać czasu więc krótkie trasy po 12km po lesi który mam zaraz obok w weekend będzie dalszy odcinek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 14 Czerwca 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 35km z sakwami srednia ok 25km/h Generalnie po miescie :] odnosze wrazenie ze warszawa ze swoimi drogami mogłaby być kolebką polskiego FR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Jankowice - Pszczyna - Goczałkowice - Czechowice - Bielsko Biała - Szyndzielnia (1026m.n.p.m) - Klimczok (1117m.n.p.m) - Szczyrk - Przełęcz Salmopolska (934m.n.p.m) - Wisła - Ustroń - Równica (885m.n.p.m) - Ustroń - Jaworze - Bielsko (lotnisko) - Czechowice - Goczałkowice - Pszczyna - Jankowice. DST: 142.84km. TM: 8:03:14. AVG: 17.7km/h. MAX: 71.3km/h. fajnie było, tylko te choelrne muchy, nie wiem czemu one mnie tak lubią, w pewnym momencie to chyba ze 100 nademna leciało jak nie wiecej, zabije sie jedną to przyleci 10, pogoda ładna, cieplutko, az za ciepło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
unforgiven Napisano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Dziś znowu bardzo udana niezbyt długa traska do Biskupic (przez Olsztyn) i z powrotem DST=59,56km AVS=25,17km/h T=2:25:22 MAX SPD=61,7km/h Bez windu jeździ się rewelacyjnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witt2 Napisano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 test nowej ramy versus 2006 !!! 40 km ,AVS prawie 27 km/h. Sztywna , cicha, ok jazda....tylkoze mało... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.