Skocz do zawartości

[treningi] Twój dzisiejszy trening

Marix

Rekomendowane odpowiedzi

He!

Dzisiaj już jestem po jednej wyprawie,może będzie i druga.

W końcu mam wolne,trzeba nadrobić stracony weekend! :D

Wyjechałam o 7 rano,cel Hrobacza Łąka!

Trasa biegła tak : Chrzanów - Zator - Wieprz - Andrychów - Targanice(pierwszy ostry podjazd,ale bez problemu sobie z nim poradziłam) - Wielka Puszcza - Porąbka - Hrobacza(828m.n.p.m.)!

Co to była za próba wytrzymałości!

Ale chłopaki,prawie wyjechałam!!! :D Tylko kilkaset metrów przed szczyem musiałam zejść z bika,bo droga była dziurawa jak ser!

Zjazd - koszmar!Serpentynki jak mało gdzie!

Ale ta góra nie ma sobie równej,najlepsza jaką do tej pory zaliczyłam :P

Powrót podobną trasą,ale przez to wszystko zapomniałam o lokalnych zawodach :P znajomi uznają,że wymiękłam,porażka ;)

W sumie traska miała 125km,a średnia niewiele ponad 21km/h

Trasa: Nowa Sól - las obok starej odry - Stany - Lipiny - Przyborów - Nowa Sól

DST: 27 km

AVS: 29,4 km/h

Nawierzchnia: asfalt (~80%), teren (~20)

Opis: W tym upale trzeba po prostu jeździć. Bo nie ruszając się po prostu nie idzie dychać. Więc lajtowa muzyczka i heja! Nawet się tak bardzo nie spociłem ;)

Niedziela:

Budziwój>Siedliska>Lubenia>Zimny Dział>Lecka>Białka>Błażowa Górna>Błażowa>Błażowa Dolna>Nowy Borek>Borek Stary>Tyczyn>Budziwój

DST:48km

Vmax:66km/h

TM:1h 52min

AVS: 25,9km/h

Trasa 100% asfalt, a to dlatego, że mam założone slicki (Kenda Kwest 1,5") kupione w sobote :).

Dziś:

Budziwój>Tyczyn>Królka>Hermanowa>Węglarki>Straszydle>Siedliska>Budziwój

DST:29km

Vmax:60km/h

TM:1h 10min

AVS:25,3km/h

100% asfalt

a widzisz Goska, Hrobacza daje w d*** jak żadna inna górka, ja sie jutro mam zamiar wybrac, ale nie na asfaltowe podjazdy, tylko nie wiem jak bedzie rano z pogoda, ale powinno byc ok.

dzisiaj po lekku 11.99km ze średnia 15.7km/h, 1/3 dystansu z mamą wiec, ale juz sie szykuje na jutro, bo moze byc ciekawie :blink:

Gośka

Normalnie wielki RESPECT jak to mówią czarni murzyni ;)

Takie trasy !!! Jesteś moim wzorem. Jesteś naszą panią Armstrong. :blink::D

Hrobacza rządzi przy niej Żar, Kocierz i inne takie podjazdy się chowają w tej okolicy.

Biorę się za siebie i za moją formę :twisted: Dzieki za motywacje

No cześć to mój pierwszy wpis w w tym temacie

dziś zrobiłem 40 km średfnia wyszła 22km/h było pare podjazdów które szybklo pokonałem

P.S

Na wakacje szykuje się ostry trening, ale będzie zabawa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dzisiaj chciałem przetestować rower w terenie i było troszkę korzeni ;P 65% asfalt a reszta lasy. Gdybym mógł wyjechać wcześniej to byłoby więcej ale już się ciemno zaczęło robić a przedniego światła waść mość nie posiada.

DST: 45km

AVS: lepiej nie podawać bo wstyd... z kolegami jechałem - po pierwszym podjeździe wiedziałem że będzie wolno ;P Ale wycieczka bardzo fajna ^^

He!

Dzisiaj już jestem po jednej wyprawie,może będzie i druga.

W końcu mam wolne,trzeba nadrobić stracony weekend! :D

Wyjechałam o 7 rano,cel Hrobacza Łąka!

Trasa biegła tak : Chrzanów - Zator - Wieprz - Andrychów - Targanice(pierwszy ostry podjazd,ale bez problemu sobie z nim poradziłam) - Wielka Puszcza - Porąbka - Hrobacza(828m.n.p.m.)!

Co to była za próba wytrzymałości!

Ale chłopaki,prawie wyjechałam!!! :D Tylko kilkaset metrów przed szczyem musiałam zejść z bika,bo droga była dziurawa jak ser!

Zjazd - koszmar!Serpentynki jak mało gdzie!

Ale ta góra nie ma sobie równej,najlepsza jaką do tej pory zaliczyłam :P

Powrót podobną trasą,ale przez to wszystko zapomniałam o lokalnych zawodach :P znajomi uznają,że wymiękłam,porażka :angry2:

W sumie traska miała 125km,a średnia niewiele ponad 21km/h

Gosia, jesteś najlepsza z najlepszych.

Jestem pod ogromnym wrażeniem.

Pozdrower

Jankowice - Pszczyna - Goczałkowice - Czechowice - Bielsko Biała - Szyndzielnia (1026m.n.p.m) - Klimczok (1117m.n.p.m) - Szczyrk - Przełęcz Salmopolska (934m.n.p.m) - Wisła - Ustroń - Równica (885m.n.p.m) - Ustroń - Jaworze - Bielsko (lotnisko) - Czechowice - Goczałkowice - Pszczyna - Jankowice.

DST: 142.84km.

TM: 8:03:14.

AVG: 17.7km/h.

MAX: 71.3km/h.

fajnie było, tylko te choelrne muchy, nie wiem czemu one mnie tak lubią, w pewnym momencie to chyba ze 100 nademna leciało jak nie wiecej, zabije sie jedną to przyleci 10, pogoda ładna, cieplutko, az za ciepło.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...