witt2 Napisano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2006 ze wzgledu na pekniete zebro i stłuczony palec dzisiaj krotka traska koło siewierza iporęby 12 km las i 9 km asfalt , srenia licha 20 km /h max speed 43 km/h ale nadal nie moge głeboko oddychac po wczorajszej wywrotce. za to sobie rowerek wyczyściłem i jest super czysty i nasmarowany , wieczorkiem jescze sobie skocze na godzinke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekW Napisano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2006 53 km , troche terenu , sporo asflatowych podjazdów . Jeden był taki , ze na chwile stanalem w miejscu ... Oogolnie git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witt2 Napisano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2006 no to byłem sie dojechać i zrobiłem 42 km ze srednia jak na mnie dużą bo 28,4 km/h (głownie lasy bez wiekszych podjazdów) centrum gliwic-poligon-ostropa -kozlów-rachowice-kozłów-ostropa-centrum gliwic zebro nadal dokucza ale już jest lepiej , mój nowy napedzik sie powoli układa i dziala coraz lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PabloFX Napisano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2006 Time: 3h 25min 01sek AvSpeed: 19,9km/h Distance: 68,21km MaxSpeed: 61km/h Wypad na poczatkowo planowany tylko na Górę Św. Anny, a ktory okazal sie wypadem na ta gore jak i takze objazd okolicznych wiosek wokol Kędzierzyna. Miedzy innymi postoj u milej pani ktora glodnych nakarmila i spragnionych napoila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2006 dzisiaj z kolega sie wybralismy po górach posmigac: Jankowice - Goczałkowice - Czechowice - Bielsko - Szyndzielnia (1026m.n.p.m) - Klimczok (1117m.n.p.m) - Szczyrk - Skrzyczne (1257m.n.p.m) - Szczyrk - Buczkowiece - Meszna - Bystra - Bielsko - Czechowice - Goczałkowice - Pszczyna - Jankowice. DST: 92.84km. TM: 5:29:53. AVG: 16.8km/h. MAX: 66.6km/h. i nawet bardzo fajnie sie smigało, tylko pod Skrzyczne praktycznie cały czas prowadzilismy rowery, chyba nie trafilismy ze szlakiem, ale zjazd i wszystko jasne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marix Napisano 11 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2006 zrobiłem se labe dzis i dopiero godzine temu posmigalem na rower:) 31 km dos zczyrku i nazat ale za to jaka piekna srednia 29.6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2006 Dzisiaj 70km po Gostyńsko Włocławskim ok 50km w terenie i 20 szosa ogólnie ciekawie tylko średnia nie zadowala chociaż coraz lepsza 20,69 tylko że jakieś 10km na pełnym wyczerpaniu i pod wiatr ale i tak jest nie źle A trasa: - Włocławek (mój dom ). - kawałek po drugiej stronie Wisły, dojazd do tamy, - dojazd do wjazdu na czerwony szlak w Gostyńsko Włocławskim Parku Krajobrazowym, - dojazd do miejscowości Smólnik, - jazda niebiskim szlakiem w kierunku Kowala, - jazda z Kowala do Włocławka (moment wyczerpania) postój u rodziców na działce, - i z powrotem do domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 11 Czerwca 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2006 92km Wawa- NowyDwór Mazowiecki - Kępa z kosmicznym wmordewind'em avs 24km/h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bajuwookierun Napisano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2006 107 kmów AVS-19:) Grochów - Łomianki - Grochów - Tarchomin plus kręcenie się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Franc Napisano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Trasa Racibórz-Chałupki-Wodzisław-Jastrzębie-Pawłowice-Pszczyna-Żory-Rybnik-Racibórz dystans - 149 km średnia - 24.8 km/h czas jazdy - 6 h 1 min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowerzystka Napisano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Sobota 100,75 km, av 18,2. 15-17 % trasy szosa, reszta teren. Wierzenica – Rogoźno – Wierzenica. Przez Czernice, Dąbrówkę Kościelną, Rejowiec, Skoki. Praktycznie cała trasa leciała lasem. Często skrajem jezior. W niektórych miejscach ścieżka nikła, kolczaste krzewy drapały nogi, ręce i twarz, parzyły pokrzywy, a pod kołami korzenie i błoto. Przeprowadzaliśmy nawet rowery przez bagienko hihi. Zaliczyłam 1 glebę. To był prosty zjazd, byłam średnio rozpędzona (jak na zjazd) - 20 km / h, na jego końcu była piaszczysta łata... i zahamowałam. Za mocno zacisnęłam klamki i poleciałam, wykręciłam na ziemi piruet razem z rowerem. Siła uderzenia była duża, aż siodło się przekręciło... mam zdarte kolano i dużego krwiaka na drugim. Trasa piękna. Towarzysz podróży – Jareczek. Niedziela 58 km, av 15,8 zdaje się. Bez konkretnego celu: Wierzenica – Uzarzewo – Gortatowo (Skarpa) – Wierzonka - Kowalskie - Jerzykowo – Wronczyn – Stęszewko – Tuczno – Pławno – Kamińsko – Milno – Wierzonka – Wierzenica. Trasa była trudniejsza niż sobotnia, ale już nie tak długa. Sporo podjazdów, niektóre dłuuugie, a my z Kolegą po sobotniej secie..... Zabawa była przednia. Wyszukiwaliśmy różne śmieszne ścieżki, które ścieżkami nie były: skoszona łąka z kretowiskami, zarośnięta dróżka, prakrycznie nieprzejezdna. Było super. Towarzysz podróży – Jareczek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miciu22 Napisano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Dystans:64.07 Czas:2:58 Średnia:21.06 V max:64.48 Dzisiaj miałem niewiele czasu więc tylko Rzeszów-Zwięczyca-Racławówka-Zabierzów-Wola Zgłobieńska-Zgłobień-trochę po lesie- ok. 8 km-Wola Czudecka-Czudec, tutaj oczywiście czas na lody-Niechobrz-Racławówka-Zwięczyca-Rzeszów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekW Napisano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 DST : 47,89km Czas: 2h 09 Rzeszów - Przylasek - Tyczyn - Rzeszów Taka lajtowa traska dzisiaj , cos sie pogoda psuje wiec wracalem do domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pioe Napisano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Trasa: Nowa Sól - Zakęcie - Ługi - Marzęcin - Zatonie - Zielona Góra - z powrotem to samo. DST: 63 km AVS: 23 km/h Nawierzchnia: asfalt. Opis: Trasa na uczelnię, na zajęcia Po drodze żadnych niespodzianek, czyli kompletna nuda. Ale cieszę się, że po wczorajszym nie miałem dziś zakwasów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johnny Napisano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Dzsiaj trip: 85 km --- avs: 25,0km/h---time: 3:26 90% szosa, parę szybkich interwałów, podjazd na kocierz (718 m.n.p.m) A najfajniej, że się wykąpałem w rzece górskiej w wodzie nieco ponad kolana :lol: , ale chciałem się zchłodzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mathe Napisano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 16km przed obiadem, ze średnią ok 18, 100%las. 30km po obiedzie ze średnią ok 16, 80%las. Spaliłem plecy na słonku, pogoda wreszcie piękna, można by nie zsiadać z roweru cały dzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarus220 Napisano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Wczoraj padło równo 100 km ( 100,38) Trasa to: JP II,Most Gdański,Jagiellońska,Modlińska do Legionowa ,potem do drogi 621 przez Michałów-Reginów,Dębe,Stanisławowo,Lorcin do Chrcynna i z powrotem. W jedną strone ostry wmordewind, w drugą w plecki ale zdecydowanie słabszy( a szkoda ) wracałem pod wieczór.I jestem szczęśliwy bo zdecydowanie najdłuższy dystans. Pozdrawiam Jarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rObO87 Napisano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 DST: 50,68 km AVS: 23,2 km/h T: 2h 9 min Piękna i długa traska, głównie po asfalcie, gdzieniegdzie trasa asfaltopodobna. Oczywiście wystąpiło zjawisko wmorewind :angry: :angry: , co spowodowało wydłużenie czasu jazdy o jakieś 20 min i spadek AVS o ok 3 km/h. Naturalnie wmordewind wystąpił w miejscach gdzie zasuwałem 30 km/h i dzieki temu jechałem w tych miejscach ledwo 20 km/h. Ale jak mówi stare porzekadło: Nie Ma Że Boli :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawciu Napisano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 55km avs 23 czas ok 2:30 czy to zly wynik? bo jak dla mnie strasznie slaby, tyle ze ja bylem na kacu a trasa byla glownie po lesie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMM Napisano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Dzisiaj standardowa krótka trasa, ale pierwszy raz w świeżo zakupionym kasku (Met Duello niebieski ). Założyłem też do mojego półmakroroweru nowe pedałki authora za 30 zotych. Po tygodniu choroby i siedzena w domu średnia mnie mocno zdziwiła 50 % teren 50 % asfalt TRP 21 Km AVS 24.56 Km/h Czas 51 min 14 s Hehehe JAAAZDA! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pati Napisano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Skromnie w terenie 19 km - 18,4 avs - max 40km/h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kogut89 Napisano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Wczoraj zasłużony dzień wolnego;) A dzisiaj norma,czyli 55km w 1h 50min. Kilometr od domu prawie wjechałem w starego dziada w samochodzie.Skręcał do sklepu i chyba mnie nie zauważył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witt2 Napisano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 a ja rono 28 km AVS 27,8 km/h max speed 42km/h przed praca potem pojechalem wymienic sidełko i mostek ( pozbyłem sie starego wysłuzonego zooma kupiłem boplighta http://arnik.freshsite.pl/product_info.php...roducts_id=3442 i siodełko http://www.velo.com.pl/sanmarco/sanmarco_18.htm ) popołudniu wycieczka z rodzinka na Gliwickie lotnisko AVS -9,5 km/h max speed 14 km/h (mój syn ma 6 lat) trasa 14 km teraz odpoczynek a rano znowu 28 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
unforgiven Napisano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Dziś krótka ale super wycieczka do Olsztyna(asfalt)a potem myk w Sokole Góry. Nawet wjechałem sobie na jeden ze szczytów na przełożeniu 1-3 hehe 37km AVS=28,5 km/h T=1:19:02 Bez wmordewindu (tylko na krótkim odcinku) jechało sie suuuuuper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Dzisiaj trasa rekreacjna po wczorajszej zabawie i 11 km stukneło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.