Johnny Napisano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 trip: 63 km --- avs: 25,9 --- time: 2h 26 min --- max speed 61 km/h Trasa leciała przez min Andrychów - Brzeźinke - Targanice - podjazd na przełęcz Targanicką ( 580 m.n.p.m) ostrooo pod górę :twisted: trza było 1:1 zarzucić (u mnie 28 przód 30 tył) i tam zarąbiste widoczki i potem zjazd przez Wielką Puszcze do Porąbki Reszta trasy mniej ciekawa, czyli jak najszybciej dojechać do dziadków na obiad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomash Napisano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 68km, avs 27km/h, czas 2h 30min. Cały czas szosa praktycznie płasko bez żadnych większych podjazdów, ale ja na początek mojego sezonu to strasznie ciężko było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 dzisiaj pogoda była super od południa, słoneczko i 18*C, krótkie spodenki i koszulka i jazda. najpierw Jankowice - Tychy - Jankowice, i byłoby fajnie gdyby nie to ze pełno wszedzie bagna i wody było, bo obok jeziora jechałem, wrociłem do domu i uznałem ze jak taka pogoda to trzeba skorzystac, no i sie przejechałem na zapore w Porębie. DST: 51.92km. TM: 2:11:06. AVG: 23.7km/h, a mogłabyc duzo wieksza gdyby nie to bagno, juz tam nie jade MAX: 36.2km/h. :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marix Napisano 7 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 dzis i wczoraj przez próby do bierzmowania nie moglem sie po szkole wybrac nigdzie daleko bo na 18:30 musialem byc w kosciele:/ wiec pognalem po 20 do szczyrku BB-Szczyrk-BB 31 km czas 1 h 2 min avs 30 kmh !!!! :) jest to jeden z rekordowych czasów. moze mialem cos podobnego w zeszlym roku ale w tym nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johnny Napisano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Jako, że dzisiaj nareszcie w miarę ciepło było i nie padało ani nie było wiatrów ( nareszcie !!! ) pyknąłem se drugą traskę dzisiaj. :lol: 17 km --- avs 28,0 km/h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goska Napisano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Nie miałam dzisiaj za wiele czasu dlatego było dość spokojnie ,ale z kilkoma niezłymi interwałami Dystans 66km,średnia prędkość ponad 25 W tym 1/3 teren,kiepskie oponki mam jak na takie wypady! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witt2 Napisano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 dzisiaj tylko 24,3 km srednia słaba bo testowałem i ustawiałem nowy napęd a i tak nakoniec zajechalemdo kolesi z serwisu zeby mi pomogli, jutro bedzie lepiej ( jutro zobacze na co stac to co kupiłem!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychszop Napisano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Mój dzisiejsz trening to 115 km w 90% teren 10 to szosa. Średnia 22 km/h. Pauki to świetna sprawa żeby poćwiczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolyfer Napisano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Dzisiaj 85 km szosą średnią koło 29 km/h. Trasa DOM (DG)>klub>S-ec Kazimierz>Zadupia >Niegowonice>Ciągowice>Chruszczobród>Ząbkowice(DG)>Dom. Wyjechaliśmy późno i wróciliśmy o 20:30 a reszta jeszcze do Sosnowca musiała wrócić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uel Napisano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Dzisiaj 62 km ze średnią trochę ponad 24 km/h, 94% asfaltu. W międzyczasie uszkodziła się opona, ale o tym dowiedziałem się, jak przetarła się dętka i zeszło powietrze :029: Na szczęście do domku miałem już jakieś 300 m :lucky: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Moze nie dzisiejszy trening ale z calego tygodnia. Sedziowalem w sumie 8meczy w 7dni z czego 5 jako glowny i w sumie 100km na rowerku. Takiego tygodnia nie pamietam, lydki mam obolale ze ledwo po domu sie poruszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miciu22 Napisano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Dystans:100,7 Czas:4:20 Średnia:nieco ponad 23 Rzeszów-Załeże-łąka-Palikówka-Wola Mała-Dąbrówki-Rakszawa-Żołynia-Biedaczów-Giedlarowa-Leżajsk-porót tak samo z tym, że z Palikówki pojechałem przez Krasne do Rzeszowa. W sumie wróciłem i mam siłę i ochotę jeszcze gdzieś skoczyć, ale idę do pracy na 18. Ale ogólnie dzionek udany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spider Napisano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 dystans: 8.6km czas: 48min. teren:miejskadżungla poziom wkurzenia: 7/10 O 14:50 wyjechałem z domu pod liceum dziewczyny ,pogadaliśmy i pojechała autobusem do domu. Chciałem sobie nakrecić ze 30km ,jednak po 6,5km guma z tyłu :-/...super zadowolony 25 minut przed tym zdarzeniem rozpłaszczyłbym się na tyle focusa ,który nagle zahamował...ale refleks mam 2,1km prowadziłem rower do domu. Pogoda extra ja mam gumę w tylnym kole ,na dzisiaj już dosyć roweru i dziurawych miejskich dróg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witt2 Napisano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 48 km AVS 24 km/h spotkałem kolesia i cały czas gadaliśmydlatego srednia tylko 24 km/h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marix Napisano 8 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Bielsko-Biała-Kobiernice-Międzybrodzie-Żywiec-Jeleśnia-Przyborów-Żywiec-Międzybrodzie-Kobiernice-Bielsko-Biała Dane 116 km (00 km w terenie); 04:14; avg:27 km/h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edir Napisano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 witt2: czy przypadkiem nie mijaliście mnie w pobliżu Chudowa i poźniej w Gliwicach na ulicy Lotników? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PabloFX Napisano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Time: 1,35,54 Average Speed: 20.0 km/h Distance: 32.01 Max Speed: 43.0 km/h Jechalem z kumplem, ktory mial strasznie grube opony i nie chcialo mu sie depnac na pedaly Pierwotnie trasa miala przebiegac Kędzierzyn -> Blachownia -> Sławięcice -> droga powrotna, a wyszlo: Kędzierzyn -> Blachownia -> Sławięcice -> Ujazd -> Stary Ujazd i postoj -> Ujazd -> Sławięcice -> Cisowa -> Lenartowice -> Kędzierzyn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 dzisiaj nie wiem co mnie pchnęło do posmyrania po górach: Jankowice - Pszczyna - Goczałkowice - Czechowice - Bielsko - Szyndzielnia (1026m.n.p.m) - Klimczok(1117m.n.p.m) - schronisko na Klimczoku(1052m.n.p.m) - Magura (1109m.n.p.m) - Błatnia (917m.n.p.m) - Wapienieca (zjazd niebieskim szlakiem - prędko tego nie powtórze, a juz chyba nepwno nie sam, dobre ale na rower do DH, ale fajnie było ) - Międzyrzecze - Goczałkowice - Pszczyna - Jankowice. DST: 85.57km. TM: 5:33:17. AVG: 15.4km/h. MAX: 55.9km/h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witt2 Napisano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 edir !! nie byliśmy w strone kozłowa a nalotników nie dojechaliśmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Franc Napisano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Ostatnie dni wyglądały następująco: 1. poniedziałek - 73 km (średniej nie pamiętam); 2. wtorek - wolne (pracuje do 17.30, w domu jestem po 18 więc wyjścia na rowerek mija się z celem); 3. środa - 100 km, średnia równiutko 25 km/h ( Racibórz - Krnov - Racibórz); 4. czwartek - 83 km, średnia 24.8 km/h (Racibórz - Kędzierzyn Koźle - Racibórz). Planuje wybrać się na Pradziada (góry Jesenik), ale najlepiej podzielic to na 2 dni. Pierwszego dnia dojazd pod Pradziada, nocleg, a drugiego wjazd na górę i powrot do domu. Myślałem też o 3 dniowym wyjeździe na Jesenik, z tym że już bez ataku na Pradziada, lecz o jeździe po samych górach. Zobaczymy co czas pokaże... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goska Napisano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 RALF,traska niezła,jak chcesz to następnym razem wybierzemy się razem W te wakacje,jek je już zaczne, zaczynam zdobywać nasze piękne góry Mój wczorajszy trening to tylko 64km i to ze średnią tylko 20km/h Zaczynam chorować i nie mogę za bardzo szaleć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 no możemy, bo sam juz tej trasy chyba nie bede robił, tylko ze musze jeszcze troche popracowac nad formą, ale to długo nie bedzie trwało przy takiej pogodzie Marix by pewnie tez był chętny a i może kolege by mi sie udało namówic, bo tak jakby nas było wiecej to by sie lepiej jechało, no chyba ze chcesz we dwoje tylko nie wiem czy grupa chciałaby zjeżdżac do Wapienicy, bo tam troche szkoda roweru, a sprowadzac rower na dół to tak głupio musi byc troche, ale ja bym bardzo chetnie jeszcze raz zjechał, i pobył troche na Błatniej, bo tam było poprostu pięknie , a jak bybysmy juz na Błatniej byli to nie wiem czy chciało by sie wracać na Szyndzielnie bo to dość kawał drogi był, mi sie nie chciało no to do tej Wapienicy zjechałem, i gdyby nie te ostatnie metry czy kilometry to byłoby całkiem spoko, a ja bez kasku byłem, musze chyba sobie sprawic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dinsdale Napisano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Środa, miała być kontrolna przejażdżka po pracy, w końcu wyszło 79,5 km Łódź> Konstantyna > Kalinko > Rezerwat Molenda > Rydzynki > Tuszyn > Dylew > Górki Małe > Kruszów > Grabina Wola > Żeromin> Modlica > rezerwat Wolbórka (cz. szlak, straszne chaszcze, nie polecam) > Guzew > I przerwa krótka na deszcz> Wola Zaradzyńska > II przerwa długa na deszcz > Ruda Pabianicka > Łódź Mimo załamania pogody b. fajna eskapada i nawet udało się za bardzo nie zmoknąć dzięki nieocenionym dwóm wiatom PKS w Guzewie i Woli Zaradzyńskiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witt2 Napisano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 dzisiaj rano przed pracą 27 km avs 26 km/h . nowy sprzecik działa ok. jutro JURA KRAKOWSKO CZESTOCHOWSKA !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marix Napisano 9 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 ralf, bo trzeba było zjeżdżac z błatniej do jaworza:) tam jest w miare fajny zjazd. Ja sie do gór aż tak nie pale bo mój amor za terenem nie przepada:) ale możemy jechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.