TomekW Napisano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 40 km , byloby wiecej gdyby nie deszcz i grad Ogolnie fajnie sie jechalo hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciapek_89 Napisano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 dzisaj 102.43 km w 5 h 7 min. Jak na poczatek miesiaca nieźle tylko srednia troche słaba ale sie poprawi Pogoda zmienna strasznie dzisaj raz swieci słonce a raz pada deszcz :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Napisano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Dystans: 26km Trasa: cały czas asfalt Budziwój>Przylasek>Lubenia>Maternówka>Babica>Lubenia>Siedliska>Budziwój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Dystans: 56.63km Średnia: 23.4km/h Czas: 2h 25min 3sec. W 99% asfalt, poszukiwanie bidona ale niestety nic nie znalazłem co by mi odpowiadało,ale tez było juz dość późno i niektóre sklepy były pozamykane. Pogoda nawet znośna, tylko czasami wiater przeszkadzał i zimno czasami, ale ogólnie spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rObO87 Napisano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 DST: 30 km AVS: 23,9 km/h T: 1 h 15 min Naturalnie towarzyszył mi wmordewind :twisted: Cała trasa to asfalt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goska Napisano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Dzisiaj tylko 52km po pracy Jakoś tak nie zmęczyłam się wogóle...ale nie miałam casu na dłuższą jazde Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miciu22 Napisano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Dystans:67.91 Czas:3:17 Średnia:20.63 V max:48.63 Teren:0k.11 % Rzeszów-Kielanówka-Zabierzów-Nosówka-Wola Zgłobieńska-Świlcza-Zapole-las i totalne bajoro, wyglądało to jak poligon, a nie las, czasem były takie kałuże, że buty mi zalewało -Bratkowice-Mrowla-Rudna Mała i Wielka-Miłocin-Rzeszów-Słocina-na działkę umyć maszyne i powrót do domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilku89 Napisano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Tarnobrzeg-Sobów-Cmentarz sobowski-powrot Tarnobrzeg inną drogą. Trip dist: 32.07 Trip time: 1:28:51 Avg speed: 21.66 Max speed: 48.52 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomash Napisano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Dystans: 53km Średnia: 26,5km/h Czas: 2godziny Większość to szosa (teren chyba 5-6km), Dom-Kołowo-Glinna-Żelisławiec-Gardno-Gryfino-Szczecin Podjuchy-Dom, W zeszłym sezonie robiłem na tej trasie średnią ok 27,5km/h ale to bylo na semislickach, niedlugo będą slicki 1,5 i sie okaze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amoniak Napisano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 135 km z tego 100 km po lesie Pogoda była zarypista prawie bez wiatru i nie za ciepło Generalnie celem był Kampinos Miny Palmiry, Potem powrót W sumie tak się kręciłem po lesie Strasznie dużo meszek i komarów Żywcem chciały zeżreć Odpoczynek - znaczy żrem A tu Żaba Dawał nieprzeciętnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iras Napisano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 dziś był wypad kampinos - 102 km trasa to Kampinos, Roztoka, Kaczorgi Stare, Truskaw, Janówek, Roztoka, Górki, Kampinos i jeszcze 15 km do domu. przejechanie tego zajeło mi 4godz. 50min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witt2 Napisano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 dziś rano 28,7 km przed pracą błoto i witr w pysk , po pracy 47 km też wiatr w pysk i co koszmarne musze ubierać kurtke w której smigam zimą ale w sumie jest ok testuje nową XT '06 na przodzie i chociaż wygląda nieciekawie to działa ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 dzisiaj wypad na górę Żar. DST: 115.91km/h. TM: 5:12:06 AVG: 22.2km/h. MAX: 71.3km/h Bardzo silny wiatr, na szczycie nikogo nie było, tylko my, zimno chyba poniżej 0*C, wiatr jak cholera. Ale fajnie było nawet, formy nie ma, ale to dopiero 210km w tym roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amoniak Napisano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 iras A myśmy za Truskawiem się dziś nie mijaliśmy Ty GF Merlinem w szarej koszulce bez kasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekW Napisano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Rzeszów - Nosówka - Trzciania - Rzeszów DST : 34km TM : 1h30' Silny wiatr caly czas z przodu , oczywiscie deszcz ...Pogoda nie dopisuje ostatnio ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goska Napisano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Mój dzisiejszy trening wyniusł 115km. ze średnią w granicach 23 Wybrałam się do Krakowa odwiedzić sklep rowerowy,który polecił mi Tomek Ziembla Zaje fajnie,tylko spędziłam w nim ponad godzinke i zostawiłam troche kasy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rObO87 Napisano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Gosiu zlituj się nad nami z tymi setkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dinsdale Napisano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Pogoda wreszcie sprzyjająca, infekcja zanika, więc po pracy lajtowa przejażdżka 38km: Łódź > Łagiewniki > Janów > Smardzew > Maciejów > Malinka > Góra Wilamowska> Zgierz > Łódź Od razu lepsze samopoczucie A i plaga meszek o której kiedyś pisałem w Łagiewnikach już tak bardzo nie dokucza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goska Napisano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 OK!zlituje się nad nimi,bo wczoraj było tylko 53km,a dzisiaj 13km do pracy i z powrotem Zadowoleni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johnny Napisano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 41 km avs ? czas jazdy : ? Oczywiście prawie cały czas lało więc po 41 km licznik przestał liczyć. Dystans według mapy 70 km. Błoto, kałuże, nie mam błotników.O mało co nie straciłem cennej łydki.... :035: . Wyjeżdżam powoli pod krótki podjazd w błocie ledwo co się poruszam na szczycie widze jakaś chałupa. Nie słysze żeby coś szczekało....A tu wyskoczyło taakieee bydle pies wielkości młodej krowy. ... .Ja jechałem gdzieś góra 10km/h....szczeka i jest z 10 cm koło mnie..... Ja pierd......kilo w gaciach miałem myślałem że po mnie. Ale skończyło się tylko na szczekaniu i adrenalinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciapek_89 Napisano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 Dzisaj jazda rekreacyjna poniewaz jutro mam turniej , a poza tym od rana zbierało sie na deszcz (jednka mimo wszystko dwa razy po drodze zmokłem ). Trasa wiodła z Zabrza do Knurowa i z powrotem. Wyszło 61 km w czasie 3 godzin srednia około 20 km/h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
celciusz Napisano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 dzisiaj od rana 30km w deszczu i wietrze przesada pozniej jeszcze meczyk w pile nozna jakies 90 minut i teraz sie lezy i odpoczywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 dzisiaj nie wiem co mnie skusiło zeby pojechac do Bielska Białej, no i jadąc tam ostatni jakis 1km zmokłem, zjadłem bułki i baton pod drzewem i uznałem ze nie ma sensu dalej jechac więc sie wróciłem, mimo iz padało nawet dość mocno, ale to chyba działało mobilizująco, bo 28km w tym deszczu przejechałem w niecałą godzinę, moze jakies 50-55 minut , fajnie sie jechało, prawie cały czas powyzej 30km/h, czasmi powyzej 30-35km/h. DST: 64.45km/h. TM: 2:49:20 AVG: 22.8km/h. MAX: 48.3km/h. Szkoda ze w tamta strone sie tak wlokłem i troche głupio skrecałem w różne uliczki bez celu, bo byłaby całkiem fajna średnia, ale i tak jestem zadowolony. Rowerek juz wyczyszczony, bo był brudny ze sie nie dało na niego patrzec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rurokura Napisano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 ca. 1,5 h 100% teren ostre k. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Napisano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 D:20km T:52min AVS: 23.2km/h Budziwój>Przylasek>Siedliska>Budziwój Od kilku dni nie jeździłem i juz nie mogłem wytrzymać w domu. Ciągle tylko deszcz, deszcz i deszcz. Dziś jak tylko przestało padać (po południu) wsiadłem na rower i pojechałem . Jakoś tak więcej siły miałem niż normalnie . Średnia fajna wyszła zważywszy na to, że podaczas trasy był 3km podjazd . Teraz to czuję że żyje, a nie siedzenie w domu i słuchanie jak deszcz stuka o szyby . A teraz znowu pada :/. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.