Xsystoff Napisano 29 Maja 2006 Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Było pare sekund więc uciąłem i zaookrągliłem :twisted: Zwracam honor Zeby nie bylo OT to u mnie 24 km ze srednia 21.88 km/h po miescie + dwa postoje przed deszczem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrpawel Napisano 29 Maja 2006 Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 32km, 90% las :twisted: W starym, poczciwym lesie znaleźliśmy kozacki fragment trasy podczas powrotu. Sekwencja zjazd - podjazd ... zakręty naturalnie profilowane lekkie błoto na ścieżkach wiec uślizgi. Przelecieć przez las między drzewami z prędkoscią ok 40km/h nie wiedząc co się dzieje za następnym zakrętem to spora porcja przyjemnej adrenaliny Poza tym nowo odkrytym fragmentem nic nowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
unforgiven Napisano 29 Maja 2006 Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 32km, AVS=24km/h Czewa-Mirów-Mstów-Srocko-kawałek czerwonym szlakiem-Mirów-Czewa. Traska fajna bo praktycznie zero płaszczyzny tylko podjazdy i zjazdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PabloFX Napisano 29 Maja 2006 Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Dystans: 6,29 km Czas: 20 minut 22 sekundy AVS: 18,2 km/h Dzisiaj tylko bylem wyprobowac mojego nowego hexagona V4 Ale w weekend daje sobie w kosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzybek Napisano 29 Maja 2006 Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 (..) góra Żar(dała mi lekko w kość,ale Kociwrz jest zdecydowanie trudniejszy,mocniej trzyma) (..) mała literówka Ci się wkradła: Kocierz W tych okolicach polecam jeszcze Hrobaczą Łąkę. Żar i przełęcz Kocierska to są pagórki w porównaniu do Hrobaczej. (..) Kto następnym razem jedzie ze mną na Żar Też bym się chętnie wybrał. W tym roku jeszcze nie byłem na Żarze. Dzisiaj zrobiłem tylko 55 km. Odpoczywam po ciężkich wycieczkach zrobionych w weekend. Sobota - 262 km, Janowice - Częstochowa - Janowice Niedziela - 100 km, cała trasa zamknęła się w trójkącie Janowice - Kobiernice - Oświęcim - Janowice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cann Napisano 29 Maja 2006 Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 rObO87 czegos Tu nie kumam obliczasz srednia a nie spisujesz z licznika :question: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goska Napisano 30 Maja 2006 Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 rObO87 czegos Tu nie kumam obliczasz srednia a nie spisujesz z licznika :question: Nie każdy w liczniku ma taką opcje jak średnia prędkość,ja jej naprzykład nie mam "mała literówka Ci się wkradła: Kocierz tongue.gif W tych okolicach polecam jeszcze Hrobaczą Łąkę. Żar i przełęcz Kocierska to są pagórki w porównaniu do Hrobaczej." Literówka...hehe no jasne nie zauważyłam Chciałam jechać jeszcze na Hrobaczą,ale jakoś nie trafiłam na nią,nie wiem jak się tam jedzie.Widziałam znak w Międzybrodziu Bielskim,ale jakoś się później urwało... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rObO87 Napisano 30 Maja 2006 Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 rObO87 czegos Tu nie kumam obliczasz srednia a nie spisujesz z licznika :question: Średnia jest spisana z licznika, a dystans wynosił ponad 30 km, jednak ja to licze jako 30 bez ogonka :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blue Napisano 30 Maja 2006 Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Nie każdy w liczniku ma taką opcje jak średnia prędkość,ja jej naprzykład nie mam "mała literówka Ci się wkradła: Kocierz tongue.gif W tych okolicach polecam jeszcze Hrobaczą Łąkę. Żar i przełęcz Kocierska to są pagórki w porównaniu do Hrobaczej." Literówka...hehe no jasne nie zauważyłam Chciałam jechać jeszcze na Hrobaczą,ale jakoś nie trafiłam na nią,nie wiem jak się tam jedzie.Widziałam znak w Międzybrodziu Bielskim,ale jakoś się później urwało... Jak w porabce mijasz zapore [jadac w strone żaru] - mijasz ją od prawej strony i potem jedziesz główna i jest taki charakterystyczny nagły podjazd odbijajacy od głównej[w odleglosci bo ja wiem...ze 200-500m od tej zapory] . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marix Napisano 30 Maja 2006 Autor Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 i jest znak krzyż 3 tysiąclecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 30 Maja 2006 Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 dzisiaj pierwsza jazda na nowym rowerku, jeszcze bez tylnego hamulca ale z przednim tez spoko. ogólnie 11.41km bo wsi, tu i tam, jutro sie postaram wiecej nakręcic jak tylko bedzie cieplej niz dzisiaj, bo palce mi zmarzły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goska Napisano 30 Maja 2006 Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 He,chłopaki dzięki! W przyszłą sobote Hrobacza Łąka jest już moja! Mam nadzieje,że trafie zresztą jak mi zależy to dojade wszędzie!Plan na nową trase już jest! A dzisiaj udało mi się przejechać 62km Mogło być lepiej,ale jak na taką pogode...wracałam w deszczu ale nic mi nie straszne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolyfer Napisano 30 Maja 2006 Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Dzisiaj ~26 km w tym wyścigotrening na środuli. Wczoraj było lepiej bo 64 km ze średnią 27.2 na oponach 1,95" po szosie. V-max z wczoraj to 62,2km/h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 31 Maja 2006 Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 He,chłopaki dzięki! W przyszłą sobote Hrobacza Łąka jest już moja! Mam nadzieje,że trafie zresztą jak mi zależy to dojade wszędzie!Plan na nową trase już jest! A dzisiaj udało mi się przejechać 62km Mogło być lepiej,ale jak na taką pogode...wracałam w deszczu ale nic mi nie straszne! tylko nie przestrasz sie pierwszych metrów podjazdu, potem jest jeszcze gorzej i nie zjeżdżaj za szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goska Napisano 31 Maja 2006 Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Hehehe... Nie straszny mi żaden podjazd! Siłe w nogach mam no i silną psychike Jeszcze nie trafiłam na podjazd,który dałby mi tak w dupe,żebym mysiała mojego bika rzucić w kąt! Jak górke zalicze to na pewno się pochwale! Pozdrowionka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomash Napisano 31 Maja 2006 Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Dzisiaj w końcu pokazało się słońce (dopiero po ulewie). Zrobiłem 36km ze średnią 24km/h i "lekko" się wybrudziłem . Jeszcze troche czasu do maratonu a na szczęście coraz lepiej mi się jeździ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 31 Maja 2006 Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 dzisiaj mimo iż co chwile deszcz padał wybralismy sie z kolegą Gackiem na rowery, 26.82km po szosie, i ostatnie 800metrów zmokłem jak cholera, ale fajnie było,tylko zimno, wiatr i gdyby nie ten deszcz to by było super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
unforgiven Napisano 31 Maja 2006 Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 40,14km, AVS=24,16km/h Czewa-Mirów-Mstów-Olsztyn-Czewa. Bardzo fajnie się jechało jednak wiatr z północy strasznie mnie spowalniał w drodze do Olsztyna a potem w kierunku Częstochowy. Mimo wszystko przejażdżka bardzo udana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witt2 Napisano 31 Maja 2006 Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 okolice Gliwic 30 km AVS 24,6km/h wiatr zachodni prosto w pysk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebekfireman Napisano 31 Maja 2006 Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Ja dziś miałem jazdę która dała mi ostro w kość - na zawodach jestem mniej zmęczony niż po dzisiejszej wyprawie. Dystans 96 km, avs 21.2 km/h - szosa/teren Połowa drogi to jazda pod dosyć silny wiatr (siła około 5-6 m/s). Efektem tego wiatru było to że ledwo co dojechałem do domu - ostatnie 10 kilometrów byłem bliski omdlenia (pierwszy raz mi się to zdarzyło). Mięśnie udowe tak wyczerpane że ledwo mogę ruszyć nogą. Już chyba nigdy w taki wiatr nie wypuszczę się dalej od domu :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manitou Napisano 31 Maja 2006 Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Dzisiaj spokojnie tylko 27km. czas jazdy 56min. śr.28.8 pogoda nie najlepsza co chwilę pada ale mówi się trudno Forma jest dobra i mam nadzieję że będzie jeszcze lepsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grifter Napisano 31 Maja 2006 Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Dzisiejsza przejażdżka zamkneła się w dystansie 17.6 km. Czas przejazdu specarowy 1 godz. 16 min. max speed 24.4 km/h Trasa: część szosa i sporo po lesie. Wogóle, fajnie się jeździ po deszczu w lesie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cann Napisano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Hehehe... Jeszcze nie trafiłam na podjazd,który dałby mi tak w dupe,żebym mysiała mojego bika rzucić w kąt! przyjedz w moje tereny moze nie rzucisz roweru w kat ale na pewno nigdy wiecej juz pod taka gorke podjechac nie bedziesz chciala :!!: pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johnny Napisano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Dzisiaj 34 km avs 26,1 Dużo ścieżek, żwiru, błota przez lasy i pomiędzy stawami, których w moich rejonach jest pełno Ogólnie fajnie się utytłałem jak fleja jakaś razem z bikiem. :030: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piterpak Napisano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Połowa drogi to jazda pod dosyć silny wiatr (siła około 5-6 m/s). Efektem tego wiatru było to że ledwo co dojechałem do domu - ostatnie 10 kilometrów byłem bliski omdlenia (pierwszy raz mi się to zdarzyło). Mięśnie udowe tak wyczerpane że ledwo mogę ruszyć nogą. Już chyba nigdy w taki wiatr nie wypuszczę się dalej od domu :/ też tak raz miałem była to trasa 100km w mieszanym terenie ostatnie kilometry pod silny wiatr ponadto nie miałem nic do picia lepiej nie ryzykować! dzisiaj 30km po asfalcie na nowym siodle ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.