KaJeTaN Napisano 27 Maja 2006 Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 Dzisiaj totalny niewypał miałem trase zaplanowana na 60 kilosów ale po 20 kilosach wrocielm do domu bo szczeki mis ie totalnie starły i zaczely mi niszczyc rawke uznalem ze nie ma sensu jechac bez hamulca i wrócilem do domu !! BYłem pewnien ze w domu mam zapasowe szczeki ale sie okazalo ze pozyczylem koledze. No i teraz musze czekac do poniedziałku aby kupic nowe szczeki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sector Napisano 27 Maja 2006 Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 dziś 40 km, ale jakoś tak nie miałem humoru do jeżdżenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
unforgiven Napisano 27 Maja 2006 Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 Dziś 82km po szlakach Jury w przepięknych okolicznościach przyrody. Z Częstochowy do Mstowa, potem Szlakiem Warowni Jurajskich do połączenia ze Szlakiem Orlich Gniazd i prosto do Złotego Potoku. Pozwiedzałem troche i wróciłem jeszcze fajniejszą trasą Szlakiem Walk 7 Dywizji Piechoty(1939r) do samych Sokolich Gór,trasą do Olsztyna a stamtąd już standardowo przez Hute. Średnia niska 21km/h ale po prostu po tych szlakach, którymi dziś podążałem nie da się szybko jechać, dużo piachu, konarów i ostańców wapiennych wyrastających spod ziemi Znalazło się też kilka świetnych zjazdów, takimi drogami nie powstydziłby się zjechać żaden downhillowiec Ogólnie wycieczka świetna,jednak czuje zmęczenie Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Napisano 27 Maja 2006 Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 Dst: 23km. Vmax: 61km/h. Budziwój>Siedliska>Przylasek>Hermanowa>Tyczyn>Budziwój Troche błota, troche asfaltu . Pogoda za to nie najlepsza. Dość zimno (plus lekki wiatr) i pochmurnie. Teraz się cieplej zrobiło i słoneczko ładnie świeci . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iras Napisano 27 Maja 2006 Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 Dziś pojechałem do kampinosu. dst tylko 55 km. avs 21 Jakoś niemiałem wielkiego natchnienia na dłuższy dystans, chyba z powodu wiatru i niewyspania . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekW Napisano 27 Maja 2006 Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 47 km , głownie asfaltem . Troche warunki nieciekawe, nie wiem jak moze tak caly czas wiac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciapek_89 Napisano 27 Maja 2006 Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 Przebieg Trasy Zabrze - Pyskowice - Wielowieś - Tworóg - Tarnowskie Góry - Wieszowa - Gliwice - Zabrze Dystans - 105.26 km Czas - 4 h 48 min Srednia V - 21 km/h No nienajgorzej ale troche kolana zaczeły bolec pod koniec trasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajonc Napisano 27 Maja 2006 Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 35km bo pogoda niepewna do dupy troche lasów pszczyńskich i troche błota ;] srednia 26km/h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Javier Napisano 27 Maja 2006 Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 Eh kolejny dzien jazdy rekreacyjnej i to bardzo bo z koleznaka Trasa Makoszowy-Sosnica-Zabrze-Makoszowy. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bugi Napisano 27 Maja 2006 Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 38km, wjechalem w stłuczoną butelkę leżącą na ścieżce rowerowej, kawałek szkła (jakieś 2x2cm) wbił się w sam środek opony. Na szczęście opony są nowe i mają dobry bieżnik, dodatkowo opona Schwalbe Terra Cruiser ma jakiś bajer, który zwie się Puncture Protection a polega na tym, że przez środek opony przeprowadzony jest pasek gumy. I to uratowało mi dzisiejszą wycieczkę, dętka nietknięta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manitou Napisano 27 Maja 2006 Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 Dystans- 102km. Czas-3.43 Średnia pr.-27.52 Po szosie na góralu, traska : Jastrzębie Zdr. - Rybnik -Gliwice i z powrotem, było fajnie choć pogoda taka sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konio Napisano 28 Maja 2006 Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 Dzien wczorajszy Dystans: 37 km Czas Jazdy: 2 h 58 minut Maksymalna prędkość: 42,7 km/h Rodzaj podłorza: 50% asfalt 50% teren Jazda raczej rekreacyjna Wzdłóż ulicą manifestu na znane miejsce kieleckich bikerów czyli telegrach potem z samego szczytu telegrafu ściężką leśną w kierunku krakowa. Ścieżka była cała zasypana jeszcze jesiennymi liścimi co zwiększało długośc hamowania. Potem krótką wizyta w pobliskiej stadninie koni i z powrotem do domu przez stadion. Dzisiaj już nie planuje nigdzie jeżdzić z powodu deszczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johnny Napisano 28 Maja 2006 Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 Wczoraj była niepewna pogoda i dlatego traska taka średnia - planowałem większą ale dobre i to. Miał być jeszcze Żar ale doszedłem do wniosku, że jeszcze nie teraz...... Kęty-Kobiernice-Oczków-przełęcz kocierska (712 m.n.p.m) Andrychów-Roczyny-Czaniec-Kęty i dalej przez pare wsi. 85 % asflat na końcu trochę polnymi ścieżkami. statystki jakieś równiótkie takie wyszły trip: 75 km time: 3 h avs: 25,1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witt2 Napisano 28 Maja 2006 Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 gliwice- rokitnica -radzionków -dobieszowice-siemonia-siewierz 55 km AVs 25 - duzo błota, wody , żle sie jechało... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacke Napisano 28 Maja 2006 Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 110km Trasa Wrocław-Sobótka-Slęża Avs 20km/h Vmax 60km/h Pogoda srednia, w gorach bardzo mokro. Szczególnie na Ślęży mokre i śliskie kamienie w połączeniu z mokrymi liściami. Jednak było ok Wróciłem świeży nawet... Za tydzień repeta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mergoos Napisano 28 Maja 2006 Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 Dzisiaj rano: 41.07km 20.7 km/h Młynek - Wisniowa Góra - Justynów - Gałków - Wiączyń - Olechów i do domciu... Fajnie duzo lasu mało asfaltu. Jedną scieżkę z mapy WZKart trzeba by usunąć... Do Wiączynia chciałem przez Adamów wjechać ale siedział tam taki wielki "Lassie" i uznałem że wyścig z takim pod górkę to nie na moje możliwości... zawróciłem i pojechałem inną drogą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekW Napisano 29 Maja 2006 Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 53 km . Rzeszów - Czudec - Boguchwala - RZeszów Strasznie dzisiaj wieje i sie ciezko jedzie , ale ogolnie za**** sie wyzylem Mialem fatalny humor , terazz jest zupelnie inaczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marix Napisano 29 Maja 2006 Autor Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 bb-szczyrk-bb-pszczyna-bb 82.4 km avs 29.3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miciu22 Napisano 29 Maja 2006 Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Dystans:58 km Czas:3:30 Srednia:16,5 V max:59 km/h Teren 30 % Rzeszów-Zwięczyca-Boguchwała-Zarzecze-Siedliska-Lubenia-Babica i tu wpadłem, a raczej wczołgałem się pod stromą górkę, do lasu i poszalałem po błotku, trochę karkołomnych zjazdów i męczących podjazdów-szlaki czarny i żółty-Maternówka i zjazd do Połomi-zawróciłem i jazzzda pod mega podjazd, później przez las, strumyki, bajorka do Lubeni i stamtąd do Wyżnego. Wróciłem przez Lubenie, Siedliska, Budziwój do Rzeszowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goska Napisano 29 Maja 2006 Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Po dwóch dniach przerwy miałam dzisiaj fajną traske! Wyciągłam na 190km i czuje swoje kolana... Trasa wyglądała tak: Chrzanów-Oświęcin-Kęty-Porąbka-Międzybrodzie Bielskie-Międzygrodzie Żywieckie-góra Żar(dała mi lekko w kość,ale Kociwrz jest zdecydowanie trudniejszy,mocniej trzyma)-Żywiec-BielskoB-Kęty-Andrychów-Zator-Chrzanów Wszystko ok,ale Bielsko ma po prostu ser,a nie drogi:Pmyślałam już ,że to miasto się nigdy nie kończy... czas przejazdu to 8,5godz,ze średnią powyżej 22km/h Kto następnym razem jedzie ze mną na Żar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rObO87 Napisano 29 Maja 2006 Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 DST: 30 km AVS: 23,7 km/h (wmordewind :twisted: ) Time: 1 h 15 min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manitou Napisano 29 Maja 2006 Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Dzisiaj spokojnie 56km. traska: Jastrzębie Zdrój-Pszczyna -Jastrzębie Zdr. śr.pr.-30km./h czas-1h 52min. Troszkę późno wyjechałem 18.30. ale praca robi swoje W sumie jest dobrze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marix Napisano 29 Maja 2006 Autor Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Kto następnym razem jedzie ze mną na Żar biggrin.gif ja moge:) Gośka nieźle kozaczysz oj nieźle ja dzis 82 km, mam ochote na żar wiec moze... moze jutro ale nie wiem bo dlugo lekcje mam:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xsystoff Napisano 29 Maja 2006 Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 DST: 30 km AVS: 23,7 km/h (wmordewind :twisted: ) Time: 1 h 15 min Cos u Ciebie z matematyka cienko, bo 30 km w czasie 1h 15 min daje srednia 24 km/h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rObO87 Napisano 29 Maja 2006 Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Goska: szacunek Cos u Ciebie z matematyka cienko, bo 30 km w czasie 1h 15 min daje srednia 24 km/h Było pare sekund więc uciąłem i zaookrągliłem :twisted: Pozatym mam zasadę że jak zalicze 32 km to w dziennik wpisuje 30 km :twisted: :twisted: :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.