riker Napisano 23 Maja 2006 Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 parenascie kolek sprintem naokolo osiedla. niby nic, taki sprint regulacja roweru i wyszlo 15 kilometrow. Rower: Marin Mount Vision Pro.....2006. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piterpak Napisano 23 Maja 2006 Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 dzisiaj 30km pobiłem rekord AVS na tej trasie poprzedni to 29,7kmh dzisiejszy 30,3kmh ciężko było ale... jestem happy :-) oczywiscie po asfalcie na oponach szczycących się nie małymi oporami toczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 23 Maja 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Szybkie śmiganko: DST 36km, AVG 31,2km/h, TM 1:09 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolumb Napisano 23 Maja 2006 Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Ja dziś sobie pojeździłem pierwszy raz po 2,5 tygodniowej przerwie (choroba :025: ). Dystans 30,5 km około 1/3 asfaltu, reszta po lesie. AVS 25,8 km/h, Vmax 57,6 km/h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
papanf Napisano 23 Maja 2006 Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 i znowu mala wycieczka po Puszczy białowieskiej bylo pare fajnych odcinkow a oto zdjecia : http://www.dabrowskimat.cba.pl/index.php?list=8 hasło: qwerty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marix Napisano 24 Maja 2006 Autor Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 " Dzisiaj popołedniu fajna zróżnicowana traska: ośw- libiąż - babice- zamek lipowiec -kwaczała babice - zator - ośw. Hej Johnny! Następnym razem jak się będziesz wybierał w te strony daj jakoś znać,pojedziemy razem biggrin.gif To moje okolice!" to i ja się chętnie dołącze:) wpadne po Johhnego do ośw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amoniak Napisano 24 Maja 2006 Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Tak Wygląda Wrszawa w godzinach porannych Dojazd, do pracy samochodem, mojemu koledze zajał godzinę i 45 minut :eek: ja dojechałem w 40 minut Kolega mieszka 12 km od pracy a ja 16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 24 Maja 2006 Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Żory-Ustroń-Żory Cel: Odebrac amora z serwisu Pogoda:ciepło 17 stopni pochmurnie zerow wiatru .Trasa płaska z niewielkim i bardzo rzadkim wnziesieniami Wracałem z amore w plecaku Czas:2:38:34 Dystans: 83,240 m Średnia: 31,79 Bardzo fajnie się jechało ,nareszcie nie wiało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marix Napisano 24 Maja 2006 Autor Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Bielsko-Zapora w wapienicy - Jaworze Nałeże - BB 29 km średnia 28.6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johnny Napisano 24 Maja 2006 Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 GośkaNastępnym razem jak się będziesz wybierał w te strony daj jakoś znać,pojedziemy razem To moje okolice! Marix to i ja się chętnie dołącze:) wpadne po Johhnego do ośw Jestem za, a nawet przeciw. Kultowo się jeździ w rejonach Alwerni, Krzeszowic tam spenetrowane mam już trochę terenów poza tym jest dużo szlaków znakowanych to można zrobić mini peleton i się wybrać kiedyś. Koniec OT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goska Napisano 25 Maja 2006 Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Rewelka! Może nam coś z tego wyjdzie! A mój wczorajszy trening po dniu przerwy-z przyczyn technicznych wyniósł 63km,ze średnią powyżej 22km/h. Nowa piasta sprawuje się super! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miciu22 Napisano 25 Maja 2006 Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Dystans:65 Czas:3:25 Średnia:19 V max:66.42 Rzeszów-Kielanówka-Zabierzów-Niechobrz-Babia Góra-las w Woli Czudeckiej(błotko było, ale myślałem, że będzie więcej :)jechałem głównie niebieskim szlakiem, choć skręciłem na żółty, ale to była masakra -Pstrągowska Wola i tu fajny zjazd, tylko krótki-Czudec-Babica-Lubenia, dłudi podjazd, szczególnie pierwszy kilometr-Przylasek i postój przy żródełku-Budziwój-Rzeszów początek żółtego szlaku-później było tylko gorzej Po wyjechaniu z lasu w Przylasku trochę błotka przytargałem do domciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Napisano 25 Maja 2006 Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Dziś 52km . Trasa: Budziwój>Tyczyn>Kielnarowa>Chmielnik>Błędowa Tyczyńska>Grzegorzówka>Dylągówka>Błażowa>Jaworznik>Hermanowa>Przylasek>Budziwój Myślę, że jakieś 70% to asfalt, reszta oczywiście teren . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goska Napisano 25 Maja 2006 Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 A ja dzisiaj 120km w tym sporo podjazdów! Trasa Płaza-Zator-Oświęcim-Zator-Płaza i kilka wioch Srednia powyżej 22km,ale straszny wiatr utrudniał trase! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekW Napisano 25 Maja 2006 Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Dzis 56 km , glownie asfaltem . Czasami trzeeba wyjechac z blota Ale to czasami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marix Napisano 25 Maja 2006 Autor Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Gośka wymiatasz! Ja dziś cały dzien nie mialem czasu a potem były zakupy:D teraz zrobilem sobie krótką przejażdżke nad zaporke lajtowo spokojnie 10 km jutro rano musze załatwić badania do technikum a potem można smigggganko : Johhny masz jutro czas i ochote? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konio Napisano 26 Maja 2006 Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Dzisiaj byłem zaprzyjażnić się z moim nowym rumakiem unibike evolution 2006. Przejechałem się na około miasta kielce ok. 20 km. Między mną a rowerem zaczeła już wystepować więż więc może w przyszłości pozwoli mi jeżdzić na sobie dłuższe dystanse ps: Musze stwierdzić że fabryczny smar unibika do łańcucha jest niskiej jakości bo po powrocie do domu łańcuch był pełen w piachu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sector Napisano 26 Maja 2006 Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 jakieś 7 filmów kupa żarcia i około 12 godzin przed komputerem No ale mój rower jest jakies 90km ode mnie więc nie było jak - ale jutro się zobaczymy (tylko kurcze mogę się do Piaseczna nie wyrobić) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marix Napisano 26 Maja 2006 Autor Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Dzisiaj byłem zaprzyjażnić się z moim nowym rumakiem unibike evolution 2006. Przejechałem się na około miasta kielce ok. 20 km. Między mną a rowerem zaczeła już wystepować więż więc może w przyszłości pozwoli mi jeżdzić na sobie dłuższe dystanse ps: Musze stwierdzić że fabryczny smar unibika do łańcucha jest niskiej jakości bo po powrocie do domu łańcuch był pełen w piachu Fajnie sie czyta takie emocjonalne podejście do sprawy dziś Bielsko-Biała - Zapora - Jaworze Nałeże - Zapora 29 km avs 28.6 taka sobie lajtowa przejażdżka:) lało cały dzien i dopiero teraz sie skusiłem a jutro o ile pogoda dopisze wypad z johnnym na kocierz i żar:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goska Napisano 26 Maja 2006 Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Marix,wymiatacie jutro na Kocierz ? Nie ma co,podjazd jest niezły -trzyma ostro!Byłam tam raz i planuje powtórzyć jeszcze kiedyś Ale na taki wyjazd musi być pewna pogoda,a nie to co jest teraz za oknem :glare: Tak na powarznie to myśle te obie górki zaliczyć na raz,ale jeszcze nie teraz. Nie mam jeszcze na tyle siły w nogach,a pozatym są mega przeciążone... Dzisiaj tylko 66km przez tą zakichaną pogode!Nie dość,że zimno to jeszcze na chmórki trzeba zwracać uwagę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rObO87 Napisano 26 Maja 2006 Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 DST: 20 km AVS: 23,8 km/h T: 51 min Taki mały wypadzik na którym często parzyły mięśnie :twisted: :twisted: :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaJeTaN Napisano 26 Maja 2006 Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Dzisiaj 40 kilosow : krosno- domaradz-krosno Pogoda beznadziejna do domu wóciłem caly mokry ale no coz czego sie nie robi dla tego pieknego sportu !! Jutro moze poszukam jakiejs nowej trasy cos troche z XC a troche z szosa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciapek_89 Napisano 26 Maja 2006 Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 dzisaj spokojnie znowu po długiej przerwie (ach ... te kobiety ) wrescie siadłem na bike'a i przejechałem 55.5 km tempo nie było zabójcze (avs=19.5 km/h) poniewaz przez wiekszosc trasy wystepował tzw wmordewind Trasa wiodła najpierw do Gliwice (po drodze deszcz i wiatr) na trening, a nastepnie podążyłem w strone Zbrosławic, Bytomia i do domku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 26 Maja 2006 Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 a jutro o ile pogoda dopisze wypad z johnnym na kocierz i żar:D szkoda ze ja roweru jeszcze nie mam, bo mieliśmy tez jutro jechac z kolega na Żar, miały byc dzisiaj brakujace części ale niestety dostawcy mnie zawiedli :angry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marix Napisano 27 Maja 2006 Autor Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 Nie jechałem z Johhnym w góry byo jak wstałem o 7 to było totalnie mokro i 10 C ponadto śmiertelnie chciało mi sie spac:) pospalem do 10:30 i pojechalem sobie po 12 do pszczyny a wiec bb-czechowice-goczałkowice-pszczyna-powrót 54 km avs 28.6 km intrygujące! juz ktorys raz, a drugi raz z rzędu mam taką średnią! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.