Skocz do zawartości

[treningi] Twój dzisiejszy trening

Marix

Rekomendowane odpowiedzi

"

Dzisiaj popołedniu fajna zróżnicowana traska: ośw- libiąż - babice- zamek lipowiec -kwaczała

babice - zator - ośw.

Hej Johnny!

Następnym razem jak się będziesz wybierał w te strony daj jakoś znać,pojedziemy razem biggrin.gif

To moje okolice!"

to i ja się chętnie dołącze:)

wpadne po Johhnego do ośw :P

Żory-Ustroń-Żory

Cel: Odebrac amora z serwisu

Pogoda:ciepło 17 stopni pochmurnie zerow wiatru .Trasa płaska z niewielkim i bardzo rzadkim wnziesieniami

Wracałem z amore w plecaku :)

Czas:2:38:34

Dystans: 83,240 m

Średnia: 31,79

Bardzo fajnie się jechało ,nareszcie nie wiało :)

Gośka

Następnym razem jak się będziesz wybierał w te strony daj jakoś znać,pojedziemy razem

To moje okolice!

Marix

to i ja się chętnie dołącze:)

wpadne po Johhnego do ośw

Jestem za, a nawet przeciw. :)

Kultowo się jeździ w rejonach Alwerni, Krzeszowic tam spenetrowane mam już trochę terenów poza tym jest dużo szlaków znakowanych to można zrobić mini peleton i się wybrać kiedyś. Koniec OT

Dystans:65

Czas:3:25

Średnia:19

V max:66.42

Rzeszów-Kielanówka-Zabierzów-Niechobrz-Babia Góra-las w Woli Czudeckiej(błotko było, ale myślałem, że będzie więcej :)jechałem głównie niebieskim szlakiem, choć skręciłem na żółty, ale to była masakra :) -Pstrągowska Wola i tu fajny zjazd, tylko krótki-Czudec-Babica-Lubenia, dłudi podjazd, szczególnie pierwszy kilometr-Przylasek i postój przy żródełku-Budziwój-Rzeszów

86c2a798ae3117d1m.jpg

bd7d7c519b036056m.jpg

początek żółtego szlaku-później było tylko gorzej

7dd3ffc204f72dd3m.jpg

Po wyjechaniu z lasu

10f647ca016b03cdm.jpg

cc634913e6e34363m.jpg

w Przylasku

c74d9de6205fdb1bm.jpg

trochę błotka przytargałem do domciu :D

Gośka wymiatasz!

Ja dziś cały dzien nie mialem czasu a potem były zakupy:D

teraz zrobilem sobie krótką przejażdżke nad zaporke lajtowo spokojnie 10 km ;) jutro rano musze załatwić badania do technikum a potem można smigggganko :):D:

Johhny masz jutro czas i ochote?

Dzisiaj byłem zaprzyjażnić się z moim nowym rumakiem unibike evolution 2006.

Przejechałem się na około miasta kielce ok. 20 km.

Między mną a rowerem zaczeła już wystepować więż więc może w przyszłości pozwoli mi jeżdzić na sobie dłuższe dystanse :D

ps: Musze stwierdzić że fabryczny smar unibika do łańcucha jest niskiej jakości bo po powrocie do domu łańcuch był pełen w piachu :)

Dzisiaj byłem zaprzyjażnić się z moim nowym rumakiem unibike evolution 2006.

Przejechałem się na około miasta kielce ok. 20 km.

Między mną a rowerem zaczeła już wystepować więż więc może w przyszłości pozwoli mi jeżdzić na sobie dłuższe dystanse :D

ps: Musze stwierdzić że fabryczny smar unibika do łańcucha jest niskiej jakości bo po powrocie do domu łańcuch był pełen w piachu :)

Fajnie sie czyta takie emocjonalne podejście do sprawy :D

dziś Bielsko-Biała - Zapora - Jaworze Nałeże - Zapora 29 km avs 28.6 :)

taka sobie lajtowa przejażdżka:)

lało cały dzien i dopiero teraz sie skusiłem

a jutro o ile pogoda dopisze wypad z johnnym na kocierz i żar:D

Marix,wymiatacie jutro na Kocierz :) ?

Nie ma co,podjazd jest niezły -trzyma ostro!Byłam tam raz i planuje powtórzyć jeszcze kiedyś :D

Ale na taki wyjazd musi być pewna pogoda,a nie to co jest teraz za oknem :glare:

Tak na powarznie to myśle te obie górki zaliczyć na raz,ale jeszcze nie teraz.

Nie mam jeszcze na tyle siły w nogach,a pozatym są mega przeciążone...

Dzisiaj tylko 66km przez tą zakichaną pogode!Nie dość,że zimno to jeszcze na chmórki trzeba zwracać uwagę!

Dzisiaj 40 kilosow : krosno- domaradz-krosno Pogoda beznadziejna do domu wóciłem caly mokry ale no coz czego sie nie robi dla tego pieknego sportu !! Jutro moze poszukam jakiejs nowej trasy cos troche z XC a troche z szosa ;)

dzisaj spokojnie znowu po długiej przerwie (ach ... te kobiety ) :) wrescie siadłem na bike'a i przejechałem 55.5 km tempo nie było zabójcze (avs=19.5 km/h) poniewaz przez wiekszosc trasy wystepował tzw wmordewind :) Trasa wiodła najpierw do Gliwice (po drodze deszcz i wiatr) na trening, a nastepnie podążyłem w strone Zbrosławic, Bytomia i do domku ;)

a jutro o ile pogoda dopisze wypad z johnnym na kocierz i żar:D

szkoda ze ja roweru jeszcze nie mam, bo mieliśmy tez jutro jechac z kolega na Żar, miały byc dzisiaj brakujace części ale niestety dostawcy mnie zawiedli :angry:

Nie jechałem z Johhnym w góry byo jak wstałem o 7 to było totalnie mokro i 10 C

ponadto śmiertelnie chciało mi sie spac:) pospalem do 10:30 i pojechalem sobie po 12 do pszczyny

a wiec bb-czechowice-goczałkowice-pszczyna-powrót

54 km

avs 28.6 km

intrygujące! juz ktorys raz, a drugi raz z rzędu mam taką średnią!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...