Player77 Napisano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Witam Doradzcie, mam małą wiedze na temat systemów bęzdętkowych Posiadam całe koła obecnie na dętkach- mam pytanie czy warto zmienić je na sytem bęzdetkowy? ile to kosztuje?, jakie daje korzyści?, jakie wady? moja waga 90kg, jazda ambitna może w tym roku jakis maraton sie odważę pojechać- ale nie ścigam się zawodowo Posiadam rower z kołami w tej specyfikacji - może warto to wykorzystać(będzie lżej??- co mi to da???) - obręcze NoTubes ZTR Olympic(z 2009r) 32 h - opona Kenda-SBE K-1047 kevlar 26x2,1 DTC, 60 TPI, zwijana - szprychy DT revolution cieniowane - piasta Sun Ringle Dirty Flea pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Na poczatek, zaproponowalbym lekture forum. Temat byl walkowany na wszystkie mozliwe sposoby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EpicPoznan Napisano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Moja rada: unikałbym obręczy ZTR + opon zwijanych przerabianych na UST. A dlaczego, poczytaj forum ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Player77 Napisano 29 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 ok skoro muszę to poszukam pozrd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgrzezly Napisano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Moja rada: unikałbym obręczy ZTR + opon zwijanych przerabianych na UST. A dlaczego, poczytaj forum ;p A to dlaczego, dwa sezony latam na starych RR zwijanych, nawet nie TublesReady a o UST nie wspomne i nic zlego sie nie dzieje, ryzykuje czyms a o tym nie wiem? Sent from my Legend using Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.