Skocz do zawartości

[klamkomanetki] EZ-Fire

darkanian

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mam pytanie :) Może ktoś zna odpowiedź :P Po co w klamkomanetkach EZ-fire jest trzecie wyjscie na linke ? Jedno do hamulca, drugie do przerzutki a trzecie???

klamkomanetka0xc.th.jpg

Pytam z czystej ciekawości :D

Napisano

Hehe też mnie ciekawiło po co to trzecie wyjście. Dzięki za info :033: Pozatym te manetki są nienajgorsze, moje mają ponad 2000km jazdy XC i sie trzymają na razie całkiem dobrze, ale i tak je na Deorki wymieniam po wakacjach :D

Napisano

A mnie się wydawało, że to wyjście jest po to, żeby zmienić funkcję manetek (ta z napisem High, na lewej stronie kierownicy, wrzucałaby bieg do góry, a ta mała bieg w dół). Ale sam teraz nie jestem pewien :033: może coś na stronce Shimano jest o tym napisane?

Napisano

Dzieki za info :) Też wydaje mi sie, że to raczej zbedny bajer :) Powinni dawać jakieś zaślpki, żeby brud nie zbierał sie wewnątrz manetki. Na początku myslałem ,że to może pod hamulec tarczowy, ale coś za daleko od klamki jest :) A z tą zmianą zdziałania manetki to nawet mogłoby być to. Nie to żebym nie wierzył crazybikerowi :)

Pozdr.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...