macrianus2 Napisano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 witam, mam problem z wykreceniem suportu i nie zdolalem znalesc rozwiazania mojego problemu w archiwach. moje pytanie jest moze i glupie, ale robie to pierwszy raz i wole sie upewnic niz uszkodzic obudowe suportu w ramie. otoz nie wiem, czy istnieje okreslona kolejnosc wykrecania misek, tzn. czy trzeba zaczac od wykrecenia ktorejs konkretnej? prosze o mozliwie szybka odpowiedz- jestem w trakcie drobnego "remontu" z gory thx za wszystkie odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość mir Napisano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 tu sobie poczytaj http://www.kolarstwo-szosowe.gda.pl/bb.html "Montaż wkładu suportowego najczęściej zaczyna się od prawej strony, którą dokręca się do oporu..." - z tego wynika ze demontuje sie na odwrot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macrianus2 Napisano 19 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 teraz juz powinieniem sobie poradzic. wielkie thx raz jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.