Drak1987 Napisano 27 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Witam, od jakiegos czasu śledzę aukcję na której do sprzedania jest rower Willier. Opis nie zniechęca zaś specyfikacje wydają się niezłe (jak dla laika). Czy warto? http://allegro.pl/rower-szosowy-wilier-tristina-alu-karbon-ultegra-i2952162622.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madmanpl Napisano 28 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Hej, rower jest całkiem dobry. Napisałem całkiem ponieważ nie jest to nowa grupa. Kilka tematów niżej są opinie na temat używanych klamkmanetek. Sprzedający nic nie napisał o ich stanie. Powiedział ze wszystko jest sprawne więc pewnie działają ale np mogą mieć luzy i klekotać na nierówności. Co do kół, kiedy szukałem kół dla siebie w sezonie często na allegro widziałem bontragery z popękanymi obręczami przy nyplach. Ja bym go nie kupił ponieważ wg mnie jest to zakup kota w worku, chyba że masz mozliwość podjechania i zobaczenia go w realu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radomir82 Napisano 28 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Fajny zabytkowy rower, warty max 1500zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.