Youleck Napisano 27 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Witam, Mam tarcze hamulcowe Shimano SM-RT51 160mm. Chcę kupić nowe hamulce do roweru (Shimano br-m596 na przód oraz Shimano br-m445 na tył). Wiem że to są tarcze pod okładziny żywiczne. Mam w planach ich zmianę na lepsze + zmiana klocków na metaliczne, ale to za rok. Chcę wiedzieć czy te tarcze + te hamulce ze sobą współgrają Pozdrawiam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 27 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Sam mam 596 z przodu i z klockami clarks metaliki działa bardzo fajnie . Tarcze RT-51 160mm. Ważę 78kg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michauuu Napisano 27 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Nie ma przeszkód aby działało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rybciasum Napisano 27 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 To jest w ogóle coś takiego jak tarcze pod klocki żywiczne ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 27 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Niby jest napisane "Only resin pads". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rybciasum Napisano 27 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 czyli jak chcesz kupić ORYGINALNE klocki metaliczne, musisz kupic ORYGINALNĄ, oczywiscie DROŻSZĄ tarcze? ach ten marketing <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 27 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Czysty marketing , nie zauważyłem nadmiernego zużywania się tarcz co dziwne nie jest po to przecież i tak ten sam stop metali . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Youleck Napisano 27 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Super! Dzięki za pomoc, zamawiam je, a zmianą klocków i ew. tarcz zajmę się kiedy indziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.