bryjas Napisano 9 Października 2014 Autor Udostępnij Napisano 9 Października 2014 Kiera idzie w wymianę na 660mm, poza tym sztyca ritchey wcs wejdzie z offsetem, ale pozostanie w alu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bryjas Napisano 25 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Moje opony mówią dość. Powiedzcie co nowego mogę założyć na 2.25 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biegacz1 Napisano 25 Marca 2015 Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Michelin Wild Racer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartnik Napisano 26 Marca 2015 Udostępnij Napisano 26 Marca 2015 Conti X-king przód + Race King tył - mam tak i sobie chwalę (obie ok 460-480 g , jedna Supersonic, druga Racesport) o dziwo obie 2.25 ale Race King ma widocznie większy balon niż X-King Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi