Speedlatin Napisano 11 Kwietnia 2013 Napisano 11 Kwietnia 2013 Myslalem ze bedzie to wieksze. Ile czasu ci to szlo? Calkiem przyzwoicie wyglada. Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
biedrogun Napisano 24 Kwietnia 2013 Autor Napisano 24 Kwietnia 2013 Sorki, ze dopiero teraz odpisuje. Uchwyt był zamówiony na allegro, więc 2-3 dni. To ten sam co u "chińczyków" -tylko różnił się ceną.. Ogólnie polecam, po wstępnym podregulowaniu uchwyt trzyma się bardzo dobrze. Po przejechaniu 200km po naszych dziurawych drogach, ani nie drgnął , nie wyluzował się. Wczoraj miałem nieprzyjemny upadek. Leciała dobra nutka z Note, za bardzo się "rozluźniłem"" i nie utrzymałem równowagi po przejechaniu krawężnika Ogólnie jestem cały poharatany -kolana, łokcie, prawy bark booli.. Pech chciał , ze nie wziąłem rękawiczek, wiec dłonie tez za ciekawie nie wyglądają.. Rower tez trochę dostał w kość, ale po oczepianiu się po upadku niestety plastik łączący uchyt z kierownica pękł na pól. NOTE NA SZCZĘŚCIE CALE!! Spróbuje dzisiaj przykleić ten plastik i jedziemy dalej )
dymcio111 Napisano 26 Kwietnia 2013 Napisano 26 Kwietnia 2013 Tak jak pisałem wcześniej 5 kwietnia zamówiłem te etui http://dx.com/p/bike-protective-waterproof-bag-w-mounting-holder-for-samsung-galaxy-note-i9220-n7100-black-175949 25 kwietnia doszło, dziś odebrałem na poczcie. Fajnie że wchodzi telefon z moim etui Case Mate Tough do tego rowerowego Folia jest przyklejona od wewnątrz, całość robi wrażenie raczej pozytywne. Nie zakładałem do roweru ale po przymiarkach to niezłe bydle na kierze Etui dosyć ciężko wchodzi w uchwyt na kierze. Dodatkowo od spodu ma małe oczko i można dodatkowo jakąś linką do kierownicy zabezpieczyć. Telefon przez folie całkiem normalnie się obsługuje. Nie sprawdzałem w rękawiczkach. Zamek jest z 2ma suwakami więc od dołu można wcisnąć kabel od zewnętrznej ładowarki. Przycisk power też w miarę dobrze idzie nacisnąć. Wysłane z mojego GT-7100 SAMSUNG Galaxy Note 2. za pomocą Tapatalk 2
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.