Skocz do zawartości

[uchwyt rowerowy] do note 2

biedrogun

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Napisano

Sorki, ze dopiero teraz odpisuje. :)

Uchwyt był zamówiony na allegro, więc 2-3 dni. To ten sam co u "chińczyków" -tylko różnił się ceną..

Ogólnie polecam, po wstępnym podregulowaniu uchwyt trzyma się bardzo dobrze. Po przejechaniu 200km po naszych dziurawych drogach, ani nie drgnął , nie wyluzował się.

Wczoraj miałem nieprzyjemny upadek. Leciała dobra nutka z Note, za bardzo się "rozluźniłem"" i nie utrzymałem równowagi po przejechaniu krawężnika :D

Ogólnie jestem cały poharatany -kolana, łokcie, prawy bark booli.. Pech chciał , ze nie wziąłem rękawiczek, wiec dłonie tez za ciekawie nie wyglądają..

Rower tez trochę dostał w kość, ale po oczepianiu się po upadku niestety plastik łączący uchyt z kierownica pękł na pól. NOTE NA SZCZĘŚCIE CALE!! :)

Spróbuje dzisiaj przykleić ten plastik i jedziemy dalej :))

Napisano

Tak jak pisałem wcześniej 5 kwietnia zamówiłem te etui http://dx.com/p/bike-protective-waterproof-bag-w-mounting-holder-for-samsung-galaxy-note-i9220-n7100-black-175949

25 kwietnia doszło, dziś odebrałem na poczcie.

Fajnie że wchodzi telefon z moim etui Case Mate Tough do tego rowerowego :D

Folia jest przyklejona od wewnątrz, całość robi wrażenie raczej pozytywne. Nie zakładałem do roweru ale po przymiarkach to niezłe bydle na kierze :D

Etui dosyć ciężko wchodzi w uchwyt na kierze. Dodatkowo od spodu ma małe oczko i można dodatkowo jakąś linką do kierownicy zabezpieczyć. Telefon przez folie całkiem normalnie się obsługuje. Nie sprawdzałem w rękawiczkach.

Zamek jest z 2ma suwakami więc od dołu można wcisnąć kabel od zewnętrznej ładowarki. Przycisk power też w miarę dobrze idzie nacisnąć.

Wysłane z mojego GT-7100 SAMSUNG Galaxy Note 2. za pomocą Tapatalk 2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...