Xanagaz Napisano 25 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Właśnie zauważyłem temat o Mazovi, aby tam nie śmiecić zacznę nowy. Pozostałe cykle - Polandbike, ŚLR oraz może coś dalej. Ktoś chętny, ktoś będzie jeździł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biafra Napisano 26 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 A jesteś "samochodowy"? Jak stoi Poland Bike w stosunku do Mazovii? Zdaje się, że jest bardziej pro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darty24 Napisano 26 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 Oj, bardziej pro to jest rodzinna Mazovia. Tam nawet żona dostałe buteleczkę ze smoczkiem dla naszej małej niuni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biafra Napisano 27 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Oj, bardziej pro to jest rodzinna Mazovia. Tam nawet żona dostałe buteleczkę ze smoczkiem dla naszej małej niuni. Pytałem czy Poland Bike jest bardziej pro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miliron Napisano 27 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 I dostałeś konkretną odpowiedź Mogę przetłumaczyć "Nie, nie jest bardziej pro" ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vladee Napisano 27 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Siema. Abstrahujac Mi w tym roku włączyła się jakaś grubsza napinka na starty w możliwie jak najwiekszej ilości imprez. Na ŚLR, czy też jak to tam się teraz nazywa "MTB crossmaraton" jak najbardziej się piszę, oprócz tego myślę o cyklu "Galiński Maraton" Brzeziny/Sławno/Żarnów/Gielniów. Znając osobę organizatora - nie będzie lipy. Co ciekawe jeżeli chodzi o "nasze" Brzeziny jest już data - 2 czerwca. No i ze swojej strony polecam maratony Jastrzębii Łaskich - szosowy i MTB. Obie imprezy mają niepowtarzalny klimat i bardzo miło je wspominam. Szosa w tym roku też już anonsowana - 8/9 czerwca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darty24 Napisano 28 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Czyli, vladee co sob/niedz będziesz w terenie. ŚLR polecam gorąco: Daleszyce - większości się podoba a mnie... Coż dwa sezony wcześniej wróciłem skruszony bo szpilka od przedniego koła ułamała się przy motylku i nie mogłem jej wysunąć(nie miałem chęci na serwis po zimie) a rok później nie było okazji. Mimo wszystko każda edycja ma coś w sobie. Łódzkie Brzeziny należy koniecznie odbyć. A Gielniów... od tego się wszystko zaczęło u Galiny. Jeżeli chodzi o zimną Mazovię to jedziesz 24 lutego? Jeśli tak, to zabrałbyś mnie ze sobą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 28 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Wyjazdy na Mazovię proszę w osobnym temacie Trudno powiedzieć czy Polandbike jest bardziej pro. Mazovia jest popularniejsza, jest tłok na trasie, w PLbike zdaje się, że jest luźniej. Mazovię niektórzy jeżdżą pod sponsorów gdyż jest to cykl bardziej medialny. Bardziej pro to ŚLR i południowopolskie maratony są. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 28 Stycznia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 O ile studia nie będę kolidowały mi ze startami w ślr, to w końcu w tym sezonie chciałbym zaliczyć kilka wyjazdów. OBY nie skończyło się na planach i chęciach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek85 Napisano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Z mojego doświadczenia: ŚLR - najlepsze trasy w odległości do 200km od Łodzi, ciekawe nagrody, mieli czasami problemy z oznakowaniem trasy ale każdemu wpadki się zdarzają, nie ma zbędnego tłoku więc atmosfera rodzinna - polecam, Mazi super człowiek:) Polandbike i Mazovia - imprezy typowo pod Warszawiaków, trasy łatwe, choć czasem zdarzają się ciekawe fragmenty, Na Polanbike mniej stratujących i moim zdaniem lepsza atmosfera (jeździłem sezony 2011 i 2012), nagrody (PB) czasem trochę śmieszne (1 carbosnack w dużej reklamówce), ale nie to jest najważniejsze. Na Mazovii moim zdaniem zbyt wielkie tłumy przez co impreza traci swój klimat, ale w końcu orgowi zależy na jak największej frekwencji. Ciekawie zapowiada się w 2013 cykl Galiński Maraton:) Ja pewnie pojawię się na kilku edycjach ŚLR, Galiński i Polandbike Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biafra Napisano 14 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Witajcie. Może uda nam się zrobić tutaj namiastkę platformy do umawiania na wspólne wyjazdy. Szukam chętnego z wolnym miejscem w aucie (i na dachu:D) na Poland Bike Marathon Termin: 12.05.2013 Miejsce: Otwock Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek85 Napisano 15 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 A nie uważasz, że jest jeszcze za wcześnie nas ustawianie się na maraton, który jest w maju? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biafra Napisano 15 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Może ktoś chce mieć zaklepane towarzystwo z wyprzedzeniem? Mam jeszcze imprezy biegowe i im szybciej będzie miał potwierdzony transport tym łatwiej mi będzie zaplanować konkretne imprezy bo terminy często się dublują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek85 Napisano 25 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Wybiera się ktoś do Wieliszewa na Poland Bike 03 marca i ma wolne miejsce/a w aucie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biafra Napisano 4 Marca 2013 Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Jakiś czas temu było to w temacie ogólnym na forum ale może części z was się przyda. https://sites.google.com/site/flyingbikers20/kalendarz-2012 Kilka jest u Nas więc raczej się tam zobaczymy Tylko widzę, że terminy Mazovi są nie zawsze zgodne z tymi oficjalnymi więc ostrożnie z listą. Pewnie wkrótce ktoś to poprawi:) Tylko widzę, że terminy Mazovi są nie zawsze zgodne z tymi oficjalnymi więc ostrożnie z listą. Pewnie wkrótce ktoś to poprawi:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek85 Napisano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Wybiera sie ktoś z Łodzi na PB jutro do Nowego Dworu - mamy wolne miejsca z Łodzi - kontakt tel: 888487723 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silenoz Napisano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Wybiera sie ktoś z Łodzi na PB jutro do Nowego Dworu - mamy wolne miejsca z Łodzi - kontakt tel: 888487723 ja raczej na pewno na następny nie ogarnąłem sprzętu jeszcze:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek85 Napisano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Szukam 2 wolnych miejsc na maraton w Daleszycach 21.04.2013 - ewentualnie zabiorę z Łodzi 1 lub 2 osoby (+ rower/y) po drodze do Daleszyc. Kontakt gg: 9283074 lub tel: 888487723 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lunatic Napisano 21 Maja 2013 Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 Wybiera sie ktos w niedziele na ta impreze? http://ztc.pl/mr/ http://www.bikemap.net/en/route/895121-ztc-super-prestige-lodz/#lat=51.827947620695&lng=19.59242&zoom=13&maptype=ts_terrain Albo w nastepny weekend na maraton w Brzezinach? http://www.mtbopoczno.pl/index.php?cat=etapy&page=edycja-brzeziny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 21 Maja 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 O ile przełknę 60 zł za start to ja się pojawię w Brzezinach. Byłem pewny, że 50 zł zapłacę co już jest moim zdaniem sporo, jednak 60 zł to już przesada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhy Napisano 12 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Hej, wybiera się ktoś z Łodzi w niedzielę (16.06) na objazd trasy Galiński MTB w Sławnie? Chętnie się dołącze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darty24 Napisano 20 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 Czy ktoś z bywalców szykuje transport na rowerowy łikend lub samą niedzielę Mazovii w Supraślu? Jestem zainteresowany dołączeniem/zrzutką na dojazd powrót! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.