Skocz do zawartości

[3000] Cube attention czy Kross level a7

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Mam 15 lat, 180 cm zwrostu i waze 75 kg. Jestem zainteresowany 2 rowerumi:

- kross level a7 (2012

- cube attention (2013)

Jaka rama jest dla mnie odpowiednia? Ktory z rowerow jest lepszy, mam na mysli jazde na maratony. Dzieki z gory za dopowiedzi

Napisano

Biorąc pod uwagę tylko te dwa rowery, które podałeś, to zarówno ze względu na wyposażenie, jak i na geometrię ram poleciłbym A7.

Co do rozmiaru, to przy identycznych "parametrach" jak Twoje mam w rowerze Cube LTD Pro ramę 18", ale ona ma trochę inną geometrię niż w Attention.

Napisano

Raczej nie wniosę nic nowego ale również wybrał bym A7 lepszy napęd,amor i jako,że to model zeszło roczny jak dobrze poszukasz to pewnie znajdziesz go taniej niz Cuba-tak myśle;)

Napisano

Kross jest do jazdy sportowej ale bez problemu może być do rekreacyjnej, Cube do sportowej już nie, Kross wystarczy Ci w rozmiarze 18" , Cube musisz brać 20" a i tak będzie krótszy niż Kross ...

Zdecydowanie lepiej brać Kross Level A7 z 2012.

Napisano

Model 2012 ma lepszy amortyzator i bardziej niezawodne hamulce do tego lepsze manetki, kupować rower tylko dla lepszej tylnej przerzutki podczas gdy najważniejszy osprzęt jest gorszy - to bardzo zły pomysł (delikatnie pisząc).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...