Greg00 Napisano 25 Stycznia 2013 Napisano 25 Stycznia 2013 Mam następujący problem Przy odpowiedzi na posta gdzie cytowana jest zawartość Moja odpowiedź jest "posklejana" Mimo że przy pisaniu zdania są w osobnych wierszach po zakończeniu - wysłaniu posta Wszystko jest w jednym wierszu Gdy nie cytuje nikogo wszystko jest ok Przykład http://www.forumrowerowe.org/topic/119658-rower-mbike-2013/page__st__40 Dodatkowa rzecz - kiedyś mi działało Zaznaczenie czesci tekstu i wcisniecie cytuj - w odpowiedzi byla tylko czesc odpowiedzi teraz dolacza calego posta system win 7 pro/ home firefox
zekker Napisano 25 Stycznia 2013 Napisano 25 Stycznia 2013 Przycisk "cytuj" zaznacza posty, które chcesz cytować. Jak chcesz fragment, to zaznaczasz tekst i pojawia się opcja cytowania.
Greg00 Napisano 25 Stycznia 2013 Autor Napisano 25 Stycznia 2013 Witam Niestety to nie to, co do selektywnego zaznaczania, pojawia się cytuj po zaznaczeniu tekstu ale po wcisnieciu cytuj nc sie nie dzieje myslalem ze to moze problem adblock'a, ale po odinstalowaniu bez zmian w firefoxie, W IE nie pojawia się cytuj Nastepny podejrzany norton
KrisK Napisano 25 Stycznia 2013 Napisano 25 Stycznia 2013 nortona możesz wykluczyć bo ja mam tak samo i nie mam nortona Przeinstaluj javę i flasha mi kiedyś pomogło na ten problem z cytowaniem niestety tym razem nie zadziałało.
Greg00 Napisano 25 Stycznia 2013 Autor Napisano 25 Stycznia 2013 To nie jest wina przeglądarki testowałem na firefox'ie ie, chromie nie jest to addblock plus jawa przeinstalowana - bez zmian testowane na dwóch komputerach - problem ten sam
zekker Napisano 26 Stycznia 2013 Napisano 26 Stycznia 2013 Na IPB standardowa procedura to czyszczenie cache i ciastek, ale ja nie działa na różnych przeglądarkach to nie wiem co radzić. Jakie wersje przeglądarek masz?
Greg00 Napisano 26 Stycznia 2013 Autor Napisano 26 Stycznia 2013 Wszystkie najnowsze, zmieniłem już parę wersji w międzyczasie - ale to musi być coś innego
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.