pajak123 Napisano 25 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Witam na wstępie jeśli taki temat był bardzo przepraszam (używałem szukajki nie znalazłem,jedynie jakaś mała wzmianka która niewiele pomogła) Mianowicie co sądzicie o tych tarczach? XLC tarcza hamulcowa, czarno-srebrna - karbonowy.pl są aż tak "wygryzione" jak np. Aligatory czy Ashimy nawet bym powiedział,że powierzchnia hamująca przypomina mi trochę te z shimanowskich ice techów,więc chyba nie powinno być takich problemów jak były opisywane przy Ashimach itp.(czyli drganie,zgrzyty,zrywanie okładzin etc.) Może ktoś ich używał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 25 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 1. Sądziimy że zamkną temat, bo został napisany nieregulaminowo 2. Ciekawe co oznacza " mniejszy przepływ ciepła wydłuża żywotność piast". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 25 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Są to dość popularne tarcze na forum emtb.pl, tam kilka projektów ma takowe więc masz kogo zapytać. Występują też pod innymi markami. @Up, jak powszechnie wiadomo kulki łożysk są z masła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pajak123 Napisano 25 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 tobo to może korzystając z chwili póki nie jest zamknięty powiesz coś cikawego i konstruktywnego na temat tych tarcz a swoją drogą co jest nieregulaminowo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 25 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Prawdopodobnie chodzi o prefiks który winien wyglądać tak [tarcze hamulcowe] natomiast tytuł "Tarcze XLC opinie". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pajak123 Napisano 25 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 ukaniex aaa racja mój bład:/ może establishment forumowy przymknie oko tym razem na moje niedopatrzenie:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.