przemol96 Napisano 20 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 Jak najbardziej tylko o której i gdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemol96 Napisano 4 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Jedziemy gdzieś? Bo nikt się nie odzywa.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fatchris Napisano 4 Maja 2013 Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Jedziemy gdzieś? Bo nikt się nie odzywa.. Jedź sam człowieku bądź ze znajomymi nie wierzę, że nikt z Twojego otoczenia nie jezdzi. I tak do wszystkiego się samemu dochodzi tak na dobrą sprawę. Trzeba być twrady kasztan pompa ma być! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenzie Napisano 8 Maja 2013 Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Ja mogę na weekend coś pośmigać, ale od razu mówię, że w sobotę siedzę w robocie do 14... ;/ Wysłane z HTC Titan, Board Express Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemol96 Napisano 10 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Mi pasuje jutro po 14 lub w niedzielę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.