przemol96 Napisano 25 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Szukam jakiejś miłej koleżanki do wspólnej jazdy na rowerach po lesie jak się już trochę ociepli, wiek najlepiej 15-25 lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Furian Napisano 25 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Na pewno do jazdy na rowerach ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemol96 Napisano 25 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Na pewno jakoś nie mam z kim jeździć, a też przydała by się osoba z którą mógłbym też pogadać dlatego koleżanka. A jeśli chodzi ogólnie o jazdę na rowerach to każdy się nadaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenzie Napisano 25 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Ja jestem chętny do wspólnej jazdy:) Zależy czy ma być to MTB, szosa? Czy po prostu przyjemna jazda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemol96 Napisano 25 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Raczej MTB, ale dopiero zaczynam jeździć na poważniej Tylko czekam aż ten śnieg zza okna zniknie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenzie Napisano 26 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 Jestem chętny jak najbardziej. Sam mam przerwe ze względu na mrozy, uczlnie i pracę. Mimo wszystko do wspólnej jazdy śmiało dołączę. Jaki sprzęt masz? Sent from my using Board Express Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemol96 Napisano 26 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 Zobacz do garażu na następny sezon mam w planach rozbudowę tego roweru, lepszy taki budżetowy sprzęt niż makrokesz Jak będzie cieplej to się zgadamy na jakiś wypad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenzie Napisano 26 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 Żaden rower nie jest zły jeżeli ma się do tego głowę Sam zaczynałem od podobnego sprzętu. Jeśli będziesz potrzebował części to ja będę miał na sprzedaż trochę. Dzisiaj albo jutro i tak wystawiam aukcje na forum, a później na allegro jak ktoś będzie chciał to może znajdziesz coś dla siebie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 26 Stycznia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 Może zmienię nazwę tematu, że preferujesz również kolegów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenzie Napisano 26 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 Dajcie na luz Chłopaki;) Wiadomo co jest grane. Po co sobie utrudniać temat? yo Sent from my using Board Express Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radssonn Napisano 25 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Będzie bardzo ciężko znaleźć jakąkolwiek dziewczynę chętną do jazdy. W moim przypadku nie mam z tym problemu, bowiem jeżdżę wspólnie z Żoną natomiast nie znam zbyt wielu dziewczyn z naszych rejonów które udzielają się na forum. W trasie wielokrotnie widziałem dziewczyny na kołach ale tu to cięzka sprawa. Dawno temu odezwała się tu jedna - Jahira jeśli dobrze pamiętam - ale to było wszystko. Więcej dziewczyna z okolic ZG-NS nie widziałem. Szkoda, że towarzystwo z ZG i NS trochę się rozsypało i już nie jeździ, bo znów można by zmontować ciekawą ekipę do wspólnych wypadów na Dalkowskie czy Przytok. Stare czasy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemol96 Napisano 25 Lutego 2013 Autor Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Zapytać zawsze można, a nuż się ktoś znajdzie A co do ekipy to zawsze można coś spróbować zorganizować, tylko pytanie czy się uda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamCh Napisano 25 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 · Ukryte przez Pixon, 26 Lutego 2013 - Brak powodu Ukryte przez Pixon, 26 Lutego 2013 - Brak powodu ta ta kolezanka...a po wspolnej jezdzie co? hehehe Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza
bzyko Napisano 25 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 · Ukryte przez Pixon, 26 Lutego 2013 - Brak powodu Ukryte przez Pixon, 26 Lutego 2013 - Brak powodu ta ta kolezanka...a po wspolnej jezdzie co? hehehe Właśnie przez taką mentalność samców kobitki nie chcą jeździć. Odnośnik do komentarza
przemol96 Napisano 26 Lutego 2013 Autor Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 · Ukryte przez Pixon, 26 Lutego 2013 - Brak powodu Ukryte przez Pixon, 26 Lutego 2013 - Brak powodu Gdybym szukał koleżanki do innych celów niż jazda na rowerze, to uwierzcie zmieniłbym forum na pasujące do waszych podtekstów. Odnośnik do komentarza
Kenzie Napisano 27 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Jak się chce to się uda! Ja za to chętnie pośmigałbym po Nowosolskich terenach bo daaawno tam nie byłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomoTonyHalik Napisano 12 Marca 2013 Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Witajcie, Macie namiar na jakieś forum albo inny kontakt do społeczności rowerowych w Zielonej? Bo co prawda mam niby z kim jeździć (kilku znajomych, dziewczyna), ale jakoś ciężko ich wyciągnąć na spontaniczne wyjazdy (uczelnia, praca), a chciałbym mieć kontakt z ludźmi, do których mógł bym po prostu zadzwonić czy napisać w wolny dzień i po prostu wyjechać wspólnie rowerem, tak na godzinę do trzech. Najlepiej takich, co znają okolice i mogą zaproponować jakąś ciekawą trasę. Raczej preferuję teren, złożyłem ostatnio swojego MTBka i chcę go próbować w terenie. Choć gdyby znalazła się chętna osoba, to jak już sezon się na dobre rozpocznie to mogę przywieźć swoją kolarzówkę i będę mógł pośmigać stricte po asfalcie. Z góry dzięki za info, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 12 Marca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Może tu? http://rowerowazielonagora.fora.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomoTonyHalik Napisano 12 Marca 2013 Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Chyba nikt tam nie zagląda, posty sprzed 2-3 lat tam można znaleźć głównie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenzie Napisano 13 Marca 2013 Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Do mnie można dzwonić Ja często śmigam. Oczywiście zdarza się, że coś wypadnie, ale generalnie nie ma z tym większych problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radssonn Napisano 14 Marca 2013 Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Trzeba wykorzystać pogodę, bo na śniegu z lekkim mrozem jeździ się świetnie. Może wypad w sobotę? Na Przytok albo Bobrowniki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenzie Napisano 14 Marca 2013 Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Jutro rower ląduje w serwisie na przygotowania przed sezonem:) Może za tydzień? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemol96 Napisano 15 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomoTonyHalik Napisano 16 Marca 2013 Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Skontaktowałem się z ludźmi ze sklepu Sogest przy ulicy Kazimierza Wielkiego - robią oni treningi wśród swoich pracowników i znajomych, ale zapraszają też innych rowerzystów do wzięcia udziału w treningach. Co prawda na razie raczej każdy z nich trenuje indywidualnie przed sezonem, ale czasem też zbierają się na wspólny wyjazd. Jutro, tj w niedzielę, o godzinie dziesiątej ktoś z ich ekipy jedzie potrenować, można dołączyć. W planach ok 2-3 godziny jazdy (raczej 3) i kilka dość trudnych podjazdów. Jak bozia da mi siłę do jutra, to się wybieram. Startują o wspomnianej 10-tej, spod dużego dębu na parkingu przed intermarche, tego na ulicy Batorego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenzie Napisano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Chłopaki, dziewczyny!wspolne pedałowanie w niedziele? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.