Bismarck Napisano 24 Stycznia 2013 Napisano 24 Stycznia 2013 To mój pierwszy post, zatem się przedstawię: jestem Jacek i witam wszystkich;) Mam dosyć dużą zagwostkę przy wybieraniu licznika. Myślałem, że zejdzie mi na to jedna godzina i łatwo wybiorę idealny dla siebie model, ale im bardziej zagłębiam się w temat, tym więcej znajduję jego wątków i odnóg, w związku z czym jestem aktualnie dalej od ostatecznej decyzji niż na samym początku. W związku z tym mam pytanie, czy ktoś jest w stanie polecić mi dobry licznik, który będzie miał następujące funkcje: - w stoperze zliczanie i mierzenie okrążeń - dobrze działający pulsometr podający średnią - podświetlanie (dużo jeżdżę wieczorami) - termometr - mozliwość podłączenia do 2 rowerów Mile widziane, ale nie niezbędne: - wysokościomierz - kadencja lub możliwość dokupienia do niej zestawu Nie wymieniam żadnych podstawowych funkcji, naturalnie. Chcę się zmieścić w cenie 400-600 zł. Nie proszę o robienie za mnie researchu. Sam go robiłem i znalazłem bardzo mało liczników, które mają zliczanie okrążeń. (albo to taki standard, że nie jest zawsze wymieniane wśród funkcji, w co wątpię). Być może ktoś jednak ma większą wiedzę na ten temat, lub akurat używa licznika, który te funkcje ma. Oczywiście chodzi też o to, aby nie był to super kombajn z milionem niepotrzebnych mi funkcji... Na razie znalazłem jeden spełniający kryteria: http://www.szumgum.com/licznik-rowerowy-vdo-z2.html Czytałem jednak o nim bardzo niepochlebne opinie. Proszę o pomoc! Pozdrawiam, Jacek
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.