Gość Green Napisano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 witam, postanowiłem wymienić opone i dętkę ,oponę już mam i teraz 1.Czy są rozmiary dętek ? tzn jakaś numeracja itp.? 2. Jeżeli są to skąd mam wiedzić jaki wziąć rozmiar? [sorka za te pytania ale jestem lajkonikiem [1 raz przebiłem dętkę] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JORGO Napisano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 A ile cali ma twoja obręcz?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Green Napisano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 26 halo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bialykom Napisano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 bierzesz detke pod 26'' i tyle. raczej nie masz opony szerszej niz 2,5'' (wtedy potrzebujesz specjalnej detki) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Green Napisano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 okay thx za odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaren Napisano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Dobra dobra ale detki są pod różne opony kiedyś miałem dla szerokości 1,5-1,9, są też od 1,7-2,1 są uniwersalne od 1,9-2,3 więc sa różne dętki i oczywiście są to dęty na 26'' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Green Napisano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 to dobze bo moja stara opona łatana była za wąska, dobze ze problem rozwiazany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lenoxs Napisano 29 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 a możecie podać link do jakiejś dętki która będzie pasowała do opony 2,6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bialykom Napisano 29 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 http://www.dobrerowery.com/product_info.ph...products_id=688 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.