Eper Napisano 23 Stycznia 2013 Napisano 23 Stycznia 2013 Cześć, przeglądając jedno z for o tematyce komputerowej, zauważyłem, że przy nicku osoby która założyła temat w dalszych postach widnieje dopisek "autor tematu". Coś podobnego jak przycisk "rower" u nas na forum, tylko że na górze. Takie coś stanowczo ułatwia doradzanie autorowi, bo od razu widać, że to on pisze i np zadaje dodatkowe pytania. Wspomniane forum wygląda niemalże identycznie jak nasze, tylko jest niebieskie. Wnioskuję, że jest wykonane w tej samej "technologii", więc prawdopodobnie nie byłoby problemem dodanie takiej opcji. Pozdrawiam
Root Admin Mieciu Napisano 28 Stycznia 2013 Root Admin Napisano 28 Stycznia 2013 ale skrypt może mieć inną wersję.
Schwefel Napisano 29 Stycznia 2013 Napisano 29 Stycznia 2013 Też to widziałem i to jest dobry pomysł. Przy kolejnych uaktualnieniach będziemy myśleć o tym.
Mod Team Maniak Napisano 31 Stycznia 2013 Mod Team Napisano 31 Stycznia 2013 Jest mały błąd z tym skryptem, napis "autor tematu" częściowo chowa się pod avatar piszącego.
Eper Napisano 31 Stycznia 2013 Autor Napisano 31 Stycznia 2013 Dokładnie. Wygląda to u mnie tak: Swoją drogą, gratuluję Mieciu za tak szybką reakcję i wprowadzenie zmian
Root Admin Mieciu Napisano 31 Stycznia 2013 Root Admin Napisano 31 Stycznia 2013 odśwież, css'a masz starego
Mod Team Maniak Napisano 31 Stycznia 2013 Mod Team Napisano 31 Stycznia 2013 A ja nie wiem o co chodzi, może ktoś podpowie?
Schwefel Napisano 31 Stycznia 2013 Napisano 31 Stycznia 2013 O tą zieloną plakietkę nad avatarem chodzi. Jak masz długie tasiemce to po kilku stronach nie wiadomo kto i o co pytał.
Mod Team Maniak Napisano 31 Stycznia 2013 Mod Team Napisano 31 Stycznia 2013 Że o "zieloną plakietkę" to wiem, w końcu sam pisałem że nie wyświetla się poprawnie, tylko nie wiem co zrobić żeby to naprawić?
Eper Napisano 31 Stycznia 2013 Autor Napisano 31 Stycznia 2013 Ja odświeżyłem stronę raz/dwa razy i teraz już się poprawnie wyświetla
Root Admin Mieciu Napisano 1 Lutego 2013 Root Admin Napisano 1 Lutego 2013 odświeżę cache na stronie, powinno wszystkim się wyświetlać ok
zekker Napisano 1 Lutego 2013 Napisano 1 Lutego 2013 ctrl+F5 czyli przeładowanie strony z wyczyszczeniem, czy pominięciem cache. Przydatne także przy zmianach awatara itp.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.