Skocz do zawartości
  • 0

Kross level A8-używany z Allegro

Gość Maciej

Pytanie

Napisano

Witam, Jestem zainteresowany ofertą kupna roweru Kross level A8, i prosiłbym Was o przyjrzenie się tej aukcji i opinię czy warto go kupić, ja niestety za wiele się nie znam na rowerach, dodam że rower dla mnie raczej będzie służył dość amatorsko, nie chcę więcej inwestować niż 2tys. i nie wiem czy zawracać sobie nim głowę, czy może zaczekać na inne okazje, jeśli chodzi o mnie to nie ma powodu do pośpiechu i mogę jescze zaczekać z zakupem.

14 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, Jestem zainteresowany ofertą kupna roweru Kross level A8, i prosiłbym Was o przyjrzenie się tej aukcji i opinię czy warto go kupić, ja niestety za wiele się nie znam na rowerach, dodam że rower dla mnie raczej będzie służył dość amatorsko, nie chcę więcej inwestować niż 2tys. i nie wiem czy zawracać sobie nim głowę, czy może zaczekać na inne okazje, jeśli chodzi o mnie to nie ma powodu do pośpiechu i mogę jescze zaczekać z zakupem.

Trochę się zagalopowałem aż nie podałem linku: http://allegro.pl/rower-kross-level-a8-i2964348386.html

Napisano

Rower nie jest najnowszy ale cena dość przyzwoita.

Kluczową sprawą jest ten przebieg. W 77 km trudno aż uwierzyć, jeśli to prawda to ja bym raczej kupował.

Poproś może o jeszcze dokładniejsze zdjęcia napędu, po nim najłatwiej byłoby poznać czy był jezdzony,

Na piątym zdjęciu trochę widać kasetę i łańcuch, dość łądnie to wygląda ale może porostu umyta:P

Bardzo przyzwoicie wygląda też rama na 2 zdjęciu i przy mocowaniu przedniej przerzutki.

Jeszcze zdjęcie z bliska ramy(tam gdzie jest osłona)by się przydało.

Niech się specjaliści od napędu jeszcze wypowiedzą ale jeszcze może coś stargujesz:)

Napisano

Rocznikowo to model z 2008r.. wg. mnie cena nieco za wysoka..

Na twoim miejscu czekałbym na lepszą okazję, a na pewno taka będzie.

Właśnie o taką pomoc mi chodziło krótko i na temat ;0

Co do kupna to uważasz że w cenie do 2-2,5tys. można kupić coś lepszego ??? Tak jak pisałem, u mnie nie ma pośpiechu tylko czy zdarzają się lepsze okazje? I czy ten rocznik roweru jest istotny skoro był mało używany oczywiście z tego co piszę właścicel.

Napisano

Rower nie jest najnowszy ale cena dość przyzwoita.

Kluczową sprawą jest ten przebieg. W 77 km trudno aż uwierzyć, jeśli to prawda to ja bym raczej kupował.

Poproś może o jeszcze dokładniejsze zdjęcia napędu, po nim najłatwiej byłoby poznać czy był jezdzony,

Na piątym zdjęciu trochę widać kasetę i łańcuch, dość łądnie to wygląda ale może porostu umyta:P

Bardzo przyzwoicie wygląda też rama na 2 zdjęciu i przy mocowaniu przedniej przerzutki.

Jeszcze zdjęcie z bliska ramy(tam gdzie jest osłona)by się przydało.

Niech się specjaliści od napędu jeszcze wypowiedzą ale jeszcze może coś stargujesz:)

No właśnie chodzi o to że już wpadłem na to aby przesłał mi lepsze zdjęcia, ale niestety zdjęcia też są podobnej jakości jak te z aukcji, niestety autor aukcji pisał że nie ma dobrego aparatu. Z drugiej strony to po co ktoś kupuję rower jak robi nim ponad 70km. dziwne troche.

Napisano

Na PW wysłałem ci 2 propozycje.

Ten focus ma naprawdę dobry osprzęt, tylko nestety cena dla mnie zdecydowanie za wysoka i wolałbym coś w czarnym kolorze i niestety ale szukam czegoś do 2.5tys. bo jak wydam więcej to żona mnie zabije, a nie umiem jezdzić nic nie widząc;)

Napisano

Moim zdaniem również cena jest spora, jak poświecisz troche czasu na dokładne przeszperanie "alledrogo" to na pewno coś znajdziesz.Nawet jeśli ten przebieg jest prawdziwny(wątpie) to i tak bym go sobie odpuścił

Napisano

Moim zdaniem również cena jest spora, jak poświecisz troche czasu na dokładne przeszperanie "alledrogo" to na pewno coś znajdziesz.Nawet jeśli ten przebieg jest prawdziwny(wątpie) to i tak bym go sobie odpuścił

Tak też zrobię, mam dużo czasu więc mogę zaczekać, być może coś ciekawego się pojawi to się odezwę do Was z prośbą o poradę.

Napisano

Tak też zrobię, mam dużo czasu więc mogę zaczekać, być może coś ciekawego się pojawi to się odezwę do Was z prośbą o poradę.

odwiedzaj aukcje i wpadaj co jakiś czas do sklepów, mi udało się kupić swojego po bardzo korzystnej cenie. sklep jakimś cudem miał ostatnią sztukę sprzed dwóch sezonów, i nówka i gwarancja, wszystko jest :)

Napisano

Ten kross już chwilę wisi na allegro, więc chyba nie taka okazja jak się wydaje. Poza tym on ma dual controle a nie każdy lubi taki typ manetki/klamki.

Napisano

Właśnie co dzień wpadam na Alledrogo i lukam czy nie ma czegoś naprawde konkretnego w dobrej cenie, jeśli coś ciekawego wpadło by Wam tam w oko to śmiało możecie mi polecić, chciałbym zapytać o wielkość ramy czy przy moim wzroście 180-182cm i jakieś 81-82cm do mojego "sprzętu" to szukać ramy w wielkości 19-19.50 czy może każda marka rowerowa ma inną rozmiarówkę ram???

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...