Gość eva Napisano 22 Stycznia 2013 Napisano 22 Stycznia 2013 hej szukam osoby chetnej do wspolnych treningow zima (weekend) okolice Poznania.
Gość eva Napisano 22 Stycznia 2013 Napisano 22 Stycznia 2013 sezon tuz tuz..przygotowania do maratonow mtb..cwiczenie techniki trasa 3-4 godz..poznan okolice poznania
Gość eva Napisano 22 Stycznia 2013 Napisano 22 Stycznia 2013 o a ktore okolice i jakich treningow? jestem gotowa na wszystko od biedruska po wiry mosine czy tez lusowo inne rejony tez zaakceptuje, chodzi o przygotowania do maratonów mtb, mile widziana osoba z doswiadczeniem chce się uczyć
adam00 Napisano 23 Stycznia 2013 Napisano 23 Stycznia 2013 ja jestem z okolic mosiny, niestety jezdze raczej po szosie, wiec do takiej jazdy bede szukal osob raczej)
Biafra Napisano 23 Stycznia 2013 Napisano 23 Stycznia 2013 Najłatwiej będzie Ci się zarejestrować i napisać w dziale http://www.forumrowerowe.org/forum/74-regionalne-grupy-rowerowe/ znajdziesz tam bez problemu chętnych ze swojego miasta
Pytanie
Gość eva
hej szukam osoby chetnej do wspolnych treningow zima (weekend) okolice Poznania.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.