Racin2904 Napisano 22 Stycznia 2013 Napisano 22 Stycznia 2013 Witajcie mam takie pytanko co to może być...rowerek stoi sobie spokojnie w domu i na postoju wylatuje z amortyzatora olej i to góra uszczelka-laga za dużo oleju jest czy jak ? macie jakieś rady ?? ah i ostatnio jak z dworu wprowadziłem rower do domu to widać było olej i bąble i juz doszczętnie mnie to zdziwiło
Silver400 Napisano 22 Stycznia 2013 Napisano 22 Stycznia 2013 Zacznij od tego że na doszczętnie napiszesz co to za hybryda i najlepiej dasz jakieś zdjęcie tego wycieku/widelca.
Racin2904 Napisano 22 Stycznia 2013 Autor Napisano 22 Stycznia 2013 golenie są od rst launch a dół od epicona nie wiem czy to w czymś pomorze, w prawej ladze jest tłumik powrotu zdjecie za chwile moze zrobie zdjęcia nie zrobie bo nie cieknie może wyleciał nadmiar oleju, a już nie zakladając nowego tematu ile powinno być tam oleju, skok 120mm i jaki najlepiej
Racin2904 Napisano 22 Stycznia 2013 Autor Napisano 22 Stycznia 2013 Jednak lipa postał troche w ciepłym pokoju i znów pojawia sie olej i bąble
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.