Racin2904 Napisano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Witajcie mam takie pytanko co to może być...rowerek stoi sobie spokojnie w domu i na postoju wylatuje z amortyzatora olej i to góra uszczelka-laga za dużo oleju jest czy jak ? macie jakieś rady ?? ah i ostatnio jak z dworu wprowadziłem rower do domu to widać było olej i bąble i juz doszczętnie mnie to zdziwiło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver400 Napisano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Zacznij od tego że na doszczętnie napiszesz co to za hybryda i najlepiej dasz jakieś zdjęcie tego wycieku/widelca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Racin2904 Napisano 22 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 golenie są od rst launch a dół od epicona nie wiem czy to w czymś pomorze, w prawej ladze jest tłumik powrotu zdjecie za chwile moze zrobie zdjęcia nie zrobie bo nie cieknie może wyleciał nadmiar oleju, a już nie zakladając nowego tematu ile powinno być tam oleju, skok 120mm i jaki najlepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihalp90 Napisano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 skąd takie dziwactwo masz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Racin2904 Napisano 22 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Jednak lipa postał troche w ciepłym pokoju i znów pojawia sie olej i bąble Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.