Skocz do zawartości
  • 0

Kands Extra strong/energy (2008)

moize

Pytanie

Nazwa: Kands Extra strong/energy (2008)

Data dodania: 22 styczeń 2013 - 00:41

Niskobudżetowy rower, składany na sprzedaż dla kolegi ze starych części tak aby jeździł :) Do tej pory wydane pieniądze:-10zł rama-20zł kierownica, mostek, gripy, bar endy-15zł naprawa ramy-55zł Widelec NS-23.50 Nowa oś do przedniego koła, z konusami, kontrami, podkładkami i łożyskami.Plany: Pasująca sztyca, możliwe że siodło też inne, tylne koło, jakie się trafi w niskiej cenie, byle jakieś w miarę mocne (możliwe że double track/black track), wideł z NS holy bez pivotów oraz ogumienie. Na daleką przyszłość korby prawdopodobnie bmx. Ta rama to replika duncona, różni się jedynie tylnymi hakami, właśnie one są na tyle wadliwe że każdemu się łamią. Nie inaczej jest w tej ramie, jednak mam już plan spawania oraz wzmocnienia tego pechowego punktu :)UPPrawdopodobnie, rama idzie na wymianę razem z częścią osprzętu, teraz trafi tutaj dartmoor brookie, jakieś korby bmx, nowy łańcuch, nowe siodło, i stery też nowe, nie do końca wiem jakie, ale trafiła się całkiem niezła oferta więc może coś z tego będzie :)UPDziś skończyłem montowanie roweru, nawet jeździ :) Czeka mnie wymiana koła na inne, te zapożyczone z innego roweru, jednak brakuje w nim osi, więc trzeba będzie ją kupić :)Po tym, zamierzam sprzedać rowerWiem że waga dziwnie niska, sam sie strasznie dziwie, ale lżejszy od mojego traffica...nie ważyłem ale na oko tyle będzie mieć...Złożyłem nowe koło na przód, wyniosło mnie to 23.50 :)Mam opcję zamiany roweru na uszkodzonego simsona z papierami :P

Zobacz rower

0 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Nie udzielono jeszcze odpowiedzi na to pytanie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...